Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
Studenckie mieszkanko:

Centra dowodzenia od lewej:

Voyager, :X-em[2]:, Ardeni

11222007185520sf8.th.jpg

I to co Maciek (:X-em[2]:) nie pozwalał pokazywać - baje sobie oglada z rana (16 godzina)

11222007185602ql6.th.jpg

hyyh nie wierze ...chyba kupiłem od was monitor ten Voyagera ... bez podstawki, byliście wtedy w krakowie ? jeśli nie to nic.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 211,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To żeś kurna odkopał. Good old times.

Monitor o ile dobrze pamiętam został po prostu wyrzucony na śmietnik (nawet ładnie w pudełko opakowany). Jak się dostał do Krakowa pojęcia nie mam.

Napisano
To żeś kurna odkopał. Good old times.

Monitor o ile dobrze pamiętam został po prostu wyrzucony na śmietnik (nawet ładnie w pudełko opakowany). Jak się dostał do Krakowa pojęcia nie mam.

No i sie wydało XD po co sie cokolwiek oddzywałem :D ... no cóż to nie ten

Napisano

Odnośnie studenckiego pokoju Voyagera, Fargate i mojego: takie coś po 2 latach...:

dsc00425h.jpg

Co bystrzejsi zauważą tą samą budę od pc ;), a na pytanie odnośnie dyskietki: nie wyciągana z "napędu" od roku, może dłużej.. jeździ tak ze mną po PL :P

Napisano

ile dales za to biurko, bo to jysk? wczesniej kupowalem po 100pln a ostatnio byly po 200.

Napisano

tak to jysk, kupiłem po znajomości wiec niebardzo wiem ile kosztuje w sklepie, chyba na ich www jest katalog z cennikiem. Biurko średnie wg mnie , brakuje mi szuflady na klawisze do której się przyzwyczaiłem jakiś czas temu

Napisano

spoko pytam, bo podobno jysk ma okresowe promocje i chcialem sie upewnic. Katalog jest ale czasem ta sama rzecz jest taniej pozniej spowrotem drozej i tak w kolko, dlatego bylem ciekaw ile zaplaciles. Wiadomo zwykly blat, ale kupolem 5biurek w cenie jednego z płyty wiórowej, ktore i tak sie bedzie rozpadac przy czestych przenosinach ;)

Napisano

No to i ja się dorzucę... Tak wygląda moja pracownia, przynajmniej jeszcze przez miesiąc :) :

homeoffice.jpg

Napisano

@MF:

Fajny fotel. Latem musi być ulga w porównaniu do tych pluszowych. Mam podobny układ monitorów tylko na mały po lewej. W dzień to się chyba nie da pracować przed tym oknem.

Napisano

Akurat to okno jest od strony od której bezpośrednie słońce nie dochodzi i jest perfekcyjnie :)...

Napisano
Akurat to okno jest od strony od której bezpośrednie słońce nie dochodzi i jest perfekcyjnie :)...

Ja też mam takie okno i dosyć daleko od stanowiska ale i tak rolety opuszczam w dzień i jeszcze narzekam. Ciemność i Cisza to moje wymagania podstawowe.

Napisano

SSn4k3: za bardzo mi się podoba żeby narzekać ;)

bbandi: hahahah

Lukasz_D:no ba ;D

Napisano
Małe zmiany w mojej stodole ...

zamieniłeś pada na sonke ? to czym bedziesz sterował :|

Napisano

oczekujesz ze na tym powiekszeniu kartki zobacze co jest tam napisane? :>

kto obok spi?