Traitor Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Shogun: Tak, tylko za jakie pieniadze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 no panowie z wrocka. ja jestem gotowy. z szefem załatwione - mam wolne więc mogę jechać :) ktoś się wybiera? pikSar? Vorek? Barcisz? nielot? mkk3a? kannu? plastique? rowr? Pozdrawiam ja jadę na 75% jak narazie jaki transport ? ford sierra turbo hiper ? ciapong ? autem chyba taniej będzie (gaz) 2x380 km = 760 = 76 litrów LPG = 76*2,15=163 PLN + 1L oleju semi= 180PLN/4=45PLN ----------edit moja dyrekcja - zmanipulowana- moge jechać - procen pewności 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Traitor, akurat tego nie wiem, widziałem tylko ogłoszenia, nie chwalili się oferowanymi płacami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 no właśnie czemu nie Śląsk NO śląsk był by opcią najlepszą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 na "slonsku" w kopalni ! albo w tesco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 piksar musisz wziasc poprawke na to ze nie wiadomo czy 4 osoby pojada, na 99,9999999999& nie jade no chyba ze politechnika na ten okres przestanie dzialac :D choc baardzo bym chcial :(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 nielot: za opuszczenie jednego dnia zajęć nie skreślą cie listy. poza tym ja wielokrotnie ouszczałem zajęcia na AM i jakoś dopuszczono mnie do sesji. jeden dzień to tylko jeden wykład + może jedne laborki (zawsze do odrobienia zwłaszcza na polibudzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 na "slonsku" w kopalni ! albo w tesco ! najlepiej w Chałupkach na "rynku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 to nie chdozi ze mnie wywala tylko ze nie chce tracic wykladow :D bo trzeba by zdac do drugiego semestru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 nielot : "sleep with one eye open, gripping your pillow tight" rodzinie się nie odmawia, ryba juz zapakowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 no panowie Wrocławianie, do transportów gońcie czym prędzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Wrocławiaki zbierać sie bo jak nie będzie kompletu w aucie to nie jadę !!!!! Nawet Leru mówi że macie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 dobra kto będzie na 100% bo ja napewno się wybieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 a ty leru jedziesz?? piksar tak zachecasz, okaze sie ze bedzie az natto ludzi :D i beda musieli w bagazniku sie schowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Leru jedzie Jim Mee i Poznań też jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 jesli pikSar jedzie to ja jade na 100% Vorek jeszcze nie wie jak z pracą. nielot: tak na serio: opuszczenie jednego dnia zajęć to nie tragedia. ja opuszcza średnio 10 dni w semestrze i jestem przy dyplomie :] poproś, żeby ktoś skserował ci notatki i notował co na czwartek i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Śląsk brzmi dla mnie dobrze, nawet bardzo z racji zamieszkania, i jeżeli przy maxie 10 byłby pokaz gdzieś w pobliżu to strasznie bym się ucieszył :) Ale realnie patrząc, to gdzieś w centrum powinno być, żeby ogólna ilość pokonanych kilometrów na dojazd byłaby najniższa, poza tym najwięcej ofert roboty w CG to też w Warszawie. Ale i tak głosuje za Śląskiem, najlepiej w Katowicach :] PS. Jedzie ktoś z śląska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 to jest jakiś żart ? tweety moderator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 o fak !! tweety moderator :D a ja dalej member ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ano stało się... ;] i na tym koniec z OFFtopami :D nielot: namyśliłeś się w końcu? jedziesz z nami na roadshow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 jeszcze nie wiem :) dajcie pare dni na namysl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 prawdopodobnie tez pojade zalezy jak z praca i studiami ale obstawiam 95 % na tak;) Leru szykuj sie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 nielot007 -> yeap, jadę :) pikSar -> o popatrz, a skąd takie wieści ? ;) Szymeq -> szczoteczka i antyperspirant już zapakowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 nielot007 -> yeap, jadę :) pikSar -> o popatrz, a skąd takie wieści ? ;) Mam dobre kontakty w twoim otoczeniu. Teraz jak WSI rozwiązali to trochę sie skomplikowało ale damy radę. Komuś powiedziałeś że jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ano stało się... ;] i na tym koniec z OFFtopami :D Tweety moderator ? :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ano stało się... ;] i na tym koniec z OFFtopami :D hyhy dopiero co moda dostał i już jak się wozi ;) Przypomniało mi się czemu to wrocław jest stolicą polski - największe zloty 3d! :] Dawajcie do wawy zgraną ekipą jak zawsze Wrocławiaki :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Od nas będe ja z Pionierem, więc do zobaczenia na Roadshow ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Hmm, zastanawiam się czy też się nie zjawić - do kiedy się można rejestrować i ile dni to trwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 serwus :) Traitor: >>Swoja droga bardzo duzo wroclawskich grafikow wyemigrowalo do warszawy. Glownie przez brak roboty we wro. prawda, prawda !! żeby było jasne wszystko - to spotkanie w wawce jest 11 pazdzienika w srode ??. Odnośnie transportu to napiszcie co to za autko i ile sie godzin jedzie :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 kannu "Odnośnie transportu to napiszcie co to za autko i ile sie godzin jedzie :) pozdrawiam :)" Ford Sierra 1,6 - 1993 - gaz prędkość przelotowa max 120, ubezpieczona i z ważnym przeglądem, czas przelotu przy obecnych remontach i korku 40 minut o Oleśnicy 6-7 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 ja jade z przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 ja jade z przodu :) ja też z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 serwus :) JA sie wybieram. Nie jestem tylko przekonany, do jazdy autkiem - nie lubie jazdy 120 /h po drogach pełnych wariatów drogowych . No i nie wiem czy to nie wkurzające z klaustrofobicznego punktu widzenia . ::::EDIT::::: a tak a` propos pojazdó , to wczoraj (poniedziałek) ZDAŁEM NA PRAWO JAZDY (za pierwszym podejściem). Teraz czekam juz tylko na wydanie dokumentu :). pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 napisałem 120 zby nie wyjść na mięczaka. zapytaj tweetiego jak jeżdzę. napisałem 6-7 godzin biorąc pod uwagę że średnia prędkość wyjdzie nam 70km/h po drodze duzo radarów a nam się nie śpieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 fajnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 No i ta droga do warszawki jest tak tragiczna, ze nie ma mozliwosci uzyskac sredniej predkosci 100km nawet..no chyba, ze wyprzedzajac caly czas na tata wariata czyli na czoloweczki. Kannu - W koncu!! I GRATULUJE!! no i za pierwszym PODEJSCIE - REWELKA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4ck Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 hmm może i ja wpadnę na roadshow, opuszczenie jednego wykładu jakoś przeżyję, a tak w ogóle to ciekawe są te prezentacje? jako ze nie byłem wcześniej na czymś takim to nie wiem ps. proszę nie komentować ilości moich postów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Witam jednopostowca na forum!!! A co do zjazdów: w zeszlym roku było bardzo fajnie, tylko jest jedna uwaga: wsio jest po angielskiemu, więc ci, co go słabiej znają moga tylko śledzić ruchy myszki po ekranie i traktowac to jak wideotutek bez dźwięku... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb_jrpvp Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 dobra wiadomość mam już agendę!!! po angielskiemu bo dopracowywujemy ale bedzie taka na 99% 9.30 Registration 10.00-10.30 Introducing Autodesk/Maya/Max + LC plan (Richard Morawiec) 10.30-11.00 coffe break 11.00-12.00 3ds Max 9 (Kevin Booth) 12.00-13.00 lunch break 13.00-14.00 Maya 8 (Patrice Paradis) 14.00-14.30 Motion Builder 7.5 (Patrice Paradis) 14:40-15.00 HP presentation 15.00-15.30 Combustion 4 (Kevin Booth) 15.45-17.00 Imagineer Systems (Mokey, Monet, Motor) Allan Turner & Phil McLauchlan 17.15-17.30 Applle iPod toss (We will give 3 iPods to the people who registered and actually be there in the end of the show) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 fajnie ;)... z tym, ze > biorac pod uwage to co napisal SHOGUN... spoko mi tam angielski nie przeszkadza- przeszlo sie fallouta i baldura po angielsku to sie teraz umie ;) ale moja uwaga jest taka> moze by stal asystowal tam tlumasz z boku i na koncu pokazu widownia mogla by zadac niezreczne pytania panom z autodesku?... np.