Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Uff skończyło się renderować. 14h ?!?! a i tak wszystko rozmazane:P No nic wyszło jak wyszło (chciałem dobrze) Przynajmniej nie jest to plane + hdri :] a jak Wy to oceniacie?

skoda130rs_1.jpg

CiągDalszyNastąpi...to znaczy ujęcie z tyłu

edit: cd...

czarno białe

skoda130rs_2ps.jpg

i w kolorze

skoda130rs_2.jpg

edit: więcej na temat samego modelu samochodu (siatki, inne rendery) znajdziecie w wipie

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 9,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kamycki wyglądają sztucznie i oswietlenie mozna by troszke podciągnąć.

ciekawy model, przynajmniej nie kolejne TT:)

Napisano

hehh jechalem takim "szkodnikiem" w wersji rally :D Niezapomniane wrazenia ;)

Jakby rneder mial lepsza jakosc byloby cool - mozesz to uratowac stylizujac na stara fotke... :)

P.S.

Strasznie dluuugo ci to renderuje... :/

Napisano

skadruj, filtr black and white, jakiś efekt żeby pstarzyć troche renderek i może by git. 14 godzin to dośc szybko.

Napisano
  • Autor

Wiktor - kierowałeś, czy jako pasażer? ja też chce!:p gdzie można się takimi samochodzikami przejechać?

Renderowane w mental rayu, długo bo tam jest trawa modelowana, i drzewko z liściami, ale najdłużej renderował się kurz

...i według zaleceń (to miało wyglądać jak stara fotka ;) :

skoda130rs_ps.jpg

Napisano

2 render baardzo fajny :) W tej stylzacji nie przeszkadza juz tak bardzo :)tło jak i sztuczność kamieni.

Napisano

pecet: kierowalem cale 2 kilometry hehe a tak ogolnie to bylem wieziony - obaczaj sobie w necie kiedy w Czechach robia wystawy takich autek, wkrec sie do jakiejs grupy rajdowej i luzik :)

Ten render juz lepszy :)

Napisano

to ziarno to wyglada jakby fotka z gazety byla!!:0 ja bym zrobil w delikatnej sepi! i moze troszke sie kontrastem pobawil....bym musial poproobowac!:)

Napisano

kierował bym się w tym kierunku - chodz to nadal nie finish - jak cos to pisz to wywale obrazek.

51874318.jpg

Napisano
  • Autor

obrazek może zostać, będe w tym kierunku zmierzał, bo już w drodze drugie ujęcie :)

Napisano

Kamienie pasują tu jak... no nie pasują poprostu. :D

Ale reszta, to pełen wypas. To ziarno dodaje charakteru. Super.

pozdrawiam

Napisano

fajna skodzina, stala podobna kiedys pod moim blokiem poki sie nie rozsypala ;)

Napisano

no mozna by zapalic/mrugnac swiatelkami w ps ale i bez tego mi sie podoba, gratki!

pozdrawiam

Napisano

Super render niezły model 3d pojazdu i fajnie ujołeś ten samochód

Napisano
  • Autor

i zgodnie z obietnicą:

czarno białe

skoda130rs_2ps.jpg

i w kolorze

skoda130rs_2.jpg

wiem że gorsze oświetlenie, ale renderowało sie 26h!?!?! i już mi się nie chce drugi raz czekać, niewiem co ja poprzestawiałem, bo zwykle render nie trwał dłużej niż 4h

Napisano

Fajny Model i fajnie zrobiona scenka, nie pwoiem :)) czegoś brakuje, tego realizmu totalnego, ale i tak jest naprawde super.

Napisano

fajna pracka, troche jej brakuje realizmu, ale modelik super i to ujecie od przodu jest swietne, gratuluje udanej pracki aha te czarnobiale lepiej wygladaja

Napisano

fajny model.

Napisano
  • Autor

to fajnie że Ci się podoba :p ja sie nie gniewam jakby co :p

Napisano

ta trawa wyglada troche jak czybki choinek, moglaby byc troche powykrecana itd.

Napisano

dla mnie mistrzostwo. Nie sluchaj tych co pisza ze by cos poprawili. Jest super!

Napisano

a co pecet...urodziny miales czy jak?! ;) Kiedy nastepny twoj model w tym dziale bedize?!

Napisano
  • Autor

hehe za pół roku dopiero urodziny ale prezenty przyjmuje przez cały rok;) następny model to asterka GTC w ferie będe kończył w przerwie na nauke do matury :p

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności