Napisano 14 Listopad 200618 l Hejos bambejos. Wymodelowalem sobie maskare, takie kopytko. Mental Ray 3.5, FG Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 14 Listopad 200618 l Chociaz właściwie nie mam sie do czego konkretnie czepnąc to dla mnie wygląda mocno średnio :| po tobie czegos wiecej sie spodziewaM :) 3/6 :]
Napisano 14 Listopad 200618 l jakaś moda na kosmetyki ? ;] zrobiłbyś jakieś porządne studio, toż w mentalku to sama przyjemność :) Pozdrawiam
Napisano 14 Listopad 200618 l wpadłem tu przez przypadek, gdyz przeczytałem [ model 3d ] masakra, a tu nuuuudy :) ..szkoda ..ide przegladac forum dalej ...
Napisano 14 Listopad 200618 l ...każdy chyba tak to przeczytał;) Pochwal się lepiej jak zrobiłeś szczoteczkę;)
Napisano 14 Listopad 200618 l Jak na ciebie to słabo. Nudno. słaby kontrast. brak smaczków. EDIT: No i ten windowsowy Wingdings 2 0x64
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor no cholera przyzwyczaili sie do masakry... Chyba muszę wytłumaczyć, chodziło o zwykły render reklamowy, jak najbardzie realistyczne oddanie modelu. Zamierzony efekt uzyskałem, brak podłoża celowy. Toż to już tylko potraficie oceniać potężne sceny :D co za ludzie :p
Napisano 15 Listopad 200618 l hi :) nie znam się na studiach ale imho to nie jest realistycznie przedstawione. kurcze samo wzornictwo jest okropne :D pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200618 l anouk wzorowalem sie na jednej z drozszych marek :p ha! kasa wzięła górę nad pięknem. bmw też jest drogie i brzydkie ;)
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor heh, serio, wez sobie poszukaj na google maskar, znadziesz ladniejsza to podeslij :p
Napisano 15 Listopad 200618 l ta jest świetna ale tak naprawde to prawie wszystkie są ładniejsze od tej z początku wątku ;) dobr koniec. rzecz gustu. pozdrawiam :)
Napisano 15 Listopad 200618 l Witam Moim skromnym zdaniem zmniejszyć troszkę Noise zwiększyć odbicia i delikatnie zmienić kontrast powinno wyglądać ciut lepiej Pozdro Mario
Napisano 15 Listopad 200618 l model ładny ja bym popracowła tylko nad materiałami bo ten plastik jakiś taki mało plastikowy :)
Napisano 15 Listopad 200618 l Autor anouk wez mnie nie zabijaj z rana :p Mario, zrobiłem wszystko na opak, imo tak lepiej