Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny model niestety troche plastelinowy i wybrakowany ale to dla tego ze ciągle mam ten sam problem. (ZA MAŁO MOCY). Dlatego daje to co mam.

milicjaprzdaz9.jpg

milicjabokso7.jpg

milicjaprzdgorakz2.jpg

milicjatyes9.jpg

• Like 2
  • Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dobre:). Ładny samochód sobie wybrałeś i do tego w orginalnym malowaniu:). Render mi się podoba i bynajmniej nie wygląda tak plastikowo. Sztucznie wygląją tylko środki nadkól - mogłeś zrobić chociaż ciemny materiał

Napisano

Rewelka. Masz odemnie reputację za to że to nie Audi ani żadne inne badziewiaste BMW.

Wykonanie fajne. Trochę lakier powinien mieć mniejszy gloss.

Napisano

dobry wybór modelu, wykonanie też ok (chyba troche krzywo na łączeniu bok-dach), lakier prawie dobry (ten gloss nie potrzebny, albo go zmniejszyć), imo chromy bardzo fajnie wyszły

Napisano

Miło, że któś pomyślał o starej, dobrej Warszawie:) Render ładny, samochodzik super, tekstury też ładne. Jedynie mi się nie podoba mapa opon

Napisano

Dzięki za komentarze i fakt opona jest do bani (zapomniałęm to ustawić) ale juz trudno.(ps) tyle pozytywnych komentarzy , jestem taki szczęśliwy wręcz pijany ze szczęscia.

Napisano

bardzo ladne autko... na mnie robi wrazenie takiej fajnej solidnej zabawki, byc moze to przez skale i materialy, material na szybach(wyglada jak taki plastik) wedlug mnie poteguje efekt ze jest to jednak zabawka, no i te przetloczenia kolo drzwi ;)

Napisano

bardzo bardzo bardzo :) nalezy Ci sie punktcik. pozdr

Napisano

Pan mr. hkropinski ciągle tylko pokaż siatke i pokaż siatke.:) w kuchni powinieneś mieć sitko więc spójrz przez nie i będzesz miał siatke :P. a tak serio to w sumie to stara praca nawet nie wiem czy mam na dysku jeszcze tą warszawe jak znajde to może dam ale te może to bardzo naciągane. pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności