Skocz do zawartości

minibitwa 9 : Two Stupid Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No nie? hehe... zważywszy na avatar :P

Ciekawe co z tego wyjdzie...

Napisano

miałem się wycofac, bo o modelowniu organiki nie mam pojecia ale jedna spróbuje, wystawiam się na publiczny rechot ale piszcie co jest źle bo chcę się nauczyć

8f3449f5d96a762f.jpg

4c9056b1f58f1faa.jpg

Napisano

Hmmm nikt na pewno sie bedzie smial bo nie ma z czego. Wazne jest ze prubujesz i to sie liczy. A jak jzu kazesz cos wymieniac no to hmm... sprawa bardziej moze domniemana dotyczaca uszow. Ja bym je zrobil oddzielnie no i umm... przylozyl do tylu glowy na kantach tak aby sie stykaly lekko tlyko koncami a nie wyprowadzal besposdrednio w taki sposob. Bylo by i chyba lepiej i tez latwiej :)

Napisano
Hmmm nikt na pewno sie bedzie smial bo nie ma z czego.

ja sie bede smial :D:D

hahahahhahahahahahahhaha

starczy zmeczylem sie ;)

ok

wiec tak narazie spoko maroko :)

jedziesz dalej i sie nie przejmujesz :)

pozdro

Napisano

hahaha własnie sie zastanawiałęm jak rozwiarzesz jego oczy :D:D i chyba średnie rozwiązanie wybrałeś. Myśle ze w swoim przypadku mozesz spokojnie zrobić mu oczy jak u normalengo psa :D sam kształt głowy któy zrobiłeś wyśmienicie odrazu nasuwa skojarzenie z tą postacią :)

Napisano

piKsar nie wycofuj sie :) postac wyglada super i z kazdym updejtem jest coraz lepiej :) wg mnie nie powinienes nakladac meshsmootha, tylko wszystkie connecty robic recznie az uzyskacz dosc gladki zaokraglony ksztalt :)

Glowa super , oczka tez hehe, ew. moglbys zrobic jedno wieksze 2gie mniejsze moze wygladalo by to jak w kreskowce:)

Napisano

o wiele trudniej jest zinterpretowac postac 2d niz taka co juz orginalnie byla 3d .... wiec mozesz tylko byc dumny z poziomu trudnosci jaki wybrales ;) powodzenia w dalszej pracy!

Napisano

:D Piesek bardzo fajny. Buciki muszę przyznać zjawiskowe ;) i nie za bardzo wiem o co z nimi chodzi.

Dlaczego on taki obrysowany czarną krechą? :p

Napisano

tak ja tez pamietam :D fajny odcinek :-) ale byly fajniejsze... ja przestalem je ogladac jak zaczeli tlumaczyc na polski cartoonnetwork ... ehh :/ to szmaciaki

Napisano

to znowu ja,

dzięki za komenty, wszystkie sugestie w trakcie wdrażania,musze przełamać opór materii.

koncept był taki :

867805b578bef7d8.jpg

jednak życie okazało sie brutalne

14fcfcecd6253e06.jpg

siatki nie pokażę bo dokonałem na niej gwałtu modyfikatorem Optimize

Napisano

Tak jak teraz patrzę, uszy w porównaniu z kreskówką są trochę za długie (u Ciebie kończą się gdzieś w okolicy tyłka). Mam nadzieję, że ogonek mu jednak urośnie :)

Napisano

jeeezu to był ten odcinek w którym mały chciał wejść przez automatyczne drzwi :D :D :D :D

[edit do PikSar'a]

siedziałem cichutko w kąciku i kreśliłem plany podboju wszechświata :)

Napisano
ziom wszystko spoko, ale to nie jest low poly :\. puffff i jestesmy w game arcie. wezmiesz to pod uwage?

nie znam sie na game arcie - to prawda, ale to co jest zrobione do tej pory ma około 4000 tri a limit jest 5000 - tym się kierowałem.

Tweety, gdzieś ty był tyle czasu ?

Napisano

dalej, koncept wył taki aby przedstawić kundla zderzającego się z hydrantem (jak w bajce) ale jak wyszło każdy widzi.

Szukam dobrego ducha który zriguje mi psa.

10686725cd67c32e.jpg

Napisano

;) mimo iz jestes bardzo sympatyczhnym czlowiekiem musze powiedziec surowo, ze to nie jest game art... jesli chcesz wiedziec wiecej odnosnie tego co mialem na mysli idz prosze do watku nielota- tam to bylo walkowane...

Napisano
;) to nie jest game art... ...

trudno się z tobą nie zgodzić, nie mam pojęcia o game art, zasadach itd...

przyciągnął mnie temat i 5000 trisów.

na swoją obronę powiem tylko że scenka ma 4300 trisów.

takie modelowanie jest dla mnie zupełnie obce, uwielbiam hi poly.

pozdrawiam

KONIEC