Napisano 2 Listopad 200618 l Autor kliment: dobra wygrales... ale poprawilem ten blad ;P No to autko nabiera troszke ksztaltow... ;) EDIT:
Napisano 2 Listopad 200618 l Dziś zaczołem Cobre Daytonę jak sie bedziesz tak wlekł to cie wyprzedzę. Depnij troche na ten pedał obokna prawo taki
Napisano 2 Listopad 200618 l ja też poproszę siateczkę :> ajj! ładnie, trzymaj tak dalej! keep work'n
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor qba: siatka bedzie wkrotce... plis wajt :) damusTo: nie masz szans ;P chudy: muusi byc :) hehe #Pawel: no robi sie i bedzie :) A dzisiaj robilem przymiareczke do boku...
Napisano 3 Listopad 200618 l No tak, ale obaj wiemy że już jest po jabłkach - przegrałeś :p gdyby nie ten wyjazd to bym cie jeszcze zdublował :p No co ty 1 szybke przez dobe machnołeś ?
Napisano 3 Listopad 200618 l anouk: nie kumam :) nie ma gladkiego przejscia jest kant :) a powinno byc plynnie ;P wiktor ze tez ci sie chce te fury robic ;)
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor Eee zdaje sie wam ;P Nie no furki sie fajnie modeluje :) I znowu to powiem.. Koniec z niemieckimi furami u mnie ;P
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor Maly upik bo mialem chwilke czasu dla MAxia :) Tak tez widze te bledy i je poprawie :) Ale to jutro... W sumie te renderki to na razie przymiarki elementow.
Napisano 5 Listopad 200618 l Twoje modele mogą spokojnie rywalizować z bardziej high-end'owymi nurbs'owymi modelami. :)
Napisano 5 Listopad 200618 l Ano fajno fajno! Nie czytalem calego watku, ale srodek i silnik oczywisice beda? ^^
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor RA: eee NURBSOW sie nie da przebic... ;P Kr3tz: za ten srodek i silnik marsz do konta sie wtydzic... ;P hehe ;)
Napisano 5 Listopad 200618 l przy nastepnym update pisz gdzie są te błędy to może i my je zobaczymy;)
Napisano 6 Listopad 200618 l Autor pecet: ahh ty to zawsze z poczuciem humoru :) Mecze dalej bok... Uklad szyb jest dla mnie niepojety w tych niemieckich furach ;P Chcialbym miec to auto opatrzone troche w live bo ciezko sie go skrobie tylko z fotek... :/
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor Ahoj! To sem ja :) Brandzlowalem sie dzisiaj z tym glupim daszkem z tylu - tzn nie caly dzien - i mam dosc... Oto owoc mojej pracy: Na dodatek moje przemeczone oko wychwycilo kolejne bledy... Na szczescie jest przemczone bo juz bym sie cial w lazience - przeciez to teraz takie na top'ie ;P
Napisano 8 Listopad 200618 l dawno nic nie pisalem w WIPie a tu cos napisze :) Wiktor ladnie bardzo ladnie slicznie jak na polygony ale jedno ale skoncz choc jeden model plisssssssssss nie baw sie w szczegoly podwozia takie tam bo to sie najczesciej zle konczy
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor pecet: duzo inne pracy to ten owoc maly... :( kliment woroszyłow: no mnie twoje modele wgniotly do samej piwnicy juz :) Bzyku: nie no z dokonczeniem poprzedniego modelu (Renault) nie bedzie problemu! Robie tego Merola bo mam pewien powod - sprawa osobista i nie powiem wiecej ;P Merol mnie nie pociaga dlatego nie bedzie mial podwozia :) Badyl: a tam pro... po prostu rzezbie i tyle... :) W sumie nie chcialbym byc najlepszym... Stracilbym chyba zapal... ;) Dobra... Mam taka informacje: modelujac Merola w miedzyczasie pomeczylem troche Renowke z roznymi tam bajerami. Moze cos pokaze w najblizszej przyszlosci - problem polega na tym, ze Renowke mialem przygotowana (w sensie materialow) pod VRaya a teraz sie ucze tworzyc dla niej materialy w Mentallu dlatego moze sie to troszke przeciagnac.
Napisano 8 Listopad 200618 l WIKTOR co sie obijasz myslałeś ze jak wyjade to cie nie zrugam :] a o gprs słyszał ? Weź no to dokończ bo to jest nie do wytrzymania
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor ooo sie odezwal ten co nas opuscil ;P dobra dobra skoncze to dzisiaj ;p hehehe Ooooo potezny "damus'ku" daj mi jeszcze jedna szanse...!! ;)
Napisano 8 Listopad 200618 l ful pro :) ja nie wiem jak Wy to robicie, ze to takie gladziutkie ;) Badyl >> polerować dużo trzeba xD ..:: Wiktor ::.. >> Najs ale to musisz skończyć... z naciskiem na musisz
Napisano 8 Listopad 200618 l kurde czemu mi sie nie chce zadnego modelu(car) zrobic, mi mo ze moje serce sie raduje ogladajac takie modele i jeszcze wieksza motywacja ze w poly ale jakos nie chce mi sie ;( wiktor swietne modele robisz, chyba najlepiej na forum w poly az zazdroszcze umiejetnosci :) pozdro i powodzenia
Napisano 8 Listopad 200618 l Mam nadzieje, że przysłowie: "Wiktor nigdy nie kończy, nigdy..." jest tylko przysłowiem. :P
Napisano 8 Listopad 200618 l tez tak kiedys bede umial, :P nastepny samochod robie twoja metoda zobaczymy jak wyjdzie ;) cuuudo!
Napisano 8 Listopad 200618 l Autor #Pawel: spoooko :) nielot007: to siadasz i modelujesz - jakiez to proste :) A na forum sa lepsi!! RA: konczy konczy tylko z lekkim poslizgiem ;P Taka tradycje wprowadze ;P ozzyslip: no sam jestem ciekaw jak sie to sprawdzi u ciebie :)
Napisano 16 Listopad 200618 l Autor Dobra, ruszylem znowu troszke ten moj projekcik... Pare rzeczy sie mi "nie widzi" tam na tyle i musze niezwlocznie to poprawic ;P troche poprawek i takie tam i powinno byc "malina" ;)
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor JohnZi: no Mercedesy tez sie mi podobaja ;P RObie dalej tyleczek - poprawilem troche, odchudzilem siatke, dorobilem 2 detale no i pozyczylem felgi od Lancii... Wiem ze malo ale z czasem u mnie nieciekawie... :( Przy tej malej lampce na tylnim zderzaku cos sie dzieje niedobrego chyba... trzeba bedzie poprawic ;P
Napisano 17 Listopad 200618 l gdzie tą lancie można zobaczyć, bo ja pamiętam fajną lancie delte z tego forum, ale jak sprawdzam twoje wątki to tylko jakis niedokńczony stratos jest? edit: ładnie aż za bardzo:p ale ten merol to nie ma zbyt pięknych tylnich lamp :p
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor pecet: to masz tutaj screeny... Bedzie wersja poprawiona jak sie uporam z tym Merolem i Renowka... :)
Napisano 17 Listopad 200618 l Autor Siatke skombinuje na raz nastepny ;P A tutaj jeszcze jeden screen - takie tam zabawy ;)
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor To sa na razie kolorki do prezentacji! Malowanie na gotowo bedzie ostatnim etapem... :)
Napisano 18 Listopad 200618 l to ty lepiej zostan przy tamtym szarym kolorze do prezentacji, bo na ten az sie nie chce patrzec:D :p
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor JohnZi: ja nie chce nic mowic ale na Twoim avatar'ze tez taki zielony wystepuje ;P :D :P
Napisano 19 Listopad 200618 l A mnie się właśnie podoba ten kolorek ;) Jeszcze mógłbyś spróbować z Focusowym pomarańczowym :D A modelik PRZEPIĘKNY... szukałem, szukałem i nie mam się do czego przyczepić ;)
Napisano 21 Listopad 200618 l Autor ...tak zeby podraznic niektore osoby tym zielonym ;P Jutro ja dokoncze i porawie gdzie trzeba :)
Napisano 22 Listopad 200618 l Autor qba: no bywa ;P Ustalam powolutku kolor lakieru - wogole kolorystyke... Niestety nie mialem juz sily na modelling :( Jak dojda inne detale (chromy itp.) to "ciemnosc" tego lakieru zaniknie troche i i powinno byc TIP TOP, a jak nie to bede sie wtedy martwil ;P Aaaa i jakby co te rendery sa w VRayu :D
Napisano 22 Listopad 200618 l Za ciemna jest ogólnie scena, ale to pewnie jeszcze poprawisz. Na roświetlające działanie chromowanych dodatków na lakier bym specjalnie nie liczył. Pozdr:)