> czemu mi sie dzisiaj w pracy max wywalil 17 razy do pulpitu bez zrobienia autobacka ;(?... a tak na serio to mysle, ze zadawanie pytan bylo by fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb_jrpvp Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Czas na zadawanie pytan znajdziemy. Po polsku i po angielsku - damy rade jak co będziemy tłumaczyć:) Richard ma polskie korzenie osobiscie z nim po polsku rozmawiałem z Kevinem cięzej ale jakoś sobie poradzimy:) Niestety na pytanie postawione przez kurta /nt.17razy/ nie odpowiemy tak poprostu:( bo jak wiecie to mogło być wzystko:) ale pytania warto zadawać - postaramy sie odpowiedzieć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb_jrpvp Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 mam jeszcze do Was 2 pytania: czy pozycja w agendziena temat stacji roboczych HP jest interesująca? kto bardziej zainteresowany maya a kto 3ds max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 serwus :) to ile ludziów jedzie tym sierrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 tomekb_jrpvp: super wam to idzie :) jestem pod wrażeniem :] ja z chęcią obejrzę i to i to. HP workstations też brzmi interesująco. kannu: pikSar prowadzi a jedziemy my czyli ja i być może vorek (jak uda mu sie załatwić wolne w pracy). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 pomijajac to ze na edit poly max wciaz sie wywala... mysle, ze wszyscy sa zainteresowani plotka o tym, ze nie bedzie maxa 10 i mayay 9 tylko powstanie 1 kombajn :o > max i maya w 1. 90% grafikow, ktorych znam sa troche zaniepokojeni, poniewaz juz teraz programy te(max bardziej chyba) sa niestabilne, a jak doda sie mase pluginow i modolow to czeka nas .... 4 GB ram minimum i ciezka, niestabilna praca? ( poza tym, na ta chwile max jest popularniejszy...) ps. mowa o HP jak dla mnie jest malo interesujaca :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 1. Mogę pomóc w tłumaczeniach jakby co. Ale pewnie sobie poradzicie 2. HP obejżeć można ale Polska ciągle za biedna na markowe stacje robocze. 3. najbardziej interesuje mnie czy przyszłość May'i i Maxa pójdzie drogą Shake'a. Bo to oznacza brak kontynuacji i problemy. A problem jest taki, że chce dodać Maxa do aplikacji używanych i pytanie czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 serwus :) 3. najbardziej interesuje mnie czy przyszłość May'i i Maxa pójdzie drogą Shake'a. Bo to oznacza brak kontynuacji i problemy. A problem jest taki, że chce dodać Maxa do aplikacji używanych i pytanie czy warto. myślę , ze to pytanie pojawia sie na ustach milionów userów :) Nikt pewnie nie powie słowa mogącego zagrozic pozycji maxa na rynku - zaowocowałoby to pewnie spadkami ilości kupowanych licencji ( wcale nie taniego ) maxika :). BTW, czy autodesk ma swoje akcje na giełdach ? - ktos sie orientuje ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 serwus tomekb_jvrp :) mam jeszcze do Was 2 pytania: czy pozycja w agendziena temat stacji roboczych HP jest interesująca? kto bardziej zainteresowany maya a kto 3ds max ? wydaje mi sie , ze stacje HP mogą byc interesujace - ale to kwestia tego, co i w jaki sposób bedzie pokazywane :) Odnośnie softu , to ja : maxik, kaydarka. Majką też nie pogardzę. Będzie coś z ukierunkowaniem na animacje ? pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 tomekb_jrpvp -> ciekawa ta agenda. Ja mayę raz w życiu widziałem na oczy ale pewnie z chęcią popatrzę. Czekam również na prezentację combustion4. Będzie jakiś czas na pytania po prezentacjach ? Kilka bym z chęcią zadał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi