pecet Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Uff skończyło się renderować. 14h ?!?! a i tak wszystko rozmazane:P No nic wyszło jak wyszło (chciałem dobrze) Przynajmniej nie jest to plane + hdri :] a jak Wy to oceniacie? CiągDalszyNastąpi...to znaczy ujęcie z tyłu edit: cd... czarno białe i w kolorze edit: więcej na temat samego modelu samochodu (siatki, inne rendery) znajdziecie w wipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 kamycki wyglądają sztucznie i oswietlenie mozna by troszke podciągnąć. ciekawy model, przynajmniej nie kolejne TT:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 hehh jechalem takim "szkodnikiem" w wersji rally :D Niezapomniane wrazenia ;) Jakby rneder mial lepsza jakosc byloby cool - mozesz to uratowac stylizujac na stara fotke... :) P.S. Strasznie dluuugo ci to renderuje... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Otoczenie w Colinie bywało lepsze :* Spoko loko tylko szum brzydki. Przydał by się większych rozmiarów i mocniejszy w ciemniejszych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 fajna Skoda fajnie wygląda cała scenka tylko ziarno przeszkadza czym renderowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 skadruj, filtr black and white, jakiś efekt żeby pstarzyć troche renderek i może by git. 14 godzin to dośc szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 Wiktor - kierowałeś, czy jako pasażer? ja też chce!:p gdzie można się takimi samochodzikami przejechać? Renderowane w mental rayu, długo bo tam jest trawa modelowana, i drzewko z liściami, ale najdłużej renderował się kurz ...i według zaleceń (to miało wyglądać jak stara fotka ;) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 2 render baardzo fajny :) W tej stylzacji nie przeszkadza juz tak bardzo :)tło jak i sztuczność kamieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 pecet: kierowalem cale 2 kilometry hehe a tak ogolnie to bylem wieziony - obaczaj sobie w necie kiedy w Czechach robia wystawy takich autek, wkrec sie do jakiejs grupy rajdowej i luzik :) Ten render juz lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 to ziarno to wyglada jakby fotka z gazety byla!!:0 ja bym zrobil w delikatnej sepi! i moze troszke sie kontrastem pobawil....bym musial poproobowac!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitekkkk Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 a mnie tam sie bardziej podoba pierwszy render :P naprawde fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Perfekcyjnie chwycony ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 kierował bym się w tym kierunku - chodz to nadal nie finish - jak cos to pisz to wywale obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 nie no w wersji starej fotki to rewelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 obrazek może zostać, będe w tym kierunku zmierzał, bo już w drodze drugie ujęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Kamienie pasują tu jak... no nie pasują poprostu. :D Ale reszta, to pełen wypas. To ziarno dodaje charakteru. Super. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 fajna skodzina, stala podobna kiedys pod moim blokiem poki sie nie rozsypala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 mi się podoba ;]. blur dodawałes w ps'ie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 motion blur otoczenia i radial blur koła, wszystko w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ja bym wlaczyl swiatla, domaluj w PS. A tak to jest elo :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 no mozna by zapalic/mrugnac swiatelkami w ps ale i bez tego mi sie podoba, gratki! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Super render niezły model 3d pojazdu i fajnie ujołeś ten samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Przezajefajne. Więcej takich pracek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Kamienie do dupy...ale reszta bardzo mi sie podoba;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 i zgodnie z obietnicą: czarno białe i w kolorze wiem że gorsze oświetlenie, ale renderowało sie 26h!?!?! i już mi się nie chce drugi raz czekać, niewiem co ja poprzestawiałem, bo zwykle render nie trwał dłużej niż 4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 nie no gicior :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Fajny Model i fajnie zrobiona scenka, nie pwoiem :)) czegoś brakuje, tego realizmu totalnego, ale i tak jest naprawde super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 fajna pracka, troche jej brakuje realizmu, ale modelik super i to ujecie od przodu jest swietne, gratuluje udanej pracki aha te czarnobiale lepiej wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 :D :D :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 Wiktor to Ty tam za kółkiem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Chcialbym heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Muka Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Muka - Górnik Tygodnia!:) i jaka wyczerpujaca odpowiedz..mm!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 hehehe lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2007 to fajnie że Ci się podoba :p ja sie nie gniewam jakby co :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 ta trawa wyglada troche jak czybki choinek, moglaby byc troche powykrecana itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 dla mnie mistrzostwo. Nie sluchaj tych co pisza ze by cos poprawili. Jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 poco wznawiacie temat z przed 4 miesięcy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 pewnie żeby było mi miło :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 a co pecet...urodziny miales czy jak?! ;) Kiedy nastepny twoj model w tym dziale bedize?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 hehe za pół roku dopiero urodziny ale prezenty przyjmuje przez cały rok;) następny model to asterka GTC w ferie będe kończył w przerwie na nauke do matury :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi