ndru_w Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Kunszt panie, po prostu kunszt :) Wszystko już zostało powiedziane Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 Pracka jest genialna pod względem pomysłu, stylu, kolorystyki. gratulacje!!! Mam tylko jedno "ale". Nikt chyba nie zauważył, że gitara wisi w powietrzu! albo ja się tak słabo znam albo nie wiem co ale na mój gust brakuje PASA gitarowego! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Klicek no chlopie tym razem to mnie zwaliles z fotela ale dalem rade sie pozbierac ;-) 5 starsow ode mnie masz jak nic!!! zbuffer - Jimi Hendrix nie potrzebuje pasa na gitarke ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 jaaaaaaa.. wiedzialem, ze o czyms zapomnisz jak Ci nie bedzie sie przypominac :D ale to prawda, nawet nie zawuwazylem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Właśnie pas na gitare! O_o Dopiero po kom. zbuffera zauważyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 piknie klicus :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 ja tam juz z frontpejdzerami to sie darlem w czasie bitwy i ...doczekalem sie, a na cgt to poszlo z rozpedu heh ...gratulacje stary jak najbardziej zasluzone pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 o Ile tu w finished works to nie przeszkadza, o tyle sędziowie bitwy mogą się przyczepić do braku paska od gitary. Nie przypominam sobie by Hendrix [ani kto kolwiek inny] był tak hardcorowy by trzymać gitarę w taki sposób bez paska do powieszenia tej gitary... Tak poza tym pracka zaje...fajna :) Na bitwie masz mój głos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Posłałem 5 plasków na cgt, było by miło jakby Jimmy dostał awarda ;), W ogóle to polski tydzień na frontp. ;). Co do samej pracy to niektóre wipy bardziej mi się podobały, do tego czuje się takie zawieszenie postaci w próżni (szkoda że jakieś tło się chociaż subtelnie nie przebija ;) ), ale podoba mi się, naprawdę fajna karykaturka. Pozdrawiam, edit: little-ninja- nie wiem jak teraz ale kiedyś była zasada aby nie umieszczać rekomendacji do bitew- aby nie faworyzowania nikogo w trakcie konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 raz jeszcze gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 profeska-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 Hej dzieki za wszystkie komentarze :* Piotrek - spoko :D Andy_a - Dzieki :) pikSar - Dzieki :) hcpiter3d - no z tymi dluzszymi strunami byl fajny pomsyl, ale niechcialo mi sie renderowac 2gi raz ;D i tak o pasku na szyje w ogole zapomnialem co mi wszedzie wytykaja przynajmniej 10 razy :D kliment woroszyłow - hehe dzieki, spoko mogę Ci oddac kilka :D tymko - dzieki fajnie ze Ci sie podoba DraB - Dzieki za DraB's Pulpit Award :D Mr Pank - dzieki :D do de besta to jeszcze hohohohohohohohohohohohoh :) no zaanimowac by sie chcialo , ale nie umiem :D ndru_w- Dzieki poraz kolejny :D Zbuffer - Tak masz racje zapomnialem o nim w ogole :D Raffaello - dzieki :D Badyl - mowilem Ci tez o tym ze o czyms zapomne :D:D:D no i oczywiscie zapomnialem o pasie ;D Kuciel - Dzieki o siatce zapomnij i tak tylko cage pokaze ;D little-ninja - wielkie dzieki za doping :D DarkStar - dzieki :D Gotham - Wielkie dzieki :) dzieki za 5 plaskaczy na cgtalku i dzieki ze trzymasz za pracke kciuki, cieszyl bym sie bardzo mocno, ale mozliwe ze jeszcze tym razem nic z tego nie wyjdzie. Masz racje z tym, tłem mogłem jednak zrobic jakies ale bałem sie o całosc hehe Intervain - Dzieki :) milo wiedziec ze mamy oprocz Ani, taka zdolna pania ktora nas reprezentuje za granica :) Tomek Kosiorek - Dzieki bardzo :) Dzieki wszystkim za komentarze :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 zloto dla KLICEK'a tak! PS. Czy mi sie zdaje czy na glownej stronie jest jest 2X KLICEK'a ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Pewnie szłyszałeś to już wiele razy ale: Pasek by się przydał xD. A tak to full profeska. POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 No i nie ma motion blura na prawej rece...;p Full profeska jak zwykle, jak dla mnie czolowka w bitwie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 swietna praca, gratulacje ukonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Witam Gratuluje naprawdę wspaniałej pracy oraz cierpliwości przy dłubaniu takich detali. Mam nadzieje że szybko dostaniesz awarda na CG a może już jest? idę sprawdzić. Życzę powodzenia i sukcesów w 3D Pozdro Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intervain Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 hehe 'zdolna pania' ? ;) dzieki wielkie, chyba sie zarumienilam - czlowiek stara sie jak moze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qtit Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Praca rewelacja, Ja po prostu wymiękam. Ale mam jedno zastrzeżenie. Mianowicie czy paznokieć kciuka ręki która, trzyma kostkę nie wpada w gitarę?? Czy mi się tylko zdaje? Przyjrzyjcie się na zoomie, bo coś jakoś ten paznokieć jest ucięty... Ale się czepiam, co nie??? Wspaniała robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 ...Mianowicie czy paznokieć kciuka ręki która, trzyma kostkę nie wpada w gitarę?? Czy mi się tylko zdaje? Przyjrzyjcie się na zoomie, bo coś jakoś ten paznokieć jest ucięty... Ale się czepiam, co nie??? Jeżeli istnieje coś takiego jak "szczyt czepialstwa" to jest właśnie to ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 KLICOR zycze ci pewniaka awarda na CG ;-))) Vorek I agree with you!!! nic dodac nic ujac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 hehe, mocne :) baaardzo fajna praca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pbx Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Ej no stary to jest yyyyyyyy super:) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Klicek - obejzalem twoje portfolio i jestem zachwycony, mam nadzieje ze zarabiasz na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Gratuluję Awarda Na Cgtalku !! zapracowałeś sobie na to :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 No mówiłem... :) Gratuluje. Śmiesznie teraz góra awardów wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 tak tak to wielkie dni Polskiego CG ! 3 awardy pod rząd ! :) stajemy się potęgą ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 no nareszcie :) a już myślałem że nie dostaniesz, szkoda że nie przed Poznaniem to byś dostał podwójnego plaskacza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 gratki za CGchocia Klicus :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Autor Share Napisano 27 Listopad 2006 dzieki chlopaki :D a juz zwatpilem ze uda sie wywalczyc:* hehe Jaras masz racje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Witam!! no i komplecik jest :) gratulacje klicek ciezka praca poplaca :) tez juz zwatpilem ze dostaniesz choice'a :)bo za dugo to trwalo :D pozdro i czekamy na nastepne piekne prace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 pracka świetna, wyróżnienia zasłużone:) a dzisiaj urodziny obchodzi Jimi Hendrix urodził się w 1942;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Nic nowego nie powiem :D po prostu rządzisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 świetny jimi, co tu dużo pisać, praca na ******** poziomie no i wkóńcu zaliczyłeś wjazd na cgtalka w wielkim stylu, tzn mocne wejście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Gartulacje świetnej scenki i wyrużnień m.in na CGTalku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Niezłe! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Acid1KO5 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jak dla mnie, rewelacja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrub Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Rerspekt stary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Górnik roku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi