Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

tę informacje na stronce dobreprogramy.pl znalazłem i już z pół miliona polaków sie zapisało chyba takiej pomyłki nie zrobili zresztą można wybierać inne kraje a nie tylko podać adres z indii

Napisano

Hehe, a może ktoś wrzucić odpowiedzi od razu?? :p

Napisano

jakieś to podejrzane :P ale zrobiłem co trzeba i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Napisano

Jakie tam podejrzane - po prostu chcą namierzyć i wykończyć naiwnych piratów :D

Napisano

1. Vista

2. Clarity

3. November 2006

4. True

5. Aero

6. All the above

7. All the above

8. 512 MB

Napisano

ja za 1 razem mialem 100% ptk :P a jeżeli na pcozatku podałem nie prawidłowe dane(bo takie miałem wzarejestrowane:P ) no i pokazało mi się ze wyśle... ale jeżeli je poprawiłem to wyśle na poprawione czy jak ?? wie ktoś :P

Napisano

Ponoć 2 CD ? Poprzednie buildy były na dvd :| ?

Czysto reklamowy cel ;)

pzdr

Napisano

a tak wogole to po co wam ta vista?:P

Napisano

to taki szpan ze sie ma paczki od Billa zza oceanu :D :D(sam zrobiłem ten quiz :D)

Napisano

Pewnie poślą, mi posłali Visual Studio 2005 beta 2 za free. Z tym że ta beta Visty jest na bank ograniczona czasowo (tak ja moje vs 05 b2).

Napisano

Z tego co pamiętam to beta 2 Visty ma ograniczenie czasowe do bodajże czerwca przyszłego roku.

Napisano

to ja sobie na kilka dni zainstaluje Linuxa :D tak w razie W

Napisano
  • Autor

można sobie ściągnąć najnowsiejszą wersje visty

link ale tylko pierwsze 100 000 osób więc kto chce niech sie śpieszy bo poprzednie jak dali w sieć to miliony ściągnięć były i dlatego zablokowali tą możliwość

przy okazjii Office beta 2 też można ściągnąć

źródło dobre programy

Napisano

fiolek, nieprawda, Bete2 wycofali z obiegu, gdyz przewidywalny limit sciagniec sie skaczyl, nie pamietam ile on wynosil, 200 000 lub 500 000.

Pozatym, zawsze ktos sciagnie go i gdzies na uploady poda, wiec nie ma co sie spinac.

Pozdrawiam

Napisano

ktoś tedtował to badziewie ?

ponoc po zainstalowaniu NOWEGO FASCYNUJĄCEGO WYGLADU nie ma juz czym renderować

Napisano
  • Autor

BizU może masz racje mogłem coś pomylić ;P

weinert gratulejszyn ja nawet nie próbowałem ;P za kiepskie połączenie mam ;(

damusTo to było do przewidzenia ale mam nadzieje że da sie te wodotryski wyłączyć ?

zreszta kilka dni temu przetestowałem swojego kompa czy filmy HD/blu ray by mi poszł i tylko SP2 z XP-ka spełniał warunki ;P

Napisano

damusTo

jest o wiele bardziej wydajny w stosunku do bety2, fakt nie ma czym renderowac, moze jak wyjdzie 3dsm9 to bedzie ;)

Poprawili tez "wodotryski" - ale przypominam, mozna wszystko wyłączyś i tym samym upodobnic do win 2k

Napisano
  • Autor

no i git dużym plusem będzie DirectX 10 podobno dzięki niemu znacząco wzrasta wydajność(w grach i wievpotach pewnie też) ale czy na kartach bez obsługi DX10? wydaje mi sie że nie zobaczymy za jakiś czas

Napisano

obsługa DX działa tylko wstecz karty po 9 nie obsłuza w pełni 10 będa tam wegetowaci tyle :p

To po cholere mi nowy system na Xp zainstaluje nowego DX

A może poprawili coś istotnego - np adresowanie pamieci ?

Napisano

nie wgrasz nowego dx, bo nie wyjdzie juz zaden na xp. ;]

Napisano

dokladnie Vista wymusza zebys ja kupil jesli bedziesz chcial zagrac w najnowsze gry co obsluguje DX10, nie bedzie mozliwosci wgrania go na xp.

- polityka firmy

a oto przedstawie ile owa polityka bedzie kosztować

---------------------------------------

Ceny różnych edycji systemu Windows Vista przedstawiają się następująco:

- Windows Vista Home Basic - $199

- Windows Vista Home Premium - $239

- Windows Vista Business - $299

- Windows Vista Ultimate - $399

Ceny aktualizacji systemu Windows XP do Windows Vista:

- Windows Vista Home Basic Upgrade - $99.95

- Windows Vista Home Premium Upgrade - $159

- Windows Vista Business Upgrade - $199

- Windows Vista Ultimate Upgrade - $259

Napisano
  • Autor

odkopuje :P

to dostał ktoś tą bete :P jak zamówiłem Ubuntu to 2 tygodni i miałem 10 CD !! a Visty ani widu ani słychu :(

ściągnoł ktoś z tu obecnych może nowszą bete np 5808 :P bo ja to tylko sobie klucz wygenerowałem ale ściągnoć nie dałem rady bo takie pliki to ja w miesiąc ściągam :))

podobno na mikołaja ma już wyjść finalna, ciekawe czy wcześniej bete dostane bo pewnie już nie :(

Napisano

tez troche "pogornikuje" ;) - nie przyslali swinie :D ale baza danych im pewnie grubo spuchla (pewnie testowali nowego sql serwera :D)

tak czy siak po sprawie - wczoraj byla premiera wersji koncowej visty (na razie tylko dla szalonych naukowcow i wariatow, znaczy firm)

pozdrawiam

Napisano

juz Bill wyslal ekipe i pozamiatali w Indiach ;-)))

ale naiwniaki, Bill nic nie daje za darmo bo kto pozniej wykarmi pol arfyki?

Napisano
  BizU napisał:
dokladnie Vista wymusza zebys ja kupil jesli bedziesz chcial zagrac w najnowsze gry co obsluguje DX10, nie bedzie mozliwosci wgrania go na xp.

jakie ja mam wielkie szczescie ze nie gram w gry!

fikołek napisał:
odkopuje :P

to dostał ktoś tą bete :P jak zamówiłem Ubuntu to 2 tygodni i miałem 10 CD !! a Visty ani widu ani słychu :(

ja tez dostalem ubuntu, zlozylem zamowienie, a potem juz tylko milo sie rozczarowalem :)