Euzebi Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Kolejny model niestety troche plastelinowy i wybrakowany ale to dla tego ze ciągle mam ten sam problem. (ZA MAŁO MOCY). Dlatego daje to co mam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Model ladny, super autko!! Mozesz podac namiary na blueprinta?? Nie wiem co to jest ten jakby plomien na bocznej szybie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Dobre:). Ładny samochód sobie wybrałeś i do tego w orginalnym malowaniu:). Render mi się podoba i bynajmniej nie wygląda tak plastikowo. Sztucznie wygląją tylko środki nadkól - mogłeś zrobić chociaż ciemny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Rewelka. Masz odemnie reputację za to że to nie Audi ani żadne inne badziewiaste BMW. Wykonanie fajne. Trochę lakier powinien mieć mniejszy gloss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed pisałem wiadomosc prywatną na forum ale sie nie odezwałeś wiec sam znalazłem tą strone. blueprint masz w dziale dane techniczne http://warszawa.sitesled.com/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Wielkie dzieki za blueprinta, nie zwrocilem uwagi ze mam wiadomosc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 material opon do wymiany, przez ten chrom wyglada jak zabawka... ale fajne fajne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 bardzo ładne autko i wcale nie taki zły ten render :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Przydała by się warstwa odbijającego lakieru i inne studio albo jakaś scenka rodzajowa z MO :* Model i pomysł OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 hehe ooo takie samochody to moge ogladac :):):) [nie wiem czemu ale Falloutowo wyglada :D ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 super super, ale nie ma co mowić wygląda jak model bburago z półki, wiec jak byś jeszcze zrobił podstawke to byś dostał jeszcze dużego pllusa za render :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Super model fajny pomysł tylko torszke dziwny materiał szyba ale tak to jest ekstra!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 dobry wybór modelu, wykonanie też ok (chyba troche krzywo na łączeniu bok-dach), lakier prawie dobry (ten gloss nie potrzebny, albo go zmniejszyć), imo chromy bardzo fajnie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 hehehe gicior normalnie!! Za pomysl masz u mnie pozytywna ocene na calej linii :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 wykonanie jak i pomysł bardzo dobry, 5/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Miło, że któś pomyślał o starej, dobrej Warszawie:) Render ładny, samochodzik super, tekstury też ładne. Jedynie mi się nie podoba mapa opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Dzięki za komentarze i fakt opona jest do bani (zapomniałęm to ustawić) ale juz trudno.(ps) tyle pozytywnych komentarzy , jestem taki szczęśliwy wręcz pijany ze szczęscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 podoba mi sie, nie mam większych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Bardzo przyjemne autko :). Troche skala nie teges. HDRI nie za ładne. Całość mimo wszystko przyjemnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 pracka rewelka!!! ja bym dodał otocznie w klimacie misia albo podwórko starej kamienicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku92 Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 bardzo fajne autko. inne niż wszystkie za co + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 bardzo ladne autko... na mnie robi wrazenie takiej fajnej solidnej zabawki, byc moze to przez skale i materialy, material na szybach(wyglada jak taki plastik) wedlug mnie poteguje efekt ze jest to jednak zabawka, no i te przetloczenia kolo drzwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 serwus :) bardzo fajne :) Z jakimś environmentem byłoby zapewne jeszcze lepiej :) pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecikgti Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Bardzo ładny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Hehe to fotki resoraka juz mamy a kiedy bierzesz sie do pracy w 3d :P Hm nie wiem jak tam u ciecie z mocą młody Skywalkerze ale na pewno masz potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 bardzo bardzo bardzo :) nalezy Ci sie punktcik. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Swietna pracka Super, ładny modelik spoko teksturki i klimacik jeszcze to MO wypasik naprawdę, nawet uwag się nie chce się pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 moze byc tylko render do dopracowania pokaz siatke pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Pan mr. hkropinski ciągle tylko pokaż siatke i pokaż siatke.:) w kuchni powinieneś mieć sitko więc spójrz przez nie i będzesz miał siatke :P. a tak serio to w sumie to stara praca nawet nie wiem czy mam na dysku jeszcze tą warszawe jak znajde to może dam ale te może to bardzo naciągane. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 czyżbys miał cos do ukrycia ze nie chcesz pokazac siatki??:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Euzebi Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Moja siatka to śmierdząca sprawa niech pozostanie "TOP SECRET" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 E tam fajna pracka ale są odbicia z zewnątrz a samochodzik stoi w studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Zmien oswietlenie to render bedzie ciekawszy - nie zawsze HDRI daje najlepsze rezultaty. Do tego nie widac wnetrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi