merv_ Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 iiii.... takie tam http://84games.pun.pl pomóżcie nam (jako ludziom) je tworzyć... rejestrujcie sie itd... niedlugo powstanie watek o grafice 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Przynajmniej bez błędów :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 I po co takie cuś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Ogrom napewno spodoba się to forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 mnie osobiście wygląd odstrasza zdeczka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 nie widzialem jeszcze zadnego forum na darmowych hostingach, aliasach, skryptach etc. zeby sie rozkrecilo ;) Adzia Badzia Bum Bum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 max3d.pl może być jako przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 ale max3d chodzi na sponsorowanych hostingach, a nie na w calosci free jak lycos i inne rajt ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Ale kiedyś było inaczej... dzizys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 ci nowi ;) mysla, ze Adek od razu walna super duper stronke i ze ona jedzie do dzis ;);) kiedys to w galerii prace Adka nawet byly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 z ogrów to ja shreck'a najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 eeeeeeeee nooo......jak 84 to Ja w to wchodze!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 wszystko wymaga czasu żeby stać sie lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 to może czas na machine czasu:)?: http://web.archive.org/web/*/http://www.max3d.pl http://web.archive.org/web/20011217062417/www.max3d.pl/forum/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 biglebowsky troche sie to wszystko zmieniło ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Prawda? ja tu od 2002go, od tego czasu ogromną ewolucje forum przeszło ale zupełnie się tego nie czuje, gdyby nie web.archive nie był bym w stanie powiedzieć jak to forum wyglądało te 4 latka temu, więc się nie dziwie że nawet użytkownicy z ponad rocznym stażem nie pamiętają że to rozkręcone na darmoszce jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 heheheh ja mam piersza wersje max3d na plyte zgrana :D[ahhh czasy modemu :D] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 IMHO jeśli chodzi o forum to zmieniały się silniki, ludzie, klimat, ale teraz jest zupełnie jak na poczatku, z tą tylko różnicą, ze jest więcej userów. Strona główna jak najbardziej tak - przeszła olbrzymią ewolucję i myślę, ze na tym nei koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 fajny topic hoooo! forum max3d.pl jest elo i to sie nie zmieni mysle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 rowr pokazuj tą pierwszą wersje :D plss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi