Napisano 24 Sierpień 200618 l Uff skończyło się renderować. 14h ?!?! a i tak wszystko rozmazane:P No nic wyszło jak wyszło (chciałem dobrze) Przynajmniej nie jest to plane + hdri :] a jak Wy to oceniacie? CiągDalszyNastąpi...to znaczy ujęcie z tyłu edit: cd... czarno białe i w kolorze edit: więcej na temat samego modelu samochodu (siatki, inne rendery) znajdziecie w wipie
Napisano 24 Sierpień 200618 l kamycki wyglądają sztucznie i oswietlenie mozna by troszke podciągnąć. ciekawy model, przynajmniej nie kolejne TT:)
Napisano 24 Sierpień 200618 l hehh jechalem takim "szkodnikiem" w wersji rally :D Niezapomniane wrazenia ;) Jakby rneder mial lepsza jakosc byloby cool - mozesz to uratowac stylizujac na stara fotke... :) P.S. Strasznie dluuugo ci to renderuje... :/
Napisano 24 Sierpień 200618 l Otoczenie w Colinie bywało lepsze :* Spoko loko tylko szum brzydki. Przydał by się większych rozmiarów i mocniejszy w ciemniejszych miejscach.
Napisano 24 Sierpień 200618 l fajna Skoda fajnie wygląda cała scenka tylko ziarno przeszkadza czym renderowane?
Napisano 24 Sierpień 200618 l skadruj, filtr black and white, jakiś efekt żeby pstarzyć troche renderek i może by git. 14 godzin to dośc szybko.
Napisano 24 Sierpień 200618 l Autor Wiktor - kierowałeś, czy jako pasażer? ja też chce!:p gdzie można się takimi samochodzikami przejechać? Renderowane w mental rayu, długo bo tam jest trawa modelowana, i drzewko z liściami, ale najdłużej renderował się kurz ...i według zaleceń (to miało wyglądać jak stara fotka ;) :
Napisano 24 Sierpień 200618 l 2 render baardzo fajny :) W tej stylzacji nie przeszkadza juz tak bardzo :)tło jak i sztuczność kamieni.
Napisano 24 Sierpień 200618 l pecet: kierowalem cale 2 kilometry hehe a tak ogolnie to bylem wieziony - obaczaj sobie w necie kiedy w Czechach robia wystawy takich autek, wkrec sie do jakiejs grupy rajdowej i luzik :) Ten render juz lepszy :)
Napisano 24 Sierpień 200618 l to ziarno to wyglada jakby fotka z gazety byla!!:0 ja bym zrobil w delikatnej sepi! i moze troszke sie kontrastem pobawil....bym musial poproobowac!:)
Napisano 24 Sierpień 200618 l kierował bym się w tym kierunku - chodz to nadal nie finish - jak cos to pisz to wywale obrazek.
Napisano 24 Sierpień 200618 l Autor obrazek może zostać, będe w tym kierunku zmierzał, bo już w drodze drugie ujęcie :)
Napisano 24 Sierpień 200618 l Kamienie pasują tu jak... no nie pasują poprostu. :D Ale reszta, to pełen wypas. To ziarno dodaje charakteru. Super. pozdrawiam
Napisano 24 Sierpień 200618 l fajna skodzina, stala podobna kiedys pod moim blokiem poki sie nie rozsypala ;)
Napisano 25 Sierpień 200618 l no mozna by zapalic/mrugnac swiatelkami w ps ale i bez tego mi sie podoba, gratki! pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200618 l Autor i zgodnie z obietnicą: czarno białe i w kolorze wiem że gorsze oświetlenie, ale renderowało sie 26h!?!?! i już mi się nie chce drugi raz czekać, niewiem co ja poprzestawiałem, bo zwykle render nie trwał dłużej niż 4h
Napisano 26 Sierpień 200618 l Fajny Model i fajnie zrobiona scenka, nie pwoiem :)) czegoś brakuje, tego realizmu totalnego, ale i tak jest naprawde super.
Napisano 28 Sierpień 200618 l fajna pracka, troche jej brakuje realizmu, ale modelik super i to ujecie od przodu jest swietne, gratuluje udanej pracki aha te czarnobiale lepiej wygladaja
Napisano 20 Styczeń 200718 l ta trawa wyglada troche jak czybki choinek, moglaby byc troche powykrecana itd.
Napisano 21 Styczeń 200718 l dla mnie mistrzostwo. Nie sluchaj tych co pisza ze by cos poprawili. Jest super!
Napisano 21 Styczeń 200718 l a co pecet...urodziny miales czy jak?! ;) Kiedy nastepny twoj model w tym dziale bedize?!
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor hehe za pół roku dopiero urodziny ale prezenty przyjmuje przez cały rok;) następny model to asterka GTC w ferie będe kończył w przerwie na nauke do matury :p