deshu Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Właśnie: Info: Modele - zbrush, lekka obróbka w maxie + turbosmooth x2, render - finalrender, podstawowa GI, okolo 20minut, okolo 615000 poly po smooth'cie, jedno omni. Direct link to image (1024x768px) - http://img416.imageshack.us/img416/389/abstrakcjauf7.jpg Z siatka jest problem bo jest za gesta i krzywa, ale... - 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 fajowe - dawaj siateczkę i ile poly ma to i jak to wygenerowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ale czad! to świat z lodów orzechowych który mi się czasem śni :D masz większą rozdzielczośc? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 zabawa gipsem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Taka sobie scenka, która wylazła z maxa przez przypadek... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 faaajne, wyglada jak piana smietankowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 Taka sobie scenka, która wylazła z maxa przez przypadek... ;) niezupelnie Leleń - tak, ale stwierdzielm ze chce uslyszec wiecej komentarzy. I, to już nie jest speed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 chyba to widzialem w speed modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 eee co w tym fajnego ?? przeciez bylo w speed,mimo ze sie podoba paru ludziom nie jest to powod aby dawac cos ze speeda do galerii :) przeciez na pierwszy rzut oka widac ze robiles ta bez zastanowienia (jak to speed) i wyszlo takie cos :) przez przypadek ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 bardzo fajne.... dobrze kome powiedziałeś :) pozdrawiam ps. ile robiłeś wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 nielot - to pytanie to nie do mnie. Niektorzy wola takei cos inni kolejne klony wizek i modele audi tt I jest powod zeby dawac do galerii bo poprawilem kilka zeczy, i zajelo to wiecej niz twozenie podstawowego modelu, o probach renderingu nie mowiac. To ze ty nie zerknales tylko zjechales nie znaczy ze to nadal jest speed. Troche krytyki do samego siebie. A zastanowienie bylo, nie nad koncowym wynikiem ale nad technika i ogolnym wygladem ktory byl wczesniej nieco obmyslany. "przez przypadek.." hehe nie bede pisał co mam na mysli. merv_ - ok 10h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 prosze o zawarcie rozejmu, to nie polski parlament napracował się, pokazał, kilku osobom sie podoba i jest spoko (jak mówi młodzież) a ja czekam na siatkę tak z ciekawości. -----edit a ja sobie ustawiłem w lapie jako tło pulpitu, na drugim mam potworka od mastera kiełbastera i gra muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 piksar - siartka juz jest w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 no nie robcie sobie jaj :D deshu--> zjechalem?? wydaje ci sie :D 10h?? hehe o 9h za dlugo :D ale mi to nie wyglada ani na wode ani na piane ani na nic tego typu mi to wyglada na zabawe zbrushem bez pomyslu takie na zywo :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 heh musze sie zgodzic z nielotem po pierwsze juz było w speed modeling a po drugie to jest "takie o" co wyszło z ZB a nietrudno takie cos zrobic, ładnie oswietlone,nawet shader`a nie zrobiłes jakiegos, ale nic poza tym, w speedzie mogło zostac i bylo git joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 e tam :D super wyglada i juz stargalem na tapetke -- jesli mozna oczywiscie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Już wolę kolejne audi TT :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 himek - mozna mozna nielot - roger that 10h?? hehe o 9h za dlugo... - taa, i dziekuje za pozdrowienia, to juz drugie od ciebie. I zajzyj w swoje portfolio, tam zobaczysz ciekawsze prace i wykonane w krotszym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 jak już do galerii wrzucasz to mógłbyś się pokusić o jakieś teksturki, prackę ratuje miły dla oka DoF, to tak jak z fotografią, prawie każde makro jest ładne :) Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Scena 3D: Jedni mówią ze woda, inni że piana... ... a hkropinski mówi że to zatwardniały dym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 fajne, nareszcie cos nowego. dales mi pomysl na rzezbe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 o cześć mistrzu, jak zrobisz, daj znać, koniecznie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 Jaka piana szkielet jak nic:P Super ta glinka... jak malynka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 jakies takie to oble ble :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Ja mówię ze to glina :), fajnie nawet wyszła ta pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 hmmm... No i co to niby jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Ja wiem to ... masa gipsowa, która zaschnęła w locie bo było bardzo zimno :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 mmm.... ale mi smaka zrobiles:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 to są wybuchajace lody włoskie z zepsutej maszyny, fajne nieuchwyrtne uczucie mi to generuje - bryła swoje, materiał swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 co wy tożto śmietana ;) ciekawie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eloy Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Nie wiem jak to nazwac ale fajne kształty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi