patry Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Profeska jak zawsze :* Ty jesteś wogóle człowiekiem, czy jakimś cyborgiem?? :P Plisss pokaż siatki... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 oo dawno nie zaglądałem a tu znów ten zgniło zielony kolor hehe nie no żartuje piękne czyste renderki musisz mi powiedzieć jak sie takie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Witam!! no nie taki ladny modeling a ty ukrywasz pod plaszczem ciemnosci (??) :D piekna sprawa start oj piekna mamy na forum nurbsmaster'a teraz i polymastera siwtna sprawa :) moglbym tak cala noc chwalic ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 No widać, widać, a może włącz słońce czy coś skoro już w fotke lepisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Touch: no bo lakierek ciemny dalem + HDRI z palcem gdzie juz sloneczko nie bije... Dawcio_m: dogadamy sie ;P nielot007: dla ciebie zrobie "render specjalny" z innym kolorem ;P i jaki tam polymaster... Ja sie ucze dopiero! damusTo: nie moge dowalic sloneczka bo w mapie HDRI juz sloneczko jest... A w fotke nie lepie tylko to jest w scenie - w mentallu nie potrafilem zrobic sztuczki zeby na HDRI byl rzutowany cien obiektu... :/ Dalem lekko jasniejszy ten kolorek: W finalnym renderach dal lepsza jakosciowo HDRI zeby to nie bylo takie rozmazane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 To może zintensyfikuj te mapę bo cherlawe to oświetlenie wyszedł ci realistyczny efekt letniego wieczór na toż przed 21:42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 No wasnie o to chodzi zeby to bylo pod wieczor :) Tam (na tej mapce) juz jest zachod slonca moznaby wnioskowac. Ale nie martw sie zrobie rendera w ladny sloneczny dzien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Wiktor znaczy ten sorrki 3D xtreme... ...a właśnie chciałem Ci przekazać kiedyś była grupa fenomenalnych komików, tworząca formację pod nazwą "Latający cyrk..." W jednym z filmów jakie wykonali jeden z nich zagrał rolę w której to wcielał sie w postać pomylonego płciowo. I pewnego dnia poprosił by od tej pory nazywać go Lorettą. Czekam tylko na cos takiego w Twoim wydaniu i nie wiem zupełnie dlaczego :p Wracając do meritum, może być i wieczór ja lubię romantyczny taki pod ręke te sprawy, Merol na placu parkuje pod knajpką jest ok tylko niech to żyje w harmonii z fotką i niech żyje bo to co zrobiłeś jest martwica totalna i wcale nie pasuje do fotki. Co do robienia tego w Mentalu to niestety nie jest tak proste opowiem ci o tym jak sie na gg pojawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 DamusTo: mowilem ci ze to juz jest nudne ;P hehehe Ty wiesz co :) Sciagam fajne nowe HDRI to moze trafie w Twoje gusta... Poza tym jak wiadomo nie jestem zwolennikiem studia bo mam zasade, ze auto nie bedace "w terenie" nie podoba sie mi :) Ja tez robie oponke i bieznik - przybrudze rowniez to wszystko. Teraz musze jej nadac profil boczny - najprawdopodobniej "W" no i oznaczenia gumy :) Robiac bieznik bralem pod uwage oszczednosc poly - tym razem nie szedlem na calosc ;P Ale uwazam, ze w miare wpada w oko.. Aaaa i przednia guma bedzie wezsza... A z tylu beda "lacie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 dlaczego tego nie rozjasnisz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Listopad 2006 Autor Share Napisano 24 Listopad 2006 qba: no i popatrz teraz na plac (otoczenie) jak bije po oczach... lakier ma byc ciemny bordo... Ale spoko mam pewnego pomysla na to zeby ladnie kontrastowalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 nie mam pytan do ciebie stary heh chyba nigdy sie nie dopatrze krzywizny w twoich modelach;) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Nie łapie tego vraya czy to naprawde nie podlega edycji na poziomie renderere ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Ale brzydszych felg to chyba nie było. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 miwt: to zupelnie tak jak ja w Twoich rysuneczkach ;) damusTo: "...co ty wiesz o VRayu...??" ;P RA: moge poszukac ;P Dla pocieszenia powiem ze beda jeszcze inne fele w tym aucie w wersji finalnej :D ---------------------- No a teraz proby displ. Oczywiscie napisy beda inne na profilu - to jest tylko tescik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 kurcze Wiktor twoje wipy są fajne do pierwszego rendera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 damus co ty wiesz o VRayu ?? ;P Damus pisze - Wiktor co Ty wiesz o VRayu ?? weź no to popraw a nie ćwierkasz mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Te felgi mogą być ale uwazam ze lepiej ten samochód wygląda na orginalnych 19. No i ten bieznik opon tez nie pasuje, GL nie jest samochodem typowo terenowym ale ma opony MICHELIN 4x4 DIAMARIS, które są na troche wyższym profilu i maja zupełnie inny bieżnik. To taka uwaga dokładnie robisz swoje modele i stwierdziłem ze powinieneś wiedzieć o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 kome: yyy to jakas aluzja byla..?? ;P damusTo: Ty to sie zawsze czepiasz ;P Diesel: tak zgadzam sie z tym co mowisz. Ogolnie beda 2 wersje: 1 troche taka w stylu "na dziko" a 2ga wersja bedzie miala juz normalne kola i lakier inny (jasniejszy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Listopad 2006 Autor Share Napisano 25 Listopad 2006 Dobra na dzisiaj koniec: Jutro zrobie zuzyty lekko bieznik i przybrudze (delikatniutko) te gumy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 ale to wszystko czyściutkie, zero krzywizny, świetne