Napisano 18 Marzec 201015 l Studenckie mieszkanko: Centra dowodzenia od lewej: Voyager, :X-em[2]:, Ardeni I to co Maciek (:X-em[2]:) nie pozwalał pokazywać - baje sobie oglada z rana (16 godzina) hyyh nie wierze ...chyba kupiłem od was monitor ten Voyagera ... bez podstawki, byliście wtedy w krakowie ? jeśli nie to nic.
Napisano 18 Marzec 201015 l To żeś kurna odkopał. Good old times. Monitor o ile dobrze pamiętam został po prostu wyrzucony na śmietnik (nawet ładnie w pudełko opakowany). Jak się dostał do Krakowa pojęcia nie mam.
Napisano 18 Marzec 201015 l To żeś kurna odkopał. Good old times. Monitor o ile dobrze pamiętam został po prostu wyrzucony na śmietnik (nawet ładnie w pudełko opakowany). Jak się dostał do Krakowa pojęcia nie mam. No i sie wydało XD po co sie cokolwiek oddzywałem :D ... no cóż to nie ten
Napisano 1 Kwiecień 201015 l Odnośnie studenckiego pokoju Voyagera, Fargate i mojego: takie coś po 2 latach...: Co bystrzejsi zauważą tą samą budę od pc ;), a na pytanie odnośnie dyskietki: nie wyciągana z "napędu" od roku, może dłużej.. jeździ tak ze mną po PL :P
Napisano 2 Kwiecień 201015 l ile dales za to biurko, bo to jysk? wczesniej kupowalem po 100pln a ostatnio byly po 200.
Napisano 2 Kwiecień 201015 l tak to jysk, kupiłem po znajomości wiec niebardzo wiem ile kosztuje w sklepie, chyba na ich www jest katalog z cennikiem. Biurko średnie wg mnie , brakuje mi szuflady na klawisze do której się przyzwyczaiłem jakiś czas temu
Napisano 2 Kwiecień 201015 l spoko pytam, bo podobno jysk ma okresowe promocje i chcialem sie upewnic. Katalog jest ale czasem ta sama rzecz jest taniej pozniej spowrotem drozej i tak w kolko, dlatego bylem ciekaw ile zaplaciles. Wiadomo zwykly blat, ale kupolem 5biurek w cenie jednego z płyty wiórowej, ktore i tak sie bedzie rozpadac przy czestych przenosinach ;)
Napisano 2 Kwiecień 201015 l No to i ja się dorzucę... Tak wygląda moja pracownia, przynajmniej jeszcze przez miesiąc :) :
Napisano 2 Kwiecień 201015 l @MF: Fajny fotel. Latem musi być ulga w porównaniu do tych pluszowych. Mam podobny układ monitorów tylko na mały po lewej. W dzień to się chyba nie da pracować przed tym oknem.
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Akurat to okno jest od strony od której bezpośrednie słońce nie dochodzi i jest perfekcyjnie :)...
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Akurat to okno jest od strony od której bezpośrednie słońce nie dochodzi i jest perfekcyjnie :)... Ja też mam takie okno i dosyć daleko od stanowiska ale i tak rolety opuszczam w dzień i jeszcze narzekam. Ciemność i Cisza to moje wymagania podstawowe.
Napisano 24 Sierpień 201014 l Tak wygląda moja pracownia jak się siedzi na tym foteliku? mam na niego oko
Napisano 28 Sierpień 201014 l Małe zmiany w mojej stodole ... http://img837.imageshack.us/img837/9724/21745227.jpg Edytowane 16 Październik 201014 l przez tweety ponad 2 megabajty na jeden obrazek. kompresja - słowo dnia
Napisano 24 Wrzesień 201014 l SSn4k3: za bardzo mi się podoba żeby narzekać ;) bbandi: hahahah Lukasz_D:no ba ;D
Napisano 24 Wrzesień 201014 l Małe zmiany w mojej stodole ... zamieniłeś pada na sonke ? to czym bedziesz sterował :|
Napisano 13 Październik 201014 l oczekujesz ze na tym powiekszeniu kartki zobacze co jest tam napisane? :> kto obok spi?
Napisano 14 Październik 201014 l Brat, od 12 lat... Ale mozę za 1-2 lata doczekam sie swojego pokoju :D