Skocz do zawartości

Rendery testowe, testy shaderów, rendery for fun.

chveti

Rekomendowane odpowiedzi

@grigoriob: Ładne wykonanie, ale cieeeemno tam jak diabli, chociaż interior trochę doswietl, jak już chcesz taką wieczorno-nocną scenkę. A sam architekt to na prawdę szacun. No i w końcu to fornsworth. Ale dopracuj światło, bo pan Rohe by się chyba obraził. ;)

@Tomuś: Bez obrazy, ale te rendery od Ciebie to mi się zawsze jakieś takie strasznie plastykowe wydają. :/

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Georgas - pączki są świetne!:)

Tomuś - widok za oknem coś nie ten teges...;)

Za słabe do galerii to żeby jej nie zaśmiecać wrzucam tutaj.

Wiem, wiem....pusto po lewej w ostatnim...taki projekt - ja tylko sprzątam ;)

43e237dd1c71f171.jpg

1a6e39344481fe93.jpg

9f9a66b122b51a23.jpg

zaslonki wyszly super pionix, jak robiles (wes zrób jakiego minitutoriala jak takie zrobic - dam ci punkt reputacji, obiecuje!) - material mi sie podoba bardzo :)

Tomuś: ten niebieski na renderze to konieczność ? (spróbuj jakis czerwony / pomarańczowy o kilka tonów ciemniejszy od tego co masz na dechac - raczej nie powinno sie w jednym wnętrzu mieszac wielu barw [hehe wiedza wyniesiona z jedynego wykładu na temat wnętrz na jakim bylem na architektórze :D] a tak poza tym wnetrze niedoświetlone od strony kamery (daj jakis vraylight za kamerą, zeby choć troche poswiecilo)

duzo lepiej

gadzety na stolach ladnie wygladaj , obrazki i odbicia na nich dodaja smaczku

tak sie zastanawiam nad ta szyba , moze zrobic jakis delikatny podzial szyb-bez stolarki -tylko same tafle szkla na np 1,5 m szerokosci .. i moze dodac jakies zaluzje pionowe ?

eh a ja myslalem ze to co mi sie wlasnie renderuje to fajny exterior jest :/ a teraz jak zobaczylem znowu prace Lisa, to z mojego podobają mi się trawniki tylko, damn it, 3h renderu i tylko trawnik fajnie wyszedl :/

Lisie drogi, jest szasna zebys zrobil jakiegos tutoriala na temat exteriorów ? (zwłaszcza niebo i refleksy, bylbym wdzieczny dozgonnie, a przynajmniej do piątku)

Ja Ci moge powiedzieć ten tutorial teraz:D

pierwszy exterior...drugi exterior...50 exterior...i zaczyna powoli wychodzić dobrze :) a jak zrobisz tyle co lis to wiesz nie bedzie Ci sie pisać tutków bo za duzo włozyłeś w to pracy. i racja imho

Duze drzewa z onyxa. małe moje.

Na tutoriale czasu brak ale zrobiłem screeny z nastawów.

Dobrze też wyłączyć visablity for gi, żucanie cieni itp dla szkła. wtedy liczy się szybciej i w środku jest jaśniej.

Dobrze też za szybą dodać jakąś, zasłonkę, żaluzje.

Szyby oczywiście dwustronne, nie żaden plane.

nastawyur9.jpg

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności