piksar Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Na razie rezerwuje miejsce i ide po bro. szkoda że nie wybraliście kategorii "robot"
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 Witam!! bedziesz robil dwoch czy tylko jednego?? :) bo jak dwoch to moze trojkatow zabraknac :)
ledyr Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 przypomniała mi sie ta bajka, jezu jakie to było głupie :D:D powodzenia! :D
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 promiiiiiiiiiiiiis lannnnnnnnddddddddd ! :D jedna z fajniejszych kreskowek jakie byly ;D powodzenia
Gość obo Napisano 23 Listopad 2006 Napisano 23 Listopad 2006 No nie? hehe... zważywszy na avatar :P Ciekawe co z tego wyjdzie...
piksar Napisano 26 Listopad 2006 Autor Napisano 26 Listopad 2006 miałem się wycofac, bo o modelowniu organiki nie mam pojecia ale jedna spróbuje, wystawiam się na publiczny rechot ale piszcie co jest źle bo chcę się nauczyć
Konras Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Hmmm nikt na pewno sie bedzie smial bo nie ma z czego. Wazne jest ze prubujesz i to sie liczy. A jak jzu kazesz cos wymieniac no to hmm... sprawa bardziej moze domniemana dotyczaca uszow. Ja bym je zrobil oddzielnie no i umm... przylozyl do tylu glowy na kantach tak aby sie stykaly lekko tlyko koncami a nie wyprowadzal besposdrednio w taki sposob. Bylo by i chyba lepiej i tez latwiej :)
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Hmmm nikt na pewno sie bedzie smial bo nie ma z czego. ja sie bede smial :D:D hahahahhahahahahahahhaha starczy zmeczylem sie ;) ok wiec tak narazie spoko maroko :) jedziesz dalej i sie nie przejmujesz :) pozdro
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 hahaha własnie sie zastanawiałęm jak rozwiarzesz jego oczy :D:D i chyba średnie rozwiązanie wybrałeś. Myśle ze w swoim przypadku mozesz spokojnie zrobić mu oczy jak u normalengo psa :D sam kształt głowy któy zrobiłeś wyśmienicie odrazu nasuwa skojarzenie z tą postacią :)
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 piKsar nie wycofuj sie :) postac wyglada super i z kazdym updejtem jest coraz lepiej :) wg mnie nie powinienes nakladac meshsmootha, tylko wszystkie connecty robic recznie az uzyskacz dosc gladki zaokraglony ksztalt :) Glowa super , oczka tez hehe, ew. moglbys zrobic jedno wieksze 2gie mniejsze moze wygladalo by to jak w kreskowce:)
JunioR Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 koszmar e tam, zaden koszmar. idzie Ci juz coraz lepiej oby tak dalej, tylko oczka cos mi nie pasują bo cos dziwnie on patrzy ;P
Kuba Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 Znalazłem coś, co może Ci pomoże. Poniżej widać, że oczy ma osadzone raczej normalnie :) http://www.wingnuttoons.com/2stupanim.gif
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Napisano 26 Listopad 2006 noo jedziesz pikSar bedzie gitesowy :D potem jak bedzie debest poprosze o mozliwość zrigowania go i zrobienia animacji :D:D
limoli Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 o wiele trudniej jest zinterpretowac postac 2d niz taka co juz orginalnie byla 3d .... wiec mozesz tylko byc dumny z poziomu trudnosci jaki wybrales ;) powodzenia w dalszej pracy!
Cerebrate Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 oo limoli zachaczyła o bardzo ważny aspekt naszej bitewki. :D
Kuba Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 :D Piesek bardzo fajny. Buciki muszę przyznać zjawiskowe ;) i nie za bardzo wiem o co z nimi chodzi. Dlaczego on taki obrysowany czarną krechą? :p
piksar Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 buciki są nieprzypadkowe, może sobie ktoś przypomni o co chodziło w tym odcinku ? poźniej wytłumaczę
ledyr Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 ja pamietam, chodzilo chyba o to ze chcieli wejsc do marketu i wpadli na pomysł ze ludzie tam wchodzą dzieki butom, right?? :D
Matys Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 tak ja tez pamietam :D fajny odcinek :-) ale byly fajniejsze... ja przestalem je ogladac jak zaczeli tlumaczyc na polski cartoonnetwork ... ehh :/ to szmaciaki
Owen Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 oczy duzo lepsze, mogl bys poprawic polaczenie ramion z tułowiem bo za kanciate sa, i co on ma na nogach?:)
piksar Napisano 27 Listopad 2006 Autor Napisano 27 Listopad 2006 to znowu ja, dzięki za komenty, wszystkie sugestie w trakcie wdrażania,musze przełamać opór materii. koncept był taki : jednak życie okazało sie brutalne siatki nie pokażę bo dokonałem na niej gwałtu modyfikatorem Optimize
Kuba Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Tak jak teraz patrzę, uszy w porównaniu z kreskówką są trochę za długie (u Ciebie kończą się gdzieś w okolicy tyłka). Mam nadzieję, że ogonek mu jednak urośnie :)
KLICEK Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 pamietam ten odcinek hahhahahhahahhaha :D super wyglada :D
kurt_hectic Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 ziom wszystko spoko, ale to nie jest low poly :\. puffff i jestesmy w game arcie. wezmiesz to pod uwage?
tweety Napisano 28 Listopad 2006 Napisano 28 Listopad 2006 jeeezu to był ten odcinek w którym mały chciał wejść przez automatyczne drzwi :D :D :D :D [edit do PikSar'a] siedziałem cichutko w kąciku i kreśliłem plany podboju wszechświata :)
piksar Napisano 29 Listopad 2006 Autor Napisano 29 Listopad 2006 ziom wszystko spoko, ale to nie jest low poly :\. puffff i jestesmy w game arcie. wezmiesz to pod uwage? nie znam sie na game arcie - to prawda, ale to co jest zrobione do tej pory ma około 4000 tri a limit jest 5000 - tym się kierowałem. Tweety, gdzieś ty był tyle czasu ?
Cerebrate Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 kurt robi krucjate po wątkach. nie mozna władzą świeckim przeszkadzać w ich świętych sprawach nie dla maluczkich wiec Piksar :) NIESŁUCHAJ :D:D
piksar Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 nie umarłem, dzisiaj usiadłem na chwile i zrobiłem od nowa nie cierpie organiki - poskręcam go na śruby
piksar Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 dalej, koncept wył taki aby przedstawić kundla zderzającego się z hydrantem (jak w bajce) ale jak wyszło każdy widzi. Szukam dobrego ducha który zriguje mi psa.
Bruneq Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 mi to sie kojarzy raczej ze stosunkiem niz przeychaniem!;) ale hydranta to zes byczego zrobil!:)
arcade Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 może to taka gra słów i skojarzeń? "Pies posówa hydrant" ;) No ale z twarzy ten pies mi bardziej pasuje niż poprzedni :)
kurt_hectic Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 ;) mimo iz jestes bardzo sympatyczhnym czlowiekiem musze powiedziec surowo, ze to nie jest game art... jesli chcesz wiedziec wiecej odnosnie tego co mialem na mysli idz prosze do watku nielota- tam to bylo walkowane...
piksar Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Napisano 11 Grudzień 2006 ;) to nie jest game art... ... trudno się z tobą nie zgodzić, nie mam pojęcia o game art, zasadach itd... przyciągnął mnie temat i 5000 trisów. na swoją obronę powiem tylko że scenka ma 4300 trisów. takie modelowanie jest dla mnie zupełnie obce, uwielbiam hi poly. pozdrawiam KONIEC
Konras Napisano 11 Grudzień 2006 Napisano 11 Grudzień 2006 Wedlug mnie jest fajnie, tylko powinienes mu brwi przekrecic tak aby bardziej przypominaly te z Twojego awatara, bo teraz sa takie wsciekle :)
Rekomendowane odpowiedzi