nielot007 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Witam!! nagralem jak robilem glowe ktora widzicie na obrazku czas trwania to 14min gdyz przyspieszylem film 900% aby sie lepiej ogladalo ;) jak ktos bedzie chcial to samemu sobie zwolni film :) czas rzeczywisty--> 2h link--> http://rapidshare.de/files/36907924/head1.rar pozdro 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 świetne, więcej pisać ine trzeba. Fajne referki :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Ahhh, juz zasysam. zawsze chcialem zrobic glowe;] Dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 do jakiego to softu ? 3ds ? dzięki nielot + rep 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 hindus - odpowiem za autora bo już oglądnąłem: do 3ds, polymodeling :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Październik 2006 Autor Share Napisano 16 Październik 2006 dziekuje bardzo za mile komentarze az sie zaczerwienilem ;P vorek--> nie przeadzaj :D referki rzeczywiscie fajne :D mam 702 zdjec screenow renderow siatek jest z czego sie uczyc :) cale wszystkie fora zostaly przetrzebione i wybrane najlepsze :) SSn4k3--> dziekuje :) hindus--> tak jak vorek napisal 3ds polymodeling :) niedlugo zrobie kolejny video z glowka :D wkoncu trzeba sie uczyc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Super tutek:]Tylko jak dla mnie troche za szybki.Zna ktos jakis program do zwalniania? dzieki nielot007 oby tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 Panie nielocie - dobra robota :) Mylek - np w AllPlayerze możesz sobie puścić wolniej filmik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 : * 1 p t k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 no ja już też zasysam napewno super bo wszyscy chwalą dał bym punkciki ale niestety już nie moge:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnC Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 +1 pkt do rekomendacji ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 A mi nie chodzi :( Wyskakuje mi coś takiego: ,,WinRAR: komunikaty diagnostyczne" Wyswietla się ścieżka a na końcu jej pisze: ,,\head1.rar Nieoczekiwany koniec archiwum" Pewnie bede zmuszony pobrać plik ponownie :( W końcu musze to mieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 ach ty klejnocie wsrod brzydoty :D super robota, jak zawsze zreszta, dzieki i nie przestawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek_1986 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Czy ktos mógłby raz jeszcze umieścić tego videotutoriala ?? :) Bo link nie działa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sfix1 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Lipa spóźniłem sie wygasł:( jak ktoś ma ten tutek to plis zróbcie jesio raz upload... wierze w was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 Polecam zajrzeć do sygnaturki nielota, tam dużo ciekawych rzeczy jest :p http://www.twrobel.webd.pl/max3d/head.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 ja też zasysam :) +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heads Hunter Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Mógłby to ktoś jeszcze raz wrzucić na rapida bo już pliku tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Jeśli komuś wyskoczy "Nieoczekiwany koniec archiwum" to niech ściągnie jeszcze raz. Czasami są błędy podczas ściągania. Wrzuciłem na rapida. Miłego ściągania i oglądania :) http://rapidshare.com/files/133532659/head.avi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P!7 Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 A może mi ktoś powiedzieć, jak zrobić, żeby te odbicie działało cały czas? Jak kliknę na Editable Poly, żeby to sobie przekształcać, to nie widzę efektu odbicia, dopiero po kliknięciu w Symmetry mogę zobaczyć efekt. I jeszcze jedno, co autor robi, że powstają te nowe fragmenty. W Blenderze wiem, że coś takiego można zrobić przez extrude, ale tu mi to nie za bardzo wychodzi. Jestem w tym bardzo zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Pod stosem modyfikatorów włącz przycisk show end results on/off czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KermiT01 Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 Mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz, bo już nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 14 Lipiec 2009 Share Napisano 14 Lipiec 2009 (edytowane) Stronę wcześniej VegA92 wrzucił, o tu: http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=721393#post721393 Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Muzzy Usunięcie niedziałającego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dreamer1x6xX Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Mógłbym prosić o re-upa, niestety wszystkie linki padły:( Pozdrawiam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 Proszę: http://www.megaupload.com/?d=90CV85SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dreamer1x6xX Napisano 28 Czerwiec 2011 Share Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Dzięki za re-upload:) Edytowane 28 Czerwiec 2011 przez Dreamer1x6xX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi