..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 kliment: dobra wygrales... ale poprawilem ten blad ;P No to autko nabiera troszke ksztaltow... ;) EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 omg dawaj mi tu predko siatke .. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Dziś zaczołem Cobre Daytonę jak sie bedziesz tak wlekł to cie wyprzedzę. Depnij troche na ten pedał obokna prawo taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 moze być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 ja też poproszę siateczkę :> ajj! ładnie, trzymaj tak dalej! keep work'n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 qba: siatka bedzie wkrotce... plis wajt :) damusTo: nie masz szans ;P chudy: muusi byc :) hehe #Pawel: no robi sie i bedzie :) A dzisiaj robilem przymiareczke do boku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 No tak, ale obaj wiemy że już jest po jabłkach - przegrałeś :p gdyby nie ten wyjazd to bym cie jeszcze zdublował :p No co ty 1 szybke przez dobe machnołeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 wstydziłbyś się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 anouk: nie kumam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 anouk: nie kumam :) nie ma gladkiego przejscia jest kant :) a powinno byc plynnie ;P wiktor ze tez ci sie chce te fury robic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Listopad 2006 Autor Share Napisano 3 Listopad 2006 Eee zdaje sie wam ;P Nie no furki sie fajnie modeluje :) I znowu to powiem.. Koniec z niemieckimi furami u mnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 Maly upik bo mialem chwilke czasu dla MAxia :) Tak tez widze te bledy i je poprawie :) Ale to jutro... W sumie te renderki to na razie przymiarki elementow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Twoje modele mogą spokojnie rywalizować z bardziej high-end'owymi nurbs'owymi modelami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 Ano fajno fajno! Nie czytalem calego watku, ale srodek i silnik oczywisice beda? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Listopad 2006 Autor Share Napisano 5 Listopad 2006 RA: eee NURBSOW sie nie da przebic... ;P Kr3tz: za ten srodek i silnik marsz do konta sie wtydzic... ;P hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 przy nastepnym update pisz gdzie są te błędy to może i my je zobaczymy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 pecet: ahh ty to zawsze z poczuciem humoru :) Mecze dalej bok... Uklad szyb jest dla mnie niepojety w tych niemieckich furach ;P Chcialbym miec to auto opatrzone troche w live bo ciezko sie go skrobie tylko z fotek... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 pieknie idzie;] ty to robisz splajnami tak?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Splajnami na poczatku a pozniej obrobka w poly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 Ahoj! To sem ja :) Brandzlowalem sie dzisiaj z tym glupim daszkem z tylu - tzn nie caly dzien - i mam dosc... Oto owoc mojej pracy: Na dodatek moje przemeczone oko wychwycilo kolejne bledy... Na szczescie jest przemczone bo juz bym sie cial w lazience - przeciez to teraz takie na top'ie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 no ładnie wybrendzlowałeś daszek:p ale troche mały ten owoc pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 znowu mnie wgniotło w wykładzine.....Wiktor...zaadoptuj mnie, please!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 dawno nic nie pisalem w WIPie a tu cos napisze :) Wiktor ladnie bardzo ladnie slicznie jak na polygony ale jedno ale skoncz choc jeden model plisssssssssss nie baw sie w szczegoly podwozia takie tam bo to sie najczesciej zle konczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 ful pro :) ja nie wiem jak Wy to robicie, ze to takie gladziutkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 pecet: duzo inne pracy to ten owoc maly... :( kliment woroszyłow: no mnie twoje modele wgniotly do samej piwnicy juz :) Bzyku: nie no z dokonczeniem poprzedniego modelu (Renault) nie bedzie problemu! Robie tego Merola bo mam pewien powod - sprawa osobista i nie powiem wiecej ;P Merol mnie nie pociaga dlatego nie bedzie mial podwozia :) Badyl: a tam pro... po prostu rzezbie i tyle... :) W sumie nie chcialbym byc najlepszym... Stracilbym chyba zapal... ;) Dobra... Mam taka informacje: modelujac Merola w miedzyczasie pomeczylem troche Renowke z roznymi tam bajerami. Moze cos pokaze w najblizszej przyszlosci - problem polega na tym, ze Renowke mialem przygotowana (w sensie materialow) pod VRaya a teraz sie ucze tworzyc dla niej materialy w Mentallu dlatego moze sie to troszke przeciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 WIKTOR co sie obijasz myslałeś ze jak wyjade to cie nie zrugam :] a o gprs słyszał ? Weź no to dokończ bo to jest nie do wytrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 ooo sie odezwal ten co nas opuscil ;P dobra dobra skoncze to dzisiaj ;p hehehe Ooooo potezny "damus'ku" daj mi jeszcze jedna szanse...!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 ful pro :) ja nie wiem jak Wy to robicie, ze to takie gladziutkie ;) Badyl >> polerować dużo trzeba xD ..:: Wiktor ::.. >> Najs ale to musisz skończyć... z naciskiem na musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 kurde czemu mi sie nie chce zadnego modelu(car) zrobic, mi mo ze moje serce sie raduje ogladajac takie modele i jeszcze wieksza motywacja ze w poly ale jakos nie chce mi sie ;( wiktor swietne modele robisz, chyba najlepiej na forum w poly az zazdroszcze umiejetnosci :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Mam nadzieje, że przysłowie: "Wiktor nigdy nie kończy, nigdy..." jest tylko przysłowiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 tez tak kiedys bede umial, :P nastepny samochod robie twoja metoda zobaczymy jak wyjdzie ;) cuuudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 #Pawel: spoooko :) nielot007: to siadasz i modelujesz - jakiez to proste :) A na forum sa lepsi!! RA: konczy konczy tylko z lekkim poslizgiem ;P Taka tradycje wprowadze ;P ozzyslip: no sam jestem ciekaw jak sie to sprawdzi u ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Listopad 2006 Autor Share Napisano 16 Listopad 2006 Dobra, ruszylem znowu troszke ten moj projekcik... Pare rzeczy sie mi "nie widzi" tam na tyle i musze niezwlocznie to poprawic ;P troche poprawek i takie tam i powinno byc "malina" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Listopad 2006 Share Napisano 16 Listopad 2006 no ladniutke i to bardzo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 JohnZi: no Mercedesy tez sie mi podobaja ;P RObie dalej tyleczek - poprawilem troche, odchudzilem siatke, dorobilem 2 detale no i pozyczylem felgi od Lancii... Wiem ze malo ale z czasem u mnie nieciekawie... :( Przy tej malej lampce na tylnim zderzaku cos sie dzieje niedobrego chyba... trzeba bedzie poprawic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 gdzie tą lancie można zobaczyć, bo ja pamiętam fajną lancie delte z tego forum, ale jak sprawdzam twoje wątki to tylko jakis niedokńczony stratos jest? edit: ładnie aż za bardzo:p ale ten merol to nie ma zbyt pięknych tylnich lamp :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 pecet: to masz tutaj screeny... Bedzie wersja poprawiona jak sie uporam z tym Merolem i Renowka... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 pokaż siatke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 Siatke skombinuje na raz nastepny ;P A tutaj jeszcze jeden screen - takie tam zabawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 siema model pikny, ale kolor bleee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 To sa na razie kolorki do prezentacji! Malowanie na gotowo bedzie ostatnim etapem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 to ty lepiej zostan przy tamtym szarym kolorze do prezentacji, bo na ten az sie nie chce patrzec:D :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 JohnZi: ja nie chce nic mowic ale na Twoim avatar'ze tez taki zielony wystepuje ;P :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 A mnie się właśnie podoba ten kolorek ;) Jeszcze mógłbyś spróbować z Focusowym pomarańczowym :D A modelik PRZEPIĘKNY... szukałem, szukałem i nie mam się do czego przyczepić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 Felge robie - jest to jeszcze progress i beda poprawki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 cudo ! pięknie czysto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 ...tak zeby podraznic niektore osoby tym zielonym ;P Jutro ja dokoncze i porawie gdzie trzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 ale dziwna fela :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 qba: no bywa ;P Ustalam powolutku kolor lakieru - wogole kolorystyke... Niestety nie mialem juz sily na modelling :( Jak dojda inne detale (chromy itp.) to "ciemnosc" tego lakieru zaniknie troche i i powinno byc TIP TOP, a jak nie to bede sie wtedy martwil ;P Aaaa i jakby co te rendery sa w VRayu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Za ciemna jest ogólnie scena, ale to pewnie jeszcze poprawisz. Na roświetlające działanie chromowanych dodatków na lakier bym specjalnie nie liczył. Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi