urban Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 wiem że jest jedna cześć grila z tym mam największy kłopot, klamki tomały kłopor poprawieniu
hkropinski Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 hmm a jaki masz problem zeby to zrobić jako jedną cześć?
urban Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 to ze jak wtawiam to jako jedną cześc to wtenczas grill u dołu połącznia jest hmm nie wiem jak o określic szeroki i na śroku wtenczas jest najieńszy. a zgfodnie z ogrginałem na dole tak powinno być
urban Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 już próbowałem i się przydko zaznaczł na tej cześci. ale wpadłem na inny pomysł dam więcej edgów na dole i powinno być lepiej a nie będzie tak widac jak przy chaferze
Abarth_89 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 no praca ładnie się prezentuje, ale nie podoba mi sie profil opon, jest stanowczo za niski, i przedni grill do wymiany, ale ogulnie jest spoko
hkropinski Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 hmm opony rzeczywiscie slabe, ale przedni grill jest dobry ( a przynajmniej leprzy od poprzedniego ). troche szczebelki krzywe, to fakt. ale ogolnie ladnie, coraz prościej, jeszcze z tego co bardziej sie rzuca w oczy to szyba przednia ( góra ) oraz wokół klamek krzywizny. ps. dasz fajny render, i metrialy na poziomie do bedzie lepiej niz wykonał pan ali ismael;) pozdr
urban Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 klami zrobię od nowa, opon jeszcze od poczatku nie wymieniałem :D
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Ogolnie to jest spoko, ale te klamki to faktycznie do wymiany...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 nie no fajnie dziwnie troche autko wygląda;] ale to tylko moje zdanie:P
urban Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 niestety przyszła szkoła a znia wszystkie nadzieje uszły czas się uczyć, zmieniam jeszcze w tym autku felgi, klamki, ptrzedni zderzek do zrobinia zostały szyby i lusterka oraz firmowy znaczek maybacha na masce :D
SirAnen Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Dobra , rob ten model, z tego bedzie chleb :) Masz jeszcze 7 dni wolnego wiec go go go :D
urban Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 Update szyby poprawie lusterka robiłem wszyły kiepsko więc je wywaliłem o dzwio dzis na nad nim siedzialem z 4h lusterka są oktopne do zrobienia. mam pytanie czy szczeliny pomiędzy dzwiami nie sa za duże?
erwin Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Od razu rzuca sie w oczy ze opony sa jakos nie tak, moze po mapowaniu jakos beda wygladaly, ale wg. mnie sa zbyt waskie i maja za niski profil.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Faaaajna fura :) Jeszcze sporo poprawek (np przy przedniej szybie) i bedzie ladnie :) Walcz dalej!! Edit: Szczeliny miedzy drzwiami sa ok tylko musisz zaostrzyc krawedzie drzwi bo wygladaja plastusiowato jak sie w to glebiej wpatrzy...
Jim mee Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 trochę pływa ten bok :) [+]:P nie na tej stronie fotkę oglądałem :D. Tu wygląda super ;)
urban Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 erwfed-> Już mówiłem ze opnowy wymieniam fegli również te opony sa te co miałem na początku. Wiktor-> dzięki staram sie ja moge ale jest truuundo dosyć. Te krawędzie potsram się poprawić Jim mee-> dzięki
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 boze co za szyby!!! są za glęboko , krzywo i jest tam wogule chamfer?? pozdr popraw to!!
urban Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 heh chamer tam jest wogule ;) ale to nie jest wina chamerów zobaczę co tam jest do poprawy
Pawelkos Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 No wlasnie panowie szkola sie zaczela a wy chyba za duzo siedzicie przed monitorem a za malo ksiazek czytacie.. Wiem ze to forum poswiecone grafice a nie jezykowi polskiemu i nie chce tu rozpetac zadnej burzy na temat ortografii, ale te posty moga czytac mlodsi, wiec moze ze wzgledu na nich zajrzyjcie czasem do slownika. Pisze sie w ogóle! Ale sie rozgadalem, sory za OF, co do pracy to szyby wygladaja fatalnie ale sam chyba dobrze to widzisz, poza tym dobrze ci idzie. Wydaje mi sie ze przy tylnym blotniku masz troche nierowno ale musialbym porownac to z referka. Dzialaj dalej, pzdr
urban Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Zmusiliście mnie do tego skończe ten model może nawet i dziś jeszcze :D Wiem wiem szyby do poprawy światła też klasmki też :D update:
hkropinski Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 no coraz lepiej tylko popracuj jeszcze nad szybami i tylem bo krzywo:P pokaz siatke:D pozdr
urban Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 update lusterka chyba zeskaluje wzdłuż
chveti Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 to takie brzydkie koło kola na zderzaku ma być?
Bruneq Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 i to taki brzydkie nad szybą przednią tez?:>
damusTo Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Nie kupuje byl bity w tył widac po nadkolu :p
urban Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 no panowie o ile Damusia jeszcze rozumiem to teszty nie za bardzo no tą szybe poprawiłem ale to koło kola nie wiem o co chodzi ;) chveti -->mógłbyś zaznaczyć o co Ci chodzi
damusTo Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 To ja doprecyzuje na styku tylnych drzwi i nadkola em siatka tańcuje ile wlezie i powyżej koła tez jest wgniotka. przednie drzwi tak w połowie na dole podobnie. PS Wolałbym bez zdrobnien tego rodzaju, irytuja mnie
Bruneq Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 mam ci pomazac rendery czerwonym pisaczkiem zebys wiedzial co nie tak? ech...przeciez widac gdize jest krzywo! nie przymykaj oczy na nic bo i tak ci powiemy ze krzywo! EDIT: Ok..so Here U R
hkropinski Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 dorzuce jeszcze ze szyby bocazne i liostwy sa zbyt plaskie, pozdr
urban Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 update(wiem o lusterku, o tym że koło rogu tylniej szyby jest krzywo, pozatym z przydu troche za bardzo uwypukliłem jeden elemt. jeśli chodzi o reszte to prosze powiedzieć):
hkropinski Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 pokaz siatke to powiem ci co poprawic bo juz teraz widze ze krzywo;) lol.... lusterka jak w tirze:D fajne kołpaki ale felgi od brabusa fajniej wyglądają;) pozdr
urban Napisano 21 Październik 2006 Autor Napisano 21 Październik 2006 oki jutro dziś mam wodę z muzgu po 6 godzinach kucia na fizyke ;) kołapki myślę że wywale ;) i zastepie felgami
Tores Napisano 22 Październik 2006 Napisano 22 Październik 2006 Lewe tylne nadkole ci kuleje i linia faluje a nie przechodzi płynnie.
Jim mee Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Adolf H. jeździł Maybachami. Ale ten jest ok projektem , ale perłą w Twojej stajni woozków nie będzie raczej. Pozdrawiam ;)
chudy Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 do Maybacha dają wogóle kołpaki???? pffffff dobre dobre ;]
Gość obo Napisano 19 Listopad 2006 Napisano 19 Listopad 2006 Koniecznie zrób felgi. I masz troche nierówno na tylnych drzwiach koło klamki. Ogólnie całkiem fajny model, super samochodu o którym 99% ludzi na świecie może tylko marzyć, Ja się do nich zaliczam ;P
urban Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 oki a więć po dłuugiej przerwie dosyć daję update. Zamierzam to autko skończyć ale zostawię sam model. Więc dorobię jeszcze chyba tarcze hamulcowe i skończę felgi
hkropinski Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 lusterka z tira:D pokaz siatke:P:P i pracuj pracuj dalej;) pozdr
Gość obo Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 Ogólnie moim zdaniem jest bardzo ładnie. Ale troche nie podobają mi się opony (ich profil), i te szyby są za proste razem z listewkami (hk już to pisał) Wiem że teraz to troche ciężka sprawa, ale one powinny być w małym łuku. No i jeszcze te luterka i klamki. Pozdrawiam
urban Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Napisano 16 Grudzień 2006 klamki robiłem nowe cóż chyba lepszego efektu nie osiągnę felgi sa okropne jak się robi na niej szczeguły to mi problem sprawiaja. Oponki zmienię ;) szyby jakoś uwypukle, listewki już uwypuklałem ale skoro trzeba więcej to się zrobię :D
Rekomendowane odpowiedzi