Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Taka sobie scenka, która wylazła z maxa przez przypadek... ;)

niezupelnie

Leleń - tak, ale stwierdzielm ze chce uslyszec wiecej komentarzy. I, to już nie jest speed.

Napisano

eee co w tym fajnego ??

przeciez bylo w speed,mimo ze sie podoba paru ludziom nie jest to powod aby dawac cos ze speeda do galerii :)

przeciez na pierwszy rzut oka widac ze robiles ta bez zastanowienia (jak to speed) i wyszlo takie cos :) przez przypadek ;)

pozdro

Napisano

nielot - to pytanie to nie do mnie. Niektorzy wola takei cos inni kolejne klony wizek i modele audi tt

I jest powod zeby dawac do galerii bo poprawilem kilka zeczy, i zajelo to wiecej niz twozenie podstawowego modelu, o probach renderingu nie mowiac. To ze ty nie zerknales tylko zjechales nie znaczy ze to nadal jest speed. Troche krytyki do samego siebie. A zastanowienie bylo, nie nad koncowym wynikiem ale nad technika i ogolnym wygladem ktory byl wczesniej nieco obmyslany.

"przez przypadek.." hehe nie bede pisał co mam na mysli.

merv_ - ok 10h

Napisano

prosze o zawarcie rozejmu, to nie polski parlament

napracował się, pokazał, kilku osobom sie podoba i jest spoko (jak mówi młodzież) a ja czekam na siatkę tak z ciekawości.

-----edit

a ja sobie ustawiłem w lapie jako tło pulpitu, na drugim mam potworka od mastera kiełbastera i gra muzyka

Napisano

no nie robcie sobie jaj :D

deshu--> zjechalem?? wydaje ci sie :D 10h?? hehe o 9h za dlugo :D

ale mi to nie wyglada ani na wode ani na piane ani na nic tego typu mi to wyglada na zabawe zbrushem bez pomyslu takie na zywo :)

pozdro

Napisano

heh musze sie zgodzic z nielotem po pierwsze juz było w speed modeling a po drugie to jest "takie o" co wyszło z ZB a nietrudno takie cos zrobic, ładnie oswietlone,nawet shader`a nie zrobiłes jakiegos, ale nic poza tym, w speedzie mogło zostac i bylo git

joł

Napisano

himek - mozna mozna

nielot - roger that

10h?? hehe o 9h za dlugo...

- taa, i dziekuje za pozdrowienia, to juz drugie od ciebie.

I zajzyj w swoje portfolio, tam zobaczysz ciekawsze prace i wykonane w krotszym czasie.

Napisano

jak już do galerii wrzucasz to mógłbyś się pokusić o jakieś teksturki, prackę ratuje miły dla oka DoF, to tak jak z fotografią, prawie każde makro jest ładne :)

Pozdrawiam

• Like 1

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności