Napisano 18 Sierpień 200618 l pewnie juz wszyscy wiedzą lae podaje jak dają to trzeba brać prosty quiz konto adres i już
Napisano 19 Sierpień 200618 l http://www.microsoft.com/[color="Magenta"]india[/color]/offers/vista/quiz.aspx ?:)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor tę informacje na stronce dobreprogramy.pl znalazłem i już z pół miliona polaków sie zapisało chyba takiej pomyłki nie zrobili zresztą można wybierać inne kraje a nie tylko podać adres z indii
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor jak masz opere to możesz cofnąc poprawić kliknąc dalej i mieć wszystkie poprawne ale i bez tego wysyłają bo to forma reklamy itd.
Napisano 19 Sierpień 200618 l jakieś to podejrzane :P ale zrobiłem co trzeba i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor nie ma co sie obawiać policja na przeszukanie domu do połowy polski sie raczej nie pofatyguje a jeśli już to nie do wszystkich ;-P (joke)
Napisano 19 Sierpień 200618 l Jakie tam podejrzane - po prostu chcą namierzyć i wykończyć naiwnych piratów :D
Napisano 19 Sierpień 200618 l Autor pietrek nie strasz dzieci microsoftem bo się w nocy zsikają w łóżku ;-))
Napisano 20 Sierpień 200618 l 1. Vista 2. Clarity 3. November 2006 4. True 5. Aero 6. All the above 7. All the above 8. 512 MB
Napisano 20 Sierpień 200618 l ja za 1 razem mialem 100% ptk :P a jeżeli na pcozatku podałem nie prawidłowe dane(bo takie miałem wzarejestrowane:P ) no i pokazało mi się ze wyśle... ale jeżeli je poprawiłem to wyśle na poprawione czy jak ?? wie ktoś :P
Napisano 20 Sierpień 200618 l Ponoć 2 CD ? Poprzednie buildy były na dvd :| ? Czysto reklamowy cel ;) pzdr
Napisano 20 Sierpień 200618 l Autor to raczej beta 2 . cd czyli 1 cd ;-)) pewnie jakoś super ulsta hiper okrojona czyli screen pulpitu+ kalkulator i karty ;-)
Napisano 20 Sierpień 200618 l to taki szpan ze sie ma paczki od Billa zza oceanu :D :D(sam zrobiłem ten quiz :D)
Napisano 21 Sierpień 200618 l i microsoft ma już nasze dane osobowe :D ciekawe czy przyślą Viste (joke) :P
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor jak przyjda chate prawdzać pokaże sie betke zmieni sie splash na beta 2 i nie mogą sie przyczepić ;-P mimo że to XP ;-))
Napisano 21 Sierpień 200618 l Pewnie poślą, mi posłali Visual Studio 2005 beta 2 za free. Z tym że ta beta Visty jest na bank ograniczona czasowo (tak ja moje vs 05 b2).
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor cofnie sie zegar w systemie i wyjmie baterie do zegarka z płyty i po kłopocie ;-))
Napisano 21 Sierpień 200618 l Z tego co pamiętam to beta 2 Visty ma ograniczenie czasowe do bodajże czerwca przyszłego roku.
Napisano 29 Sierpień 200618 l Autor można sobie ściągnąć najnowsiejszą wersje visty link ale tylko pierwsze 100 000 osób więc kto chce niech sie śpieszy bo poprzednie jak dali w sieć to miliony ściągnięć były i dlatego zablokowali tą możliwość przy okazjii Office beta 2 też można ściągnąć źródło dobre programy
Napisano 30 Sierpień 200618 l fiolek, nieprawda, Bete2 wycofali z obiegu, gdyz przewidywalny limit sciagniec sie skaczyl, nie pamietam ile on wynosil, 200 000 lub 500 000. Pozatym, zawsze ktos sciagnie go i gdzies na uploady poda, wiec nie ma co sie spinac. Pozdrawiam
Napisano 31 Sierpień 200618 l ktoś tedtował to badziewie ? ponoc po zainstalowaniu NOWEGO FASCYNUJĄCEGO WYGLADU nie ma juz czym renderować
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor BizU może masz racje mogłem coś pomylić ;P weinert gratulejszyn ja nawet nie próbowałem ;P za kiepskie połączenie mam ;( damusTo to było do przewidzenia ale mam nadzieje że da sie te wodotryski wyłączyć ? zreszta kilka dni temu przetestowałem swojego kompa czy filmy HD/blu ray by mi poszł i tylko SP2 z XP-ka spełniał warunki ;P
Napisano 31 Sierpień 200618 l damusTo jest o wiele bardziej wydajny w stosunku do bety2, fakt nie ma czym renderowac, moze jak wyjdzie 3dsm9 to bedzie ;) Poprawili tez "wodotryski" - ale przypominam, mozna wszystko wyłączyś i tym samym upodobnic do win 2k
Napisano 31 Sierpień 200618 l Autor no i git dużym plusem będzie DirectX 10 podobno dzięki niemu znacząco wzrasta wydajność(w grach i wievpotach pewnie też) ale czy na kartach bez obsługi DX10? wydaje mi sie że nie zobaczymy za jakiś czas
Napisano 31 Sierpień 200618 l obsługa DX działa tylko wstecz karty po 9 nie obsłuza w pełni 10 będa tam wegetowaci tyle :p To po cholere mi nowy system na Xp zainstaluje nowego DX A może poprawili coś istotnego - np adresowanie pamieci ?
Napisano 31 Sierpień 200618 l dokladnie Vista wymusza zebys ja kupil jesli bedziesz chcial zagrac w najnowsze gry co obsluguje DX10, nie bedzie mozliwosci wgrania go na xp. - polityka firmy a oto przedstawie ile owa polityka bedzie kosztować --------------------------------------- Ceny różnych edycji systemu Windows Vista przedstawiają się następująco: - Windows Vista Home Basic - $199 - Windows Vista Home Premium - $239 - Windows Vista Business - $299 - Windows Vista Ultimate - $399 Ceny aktualizacji systemu Windows XP do Windows Vista: - Windows Vista Home Basic Upgrade - $99.95 - Windows Vista Home Premium Upgrade - $159 - Windows Vista Business Upgrade - $199 - Windows Vista Ultimate Upgrade - $259
Napisano 24 Październik 200618 l Autor odkopuje :P to dostał ktoś tą bete :P jak zamówiłem Ubuntu to 2 tygodni i miałem 10 CD !! a Visty ani widu ani słychu :( ściągnoł ktoś z tu obecnych może nowszą bete np 5808 :P bo ja to tylko sobie klucz wygenerowałem ale ściągnoć nie dałem rady bo takie pliki to ja w miesiąc ściągam :)) podobno na mikołaja ma już wyjść finalna, ciekawe czy wcześniej bete dostane bo pewnie już nie :(
Napisano 1 Grudzień 200618 l tez troche "pogornikuje" ;) - nie przyslali swinie :D ale baza danych im pewnie grubo spuchla (pewnie testowali nowego sql serwera :D) tak czy siak po sprawie - wczoraj byla premiera wersji koncowej visty (na razie tylko dla szalonych naukowcow i wariatow, znaczy firm) pozdrawiam
Napisano 1 Grudzień 200618 l juz Bill wyslal ekipe i pozamiatali w Indiach ;-))) ale naiwniaki, Bill nic nie daje za darmo bo kto pozniej wykarmi pol arfyki?
Napisano 1 Grudzień 200618 l BizU napisał: dokladnie Vista wymusza zebys ja kupil jesli bedziesz chcial zagrac w najnowsze gry co obsluguje DX10, nie bedzie mozliwosci wgrania go na xp. jakie ja mam wielkie szczescie ze nie gram w gry! fikołek napisał: odkopuje :P to dostał ktoś tą bete :P jak zamówiłem Ubuntu to 2 tygodni i miałem 10 CD !! a Visty ani widu ani słychu :( ja tez dostalem ubuntu, zlozylem zamowienie, a potem juz tylko milo sie rozczarowalem :)