Napisano 1 Wrzesień 200618 l Kolejny model niestety troche plastelinowy i wybrakowany ale to dla tego ze ciągle mam ten sam problem. (ZA MAŁO MOCY). Dlatego daje to co mam.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Model ladny, super autko!! Mozesz podac namiary na blueprinta?? Nie wiem co to jest ten jakby plomien na bocznej szybie :P
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Dobre:). Ładny samochód sobie wybrałeś i do tego w orginalnym malowaniu:). Render mi się podoba i bynajmniej nie wygląda tak plastikowo. Sztucznie wygląją tylko środki nadkól - mogłeś zrobić chociaż ciemny materiał
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Rewelka. Masz odemnie reputację za to że to nie Audi ani żadne inne badziewiaste BMW. Wykonanie fajne. Trochę lakier powinien mieć mniejszy gloss.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor erwfed pisałem wiadomosc prywatną na forum ale sie nie odezwałeś wiec sam znalazłem tą strone. blueprint masz w dziale dane techniczne http://warszawa.sitesled.com/
Napisano 1 Wrzesień 200618 l material opon do wymiany, przez ten chrom wyglada jak zabawka... ale fajne fajne ^^
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Przydała by się warstwa odbijającego lakieru i inne studio albo jakaś scenka rodzajowa z MO :* Model i pomysł OK.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l hehe ooo takie samochody to moge ogladac :):):) [nie wiem czemu ale Falloutowo wyglada :D ]
Napisano 1 Wrzesień 200618 l super super, ale nie ma co mowić wygląda jak model bburago z półki, wiec jak byś jeszcze zrobił podstawke to byś dostał jeszcze dużego pllusa za render :P.
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Super model fajny pomysł tylko torszke dziwny materiał szyba ale tak to jest ekstra!!!!
Napisano 1 Wrzesień 200618 l dobry wybór modelu, wykonanie też ok (chyba troche krzywo na łączeniu bok-dach), lakier prawie dobry (ten gloss nie potrzebny, albo go zmniejszyć), imo chromy bardzo fajnie wyszły
Napisano 1 Wrzesień 200618 l hehehe gicior normalnie!! Za pomysl masz u mnie pozytywna ocene na calej linii :>
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Miło, że któś pomyślał o starej, dobrej Warszawie:) Render ładny, samochodzik super, tekstury też ładne. Jedynie mi się nie podoba mapa opon
Napisano 2 Wrzesień 200618 l Autor Dzięki za komentarze i fakt opona jest do bani (zapomniałęm to ustawić) ale juz trudno.(ps) tyle pozytywnych komentarzy , jestem taki szczęśliwy wręcz pijany ze szczęscia.
Napisano 3 Wrzesień 200618 l Bardzo przyjemne autko :). Troche skala nie teges. HDRI nie za ładne. Całość mimo wszystko przyjemnie się ogląda.
Napisano 5 Wrzesień 200618 l pracka rewelka!!! ja bym dodał otocznie w klimacie misia albo podwórko starej kamienicy.
Napisano 30 Wrzesień 200618 l bardzo ladne autko... na mnie robi wrazenie takiej fajnej solidnej zabawki, byc moze to przez skale i materialy, material na szybach(wyglada jak taki plastik) wedlug mnie poteguje efekt ze jest to jednak zabawka, no i te przetloczenia kolo drzwi ;)
Napisano 1 Październik 200618 l serwus :) bardzo fajne :) Z jakimś environmentem byłoby zapewne jeszcze lepiej :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 1 Październik 200618 l Hehe to fotki resoraka juz mamy a kiedy bierzesz sie do pracy w 3d :P Hm nie wiem jak tam u ciecie z mocą młody Skywalkerze ale na pewno masz potencjał
Napisano 6 Październik 200618 l Swietna pracka Super, ładny modelik spoko teksturki i klimacik jeszcze to MO wypasik naprawdę, nawet uwag się nie chce się pisać
Napisano 6 Październik 200618 l Autor Pan mr. hkropinski ciągle tylko pokaż siatke i pokaż siatke.:) w kuchni powinieneś mieć sitko więc spójrz przez nie i będzesz miał siatke :P. a tak serio to w sumie to stara praca nawet nie wiem czy mam na dysku jeszcze tą warszawe jak znajde to może dam ale te może to bardzo naciągane. pozdro
Napisano 7 Październik 200618 l E tam fajna pracka ale są odbicia z zewnątrz a samochodzik stoi w studio.
Napisano 8 Październik 200618 l Zmien oswietlenie to render bedzie ciekawszy - nie zawsze HDRI daje najlepsze rezultaty. Do tego nie widac wnetrza.