możesz pokazać mi siatkę opony bez zagęszczenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 fajny bieżnik na oponie jeśli robiony bumpem to zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 Georgas: opona nie ma MS tylko Smooth group zeby zaoszczedzic na poly. Jak zrobie wszystko to zapodam siatka :) Thunder: bumpem bym nie kombinowal bieznika... - radzej displace. Bieznik modelowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 Dobra zrobilem nowa fele - poprawie ja jeszcze gdzie trzeba: Mowcie jak sie wam widzi?? Jak sie nie podoba to wroce do tej poprzedniej poki co bo sie mi juz chce ż... tymi felgami... ---------- I bonus: Bo damusTo mnie juz meczyl jakis czas o ta siatke ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 No siata trochę przy gęsta ale ładnie równo i czysto, felga za mało wypukła popraw leniu ! PS Czekałem ze 40 min na ten render - MIAŁO ZA TO BYĆ ŁADNIE !! co ty tam naustawiałeś w tym rendererze nie wiem ale w mentalu wyszło by to w 40 sek do 1,2 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 On nie trwal 40 minut tylko wiesz, ze ja biegam w domu bo ciagle "ktos cos po cos"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 Tak wyglada (probnie) autko z tymi felami: Na dzisiaj koniec zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nobody_Man Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Wiktor -> nie obraź się, ale ta fela pasuje tu jak świniakowi siodło ;0 Ale jeśli już chcesz koniecznie fele o podobnym kształcie, to proponuję fęlgę OZ Opera ;) Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 3D XTREME (jak ja nie mogę się przyzwyczaić do nowego nicka :() modelik mi się podoba. Co ciekawe ten lakierek też mi przypadł do gustu. I zostaw te felusie bo IMO ładnie się komponują z bryłą nadwozia. Pozdrawiam kolegę z nie tak odległych okolic Szczyrku i czekam na detale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 mi też sie felgi podobają ale ich materiał jeszcze chyba zmienisz choć w sumie to cieżko o jakies ładne odbicia na nich bo są dość proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 modelik cudo! mistrz! Kolor mi zdeczka nie podłazi. Felgi nie podobają mi się. nick bidny :D Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 Nobody_Man: kwestia gustu... S.T.O.R.M: witam ziomala :) I ciesze sie, ze choc troche sie podobaja :) Dawcio_m: material zostal zmieniony - uprzejmie prosi sie o skierowanie oczu nizej ;P #Pawel: Kwestia gustu co do felg ;P (powtarzam sie chyba... ;) hehe ) Modelik malo dopracowany wg mnie... ---------------- Dobra robie kolorek dla tej felgi... Obserwuje felgi co leza w garazu i mecze to jak moge. Oto wstepny efekt...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 b. ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 teraz to wypasione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 ooo no ładny materiał felgi, to mental? kształt też ok, tylko znaczek mercedesa przydałoby się bardziej wyeksponować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 ty to ciemny charakter jestes ja odkrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 No ciesze sie, ze sie w miare podoba :0 Znaczek Merola poprawie - tam jeszcze bedzie jedna mapka displ. damusTo: o co Ci znowu qmpel chodzi?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Dobra... Wypolerowalem felgi troszke (nabraly charakteru - tak sadze), zrobilem oswietlenie bez HDRI (probki na razie) - chodzilo mi o oswietlenie nie studyjne tylko cos w stylu outdoor... Oto efekty: I sorry ze zawalam watek moimi postami jeden pod drugim... EDIT - 15:30: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 Dobra... Odswierzam troche ten projekt - zaczalem robic listewki, plastiki, dodatki... W tym przypadku listwy boczne, to "cos" we wnece na rejestracje, i to "cos" pod zderzakiem. Jutro cd... Bede mial najprawdopodobniej wkoncu czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 co tu mówić bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 [nie znam sie] fajniutko ladniutko [/nie znam sie] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Hehe, z brzydkich felg zrobił jeszcze brzydsze. Cudotwórca. :D Ale modele (felg też) wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 15 stron wątku myślałem że robisz silnik do GL...hehe...a tak na poważnie to bardzo ładnie;] felga mi sie podoba i auto mi też sie podoba;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2006 Witam! Dzieki chlopaki za mile slowa! Chcialbym poinformowac, ze projekt w tej formie (WIP) zostanie zawieszony przeze mnie na tym forum... Nie bede tlumaczyl dlaczego - mam powody. Jak ktos sie zawiodl to przepraszam z gory i obiecuje, ze w jakis sposob beda dostepne od czasu do czasu postepy moich prac. Pozdrawiam wszystkich! P.S. Jak mi przejdzie to moze wroce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 A szkoda, bo zapowiadało się na prawdę świetnie... W każdym razie pracka fajowska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 na tym forum tzn nie wogole!!Wiktor...NIe Odwalaj..WRACAJ!!!!!TESKNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_89 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 o Kurde, No stary powiem Ci ze za..... biście to wychodzi :) tylko tak dalej, czekam na kolejny Upload :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g:j:r Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 zycze zeby jak najszybciej Tobie przeszlo ..:: 3D XTREME ::.. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi