Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Teledysk leciał albo na Vivie albo na Mtv, chodzi o nazwe muzyczki - W teledysku byli kolesie mniej więcej w wieku dwudziestuparu lat i mieli pomalowane twarze na biało z czarnymi znaczkami, jeden z nich robił takie wysokie kopnięcia przed twarzami reszty. Kuma ktoś co to moze byc??

• Odpowiedzi 870
  • Wyświetleń 141,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Chemical Brothers - Galvanize ?

chociaz tutaj mi wiek nie pasuje ;/

Napisano

Hej

Jesli ktos z was oglądał JACKASS : NUMBER TWO

to moze mi powiedzieć jak sie nazywa piosenka lecąca w tle w rozdziale pt. "Old man balls"

a tak poza nawiasem najbardziej śmieszny i wyku... moment to jak koleś

dzwoni do furtki (chyba to England jest).

Heyah.

Napisano

kojarzy ktoś nute, bodajże z Kill Bill (chyba z pierwszej części), takie japońskie lolitki śpiewały to na scenie w jakimś klubie czy coś. ta piosenka była chyba po japońsku z prostym rytmem, zna ktoś tytuł? reputacja gwarantowana:D

Napisano

Muzzy :) - THX :D

edit:

kto mi powie jak sie nazywa utwór/wykonwaca/tytuł piosenki ktora jest grana w tle

tuż na początku filmiku

Napisano

lord_saskybody

Niezapomniana ścieżka z Pulp Fiction btw. :)

Napisano

Na koncu Leona Zawodowca , przy sadzeniu drzewa, taki fajny riffek tam jest?

Napisano

Damn . to bylo niezamierzone, po prostu przedwczoraj Leon Lecial w telewizji :):)

Napisano

jaki jest tytuł utworu to jest rap w takim studiu jest 2 raperów jeden ma taką wielką szczęke chustke na głowie chyba czerwona i takie odstające uszy:D ?wiecej nie pamietam;p

Napisano

Javor - Mało śmieszne..

Tomuś - prawdopodobnie Chamillionare feat. Krayzie Bone - Ridin' (dirty)

Pozdr

Napisano

no właśnie javor te kawały o tak samo wyglądających raperach już nie sa śmieszne;]

Napisano

Ludziska, panna mnie molestuje o main theme z ekranizacji "S@motności w sieci" Wiśniewskiego. Ktoś zna tytuł tego szajsu?

Napisano

Witam, dzien dobry wszystkim, zdrastwujtie.

Szukam piosenki autorstwa [prawdopodobnie...] Benny Bennasiego, nie znam tytulu

Link:

http://rapidshare.com/files/12737754/WTF.mp3.html

Za odpowiedz dam +, szukam tej piosenki od paru tygodni [oczywiscie nie bez przerwy ;]], ale dopiero dzisiaj wpadl mi w rece Benny Benassi - Techno Dance Hits Mix z motywem z tamtej piosenki.

EDIT:

Muzzy - chce dac ci +, a nie moge, poniewaz ..."You must spread some Reputation around before giving i to Muzzy again.". najlepsze jest to ze nie kojarze zebym kiedykolwiek dawal ci reputacje, ani ujemna, ani dodatnia, ba, nie pamietam zebysmy kiedykolwiek mieli ze soba kontakt...

Napisano

lord_saskybody -> "Aphex Twin - Jynweythek Ylow"

Kr3tz -> to chyba "Faithless - Insomnia"

Napisano

Zna ktoś może nazwę składnaki rock'n rolowej, ostatnio często puszczana na Roko i Dysko. Jest tam dużo starych fajnych piosenek zmiksowanych w jeden utwór.

Napisano

Witam serdecznie,nie wiem gdzie pisac to pisze tu(Chyba zle nie robie?)

Potrzebuje pomocy:

Słyszałem fajkną muze w Radiu Eska ale nie znam tytułu i to było tak:

HŁA!,tyryntytyntyntyntyntyn,try tyn tyn tyn tyn tyn tyn tyn i tio taki refren,nie wiem jaki tytul ale bardzo mi zalezy,Wiem ze wlasnie w refrenie jakis gostek cos takiego:HŁA!i juz potem ta muzyka:tyryntytyntyntyntyntyn

Prosze pomozcie!Mam to nagrane na dyktafonie i zrzucone na kompa ale nie wiem jak wam to pokazac!!!!Proszwe o pomoc!!!:D

To jest tak jakby techno!!!

Napisano

po pierwsze: witam na forum

po drugie: edytuj proszę posty a nie stawiaj jeden po drugim

po trzecie: jest już wątek w którym zamieszczamy prośby dotyczące muzyki (nawet w tym samym dziale)

po czwarte: raczej nic mi nie mówi "tyntyryntyn". wrzuć jakiś dźwięk.

Napisano

WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jak udało się Wam rozpoznac tą piosenkę i tytuł??

Bardzo prosze o pomoc!!!!

Błagam!!!

Na kolanach!!!

//A TERAZ MILCZĘ//

BARDZO PROSZĘ O TYTUŁ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORMAT TO amr

Napisano

Witam ja chciałbym sie dowiedziec jak nazywa sie piosenka,mam ją na kompie bo nagrałem dyktafonem ale nie znam tytułu prosze o pomoc jak moge wam przesłać ten plik ma 100kb i ta piosenka leci jakos tak:HŁA!,i potem muzykam tyntyntyntyntyntyn,tyrytyntyntyntyryntyn.Wiem ze duzo sie z tego nie dowiecie ale pomozcie mi jak mam wam przeslac ten plik!!!:eek: :eek: :eek:

Bardzo prosze o pomoc,moim zdaniem to TECHNO.Taki koleśtam tak nagłe krzyczy:HŁA!Chyba po Angielsku i potem ten rytm:tyrytyntyntyntyryntyn

http://rapidshare.com/files/13030578/Fajna_muza.amr

O wrzuciłem to tu!!!!Prosze teraz sciagnac.Chyba umiecie??Czy mam pomoc.I jak posluchacie to prosze o pomoc jaki to tytuł!!!!!!!

Jak pobiera sie to trzeba dać FREE i potem wpisac kodzik jaki sie wyswietli.I pobieranie sierozpocznie!!!!Bardzo prosze o pomoc!!!

AMR (z ang. Adaptive Multi-Rate) - jest to format zapisu plików dźwiękowych, stosowany w dyktafonach telefonów komórkowych. Format AMR ma niską kompresję i może być odtwarzany w telefonach komórkowych, a także w programach

RealPlayer, QuickTime oraz Nokia MiltiMedia Player.

Napisano
  • Autor

AMR (z ang. Adaptive Multi-Rate) - jest to format zapisu plików dźwiękowych, stosowany w dyktafonach telefonów komórkowych. Format AMR ma niską kompresję i może być odtwarzany w telefonach komórkowych, a także w programach RealPlayer, QuickTime oraz Nokia MiltiMedia Player. Maksymalna jakość pliku w formacie AMR to 12,2 kbps.

Pliki MP3 oraz WAV można konwertować do AMR za pomocą darmowego programu "MIKSOFT Mobile AMR converter"

faktycznie: w refrenie jest hła, ale melodii tyrytyntyntyntyryntyn bym w zyciu nie poznal

Napisano

Jak się nazywa utworek, dance czy coś w ten deseń, który często leci na Radiostacji albo esce. Podkładem jest zmiksowana melodia z piosenki Depeche Mode - Personal Jesus.

To jest próbka samego podkładu http://rapidshare.com/files/13153423/jesus.wav.html

piosenka o która mi chodzi jest śpiewana przez kobietę.

EDIT:

ok już mam, Jamelia - Beware of the Dog

Napisano

czek yt

"Sound was designed at Nylon Studios. The soundtrack to the clip, “Don’t judge me by the clothes I wear, If you get to know me you know I won’t care”, was composed by Elliott Wheeler at Nylon Studios with words by Andrew Ostrom at Leo Burnett. Nylon Studios suggested adding a French translation to the recording. “Ne me juger pas par les vêtements que je porte…”. The song was sung by Pip Branson and Melanie Horsnell."

Napisano

O a czy może wiecie co to jest za tytuł i wykonawca??

CZĘSTO LECI W RADIU ESKA

FORMAT AMR NAGRAŁEM FONEM!!!

http://rapidshare.com/files/13030578/Fajna_muza.amr

Tam taki koleś krzyczy HŁA i potem taka muza,a zreszta zobaczcie sami....

Z góry dziekuje i pozdrawiam,licze na szybko odpowiedz.........

BARDZO PROSZE O POMOC!!!

JESTEŚCIE SUPER,juz nieraz mi pomogliscie!!!

Napisano
  • Autor

jak zadasz to pytanie jeszcze raz to na pewno zwiekszysz szanse na odpowiedz

Napisano

Guten Tag. Ich bin sasky und ich habe eine pytanie ,

Hast du das piosenken -> Ten-Close your eyes and dream

Chodzi mi tutaj czy ona taka metalowo-rockowa jest bo w filmie ja słyszałem i w dodatku dosc krótko. Jesli tak to prosiłbym najlepiej jak umiem o upload na RS albo wyslijto.pl

pa.

Edit1: Oh nein !! Zapomniałem dodac ze szukałem na BearShare i niema :/.

Edit2: Muzzy tenks , jednak to nie ta piosenka która była w tym filmie :/

Moze ogladał ktos STAY ALIVE i tam jak koles jedzie tym czerwonym autem ala Ferrari :)

i spiewa sobie, no to własnie mi chodzi o ten song.