Euzebi Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Kolejny model niestety troche plastelinowy i wybrakowany ale to dla tego ze ciągle mam ten sam problem. (ZA MAŁO MOCY). Dlatego daje to co mam. 2
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Model ladny, super autko!! Mozesz podac namiary na blueprinta?? Nie wiem co to jest ten jakby plomien na bocznej szybie :P
Lucas Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Dobre:). Ładny samochód sobie wybrałeś i do tego w orginalnym malowaniu:). Render mi się podoba i bynajmniej nie wygląda tak plastikowo. Sztucznie wygląją tylko środki nadkól - mogłeś zrobić chociaż ciemny materiał
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Rewelka. Masz odemnie reputację za to że to nie Audi ani żadne inne badziewiaste BMW. Wykonanie fajne. Trochę lakier powinien mieć mniejszy gloss.
Euzebi Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 erwfed pisałem wiadomosc prywatną na forum ale sie nie odezwałeś wiec sam znalazłem tą strone. blueprint masz w dziale dane techniczne http://warszawa.sitesled.com/ 1
erwin Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Wielkie dzieki za blueprinta, nie zwrocilem uwagi ze mam wiadomosc:P
Kr3tz Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 material opon do wymiany, przez ten chrom wyglada jak zabawka... ale fajne fajne ^^
jaras Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 bardzo ładne autko i wcale nie taki zły ten render :) pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Przydała by się warstwa odbijającego lakieru i inne studio albo jakaś scenka rodzajowa z MO :* Model i pomysł OK.
rowr Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 hehe ooo takie samochody to moge ogladac :):):) [nie wiem czemu ale Falloutowo wyglada :D ]
DonVito Corleone Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 super super, ale nie ma co mowić wygląda jak model bburago z półki, wiec jak byś jeszcze zrobił podstawke to byś dostał jeszcze dużego pllusa za render :P.
Diesel Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Super model fajny pomysł tylko torszke dziwny materiał szyba ale tak to jest ekstra!!!!
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 dobry wybór modelu, wykonanie też ok (chyba troche krzywo na łączeniu bok-dach), lakier prawie dobry (ten gloss nie potrzebny, albo go zmniejszyć), imo chromy bardzo fajnie wyszły
..:: WIKTOR ::.. Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 hehehe gicior normalnie!! Za pomysl masz u mnie pozytywna ocene na calej linii :>
CzAk1 Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Miło, że któś pomyślał o starej, dobrej Warszawie:) Render ładny, samochodzik super, tekstury też ładne. Jedynie mi się nie podoba mapa opon
Euzebi Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 Dzięki za komentarze i fakt opona jest do bani (zapomniałęm to ustawić) ale juz trudno.(ps) tyle pozytywnych komentarzy , jestem taki szczęśliwy wręcz pijany ze szczęscia.
Hynol Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Bardzo przyjemne autko :). Troche skala nie teges. HDRI nie za ładne. Całość mimo wszystko przyjemnie się ogląda.
orszulas Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 pracka rewelka!!! ja bym dodał otocznie w klimacie misia albo podwórko starej kamienicy.
byku92 Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 bardzo fajne autko. inne niż wszystkie za co +
Adek_CG Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 bardzo ladne autko... na mnie robi wrazenie takiej fajnej solidnej zabawki, byc moze to przez skale i materialy, material na szybach(wyglada jak taki plastik) wedlug mnie poteguje efekt ze jest to jednak zabawka, no i te przetloczenia kolo drzwi ;)
kannu Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 serwus :) bardzo fajne :) Z jakimś environmentem byłoby zapewne jeszcze lepiej :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
damusTo Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Hehe to fotki resoraka juz mamy a kiedy bierzesz sie do pracy w 3d :P Hm nie wiem jak tam u ciecie z mocą młody Skywalkerze ale na pewno masz potencjał
Gość Deler Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 bardzo bardzo bardzo :) nalezy Ci sie punktcik. pozdr
mujas Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Swietna pracka Super, ładny modelik spoko teksturki i klimacik jeszcze to MO wypasik naprawdę, nawet uwag się nie chce się pisać
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 moze byc tylko render do dopracowania pokaz siatke pozdr
Euzebi Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 Pan mr. hkropinski ciągle tylko pokaż siatke i pokaż siatke.:) w kuchni powinieneś mieć sitko więc spójrz przez nie i będzesz miał siatke :P. a tak serio to w sumie to stara praca nawet nie wiem czy mam na dysku jeszcze tą warszawe jak znajde to może dam ale te może to bardzo naciągane. pozdro
hkropinski Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 czyżbys miał cos do ukrycia ze nie chcesz pokazac siatki??:P pozdr
Euzebi Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 Moja siatka to śmierdząca sprawa niech pozostanie "TOP SECRET"
razor1988 Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 E tam fajna pracka ale są odbicia z zewnątrz a samochodzik stoi w studio.
JohnyCa Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Zmien oswietlenie to render bedzie ciekawszy - nie zawsze HDRI daje najlepsze rezultaty. Do tego nie widac wnetrza.
Rekomendowane odpowiedzi