deshu Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Właśnie: Info: Modele - zbrush, lekka obróbka w maxie + turbosmooth x2, render - finalrender, podstawowa GI, okolo 20minut, okolo 615000 poly po smooth'cie, jedno omni. Direct link to image (1024x768px) - http://img416.imageshack.us/img416/389/abstrakcjauf7.jpg Z siatka jest problem bo jest za gesta i krzywa, ale... - 1. 2.
piksar Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 fajowe - dawaj siateczkę i ile poly ma to i jak to wygenerowałeś
polka dot Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 ale czad! to świat z lodów orzechowych który mi się czasem śni :D masz większą rozdzielczośc? :D
piotrek Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Taka sobie scenka, która wylazła z maxa przez przypadek... ;)
steve_loopez Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 faaajne, wyglada jak piana smietankowa:)
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Taka sobie scenka, która wylazła z maxa przez przypadek... ;) niezupelnie Leleń - tak, ale stwierdzielm ze chce uslyszec wiecej komentarzy. I, to już nie jest speed.
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 eee co w tym fajnego ?? przeciez bylo w speed,mimo ze sie podoba paru ludziom nie jest to powod aby dawac cos ze speeda do galerii :) przeciez na pierwszy rzut oka widac ze robiles ta bez zastanowienia (jak to speed) i wyszlo takie cos :) przez przypadek ;) pozdro
merv_ Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 bardzo fajne.... dobrze kome powiedziałeś :) pozdrawiam ps. ile robiłeś wszystko
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 nielot - to pytanie to nie do mnie. Niektorzy wola takei cos inni kolejne klony wizek i modele audi tt I jest powod zeby dawac do galerii bo poprawilem kilka zeczy, i zajelo to wiecej niz twozenie podstawowego modelu, o probach renderingu nie mowiac. To ze ty nie zerknales tylko zjechales nie znaczy ze to nadal jest speed. Troche krytyki do samego siebie. A zastanowienie bylo, nie nad koncowym wynikiem ale nad technika i ogolnym wygladem ktory byl wczesniej nieco obmyslany. "przez przypadek.." hehe nie bede pisał co mam na mysli. merv_ - ok 10h
piksar Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 prosze o zawarcie rozejmu, to nie polski parlament napracował się, pokazał, kilku osobom sie podoba i jest spoko (jak mówi młodzież) a ja czekam na siatkę tak z ciekawości. -----edit a ja sobie ustawiłem w lapie jako tło pulpitu, na drugim mam potworka od mastera kiełbastera i gra muzyka
deshu Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 piksar - siartka juz jest w pierwszym poscie
nielot007 Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 no nie robcie sobie jaj :D deshu--> zjechalem?? wydaje ci sie :D 10h?? hehe o 9h za dlugo :D ale mi to nie wyglada ani na wode ani na piane ani na nic tego typu mi to wyglada na zabawe zbrushem bez pomyslu takie na zywo :) pozdro
hcpiter Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 heh musze sie zgodzic z nielotem po pierwsze juz było w speed modeling a po drugie to jest "takie o" co wyszło z ZB a nietrudno takie cos zrobic, ładnie oswietlone,nawet shader`a nie zrobiłes jakiegos, ale nic poza tym, w speedzie mogło zostac i bylo git joł
himek Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 e tam :D super wyglada i juz stargalem na tapetke -- jesli mozna oczywiscie :D
Master Kiełbaster Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Już wolę kolejne audi TT :*
deshu Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 himek - mozna mozna nielot - roger that 10h?? hehe o 9h za dlugo... - taa, i dziekuje za pozdrowienia, to juz drugie od ciebie. I zajzyj w swoje portfolio, tam zobaczysz ciekawsze prace i wykonane w krotszym czasie.
Vorek Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 jak już do galerii wrzucasz to mógłbyś się pokusić o jakieś teksturki, prackę ratuje miły dla oka DoF, to tak jak z fotografią, prawie każde makro jest ładne :) Pozdrawiam 1
hkropinski Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Scena 3D: Jedni mówią ze woda, inni że piana... ... a hkropinski mówi że to zatwardniały dym;)
h4sh Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 fajne, nareszcie cos nowego. dales mi pomysl na rzezbe...
deshu Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 o cześć mistrzu, jak zrobisz, daj znać, koniecznie!!
Kulki Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Jaka piana szkielet jak nic:P Super ta glinka... jak malynka:)
mujas Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Ja mówię ze to glina :), fajnie nawet wyszła ta pracka
razor1988 Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Ja wiem to ... masa gipsowa, która zaschnęła w locie bo było bardzo zimno :p
LHT Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 to są wybuchajace lody włoskie z zepsutej maszyny, fajne nieuchwyrtne uczucie mi to generuje - bryła swoje, materiał swoje.
ognisty Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 co wy tożto śmietana ;) ciekawie to wygląda
Eloy Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 Nie wiem jak to nazwac ale fajne kształty :)
Rekomendowane odpowiedzi