Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 117
  • Wy艣wietle艅 16,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

u艂a, no to ostro b臋dzie :)

Fajny wyb贸r, spiderman by艂 moim ulubionym superherosem. Wcze艣niej lubi艂em batmana za jego mroczno艣膰, ale jak zaczo艂 zadawa膰 si臋 z tym gejem Robinem to ju偶 nie by艂o to :)

pozdrawiam

Napisano

o spider! bardzo fajnie, czesto bede tu wpada艂 :p a o wykonanie to sie oczywiscie nie martwie ;)

Napisano

Czeka艂em kto pierwszy rzuci si臋 na superbohater贸w :) No i masz. Licz臋 偶e jednak sko艅czysz :D Powodzenia.

Napisano

co to znaczy ze sie mozesz nie wyrobi膰? ty musisz :D ! jestes modkiem i musisz nam dawa膰 dobry przyk艂ad :P

Napisano
ale jak zaczo艂 zadawa膰 si臋 z tym gejem Robinem to ju偶 nie by艂o to
muahhhahahaha :)

dajesz klicor dajesz :) bo dawno cos cie tu nie bylo widac :) (nie zebys sie opierdzielal - ale jednak... :)

pzopoaopsa

Napisano

Super 偶e robisz Spidera ;) Dla Ciebie to 偶aden problem.

B臋d臋 zagl膮da艂 napewno :)

Pozdrawiam

Napisano

WitaM!!

rob spierka :)

kurde swietnie wyglada na tym koncepcie jakbys zrobil z takim zarysem misni i z taka poza to bede wniebowziet zakochalem sie w tym obrazku :)

pozdro i powodzenia

Napisano

no nie, r贸偶ni膮 si臋 proporcjami i to ostro

podczas kiedy spider powinien by膰 taki chudziutki, wysuszony i gibki, Venom jest pot臋偶ny, przygarbiony, nie ma karku i troch臋 niezdarny te偶 powinien by膰 :)

tu jest 艂adny Venom jakby艣 potrzebowa艂 referencji:

http://www.kolbyjukes.com/forum/viewtopic.php?t=1254&highlight=venom

polecam filmik z venomem autorstwa tego go艣cia:http://www.youtube.com/watch?v=P40U07CM2VY

pozdrawiam

Napisano

scoterro - mozna :) - byle sie wyrobic przed czasem i zeby zadosc uczynic zasadzie, iz pokazywanie progresu na kolejnych obrazkach jest absolutnie konieczne :) (coby nie wyskoczyc z gotowym gadzetem :)

Napisano

R贸b Venoma :D

To moja ulubiona posta膰 w spiderku :D

Czyli Si艂a i orginalny charakter :D

Powodzonka w pracy.

Ps: Mo偶e te偶 kiedy艣 wezme udzia艂 w minibitwie jakiej艣 :)

POzdro

Sadowksi25

Napisano

Zapowiada sie smakowity watek ;) Juz nie moge sie doczekac rezultatow :) Powodzenia!

Napisano

No no no

jak na razie bardzo solidnie, 艂adne proporcje, 艂adna anatomia, nie ma do czego si臋 przyczepi膰 :)

Dawaj tak dalej :D

Napisano

Wygl膮da bardzo fajnie. Wydaje mi si臋, 偶e stopy w okolicy pi臋t jakie艣 takie "butowate" :) Reszta super.

Napisano

kurde co to to to, na spajdera za szeroki a na venoma za w膮ski (p膮cki) :D

og贸lnie nie jest zle jak na tw贸j pierwszy model :D

jest ok :D :)

Napisano

Witam!!

no kurde swietne siatka super model super anatomia super wszystko za :)

!!

ps. tez sobie rozlozylem wszystko na etamy tez trzy low normale i tex :)

ztym ze inne czasy sa u mnie :D:D

pozdro i powodzenia

Napisano

mi sie strasznie dlonie podobaja chyba pomecze jeszce te w moim modelu :-)

Napisano

haaa swietny model, bed膮 normal mapy? juz nie moge sie doczekac :D

Napisano

hehe - malinowo - aczkolwiek, zupelnie odwrotnie jak u spawna obok, chyba przegiales mu z krokiem - bo teraz troche spuchniety jakby :)

podpda

poka siate :)

Napisano
  • Autor

Dzieki chlopaki :) :*

Bigleb - dzieki odchudz臋 troszke, ale chcialbym zeby spiderek byl troszke bardziej przypakowany niz jest w rzeczywistosci chcialbym na normie zrobic fajne miesnie jak sie uda, wiem ze to nie wytlumaczenie hehe wiec odchudze go ostro , bo w koncu rzezba miesni nie musi isc w parze z masa miesniowa a szkoda ;):) btw siatka na tym samym scrinie co clej :) w bok okienko przesun hehe

Predator - staryyyyyy o PGA nie bede mowil :D genialna impreza to malo powiedzane i wcale nie trzeba byc geekiem komputerowym zeby tam pojechac bylo wszystko od szachow, gry karciane, sprzet do strzelania ,pokazy karate az po wspinaczke i paralotnie heheheh

Ftorek - Krok poprawi臋 w takim razie :D

Junior - normalnie ze beda normy :D

Napisano

Spajdera sobie nie potrafi臋 wyobrazi膰 jako przypakowanego dryblasa ale w艂a艣nie - rze藕ba nie idzie w parze z mas膮 wi臋c jak najbardziej jest pole do popisu. Chyba trudniej jest wyd艂uba膰 takiego umi臋艣nionego niepakera bo kusi 偶eby doda膰 tu i uwdzie:) Pro艣ba o siateczk臋 by艂a na serio, nie zauwa偶y艂em 偶e jest:)

Napisano

no tak ale na czyms oko trzeba zaczepic bo inaczej wyjdze jak ten na obrazku reanimatora :D

Napisano

jak zwykle bardzo ladnie..:)

pozdr.

mt

Napisano

no wypas wypas

a mam pytanko, te mapowanie to kazda czesc z osobna (reka, noga) ? albo wszystko razem i czy moglbys pokazac ta siatke rozlozona w unwrapie, pzdr :D

Napisano

No ekstra, wida膰 偶e to sylwetka spiderka ;)

Poka偶 t膮 siatke roz艂o偶on膮

Dwa ostatnie obrazki si臋 nie 艂aduj膮 :(

Pozdrawiam

Napisano

WOW Wysoko stawiasz poprzeczke :) A jak dojd膮 normale to... eh... nie wiem co powiedzie膰.

I pami臋taj - nie b膮d藕 egoist膮, daj szanse innym ;)

W czym unwarp?

Napisano

Czekamy z niecierpliwo艣ci膮 :D

Napisano

niezle :D zobaczymy jak ci teksturki pujd膮 tj. diffuse bo normale to sie domyslam jak bed膮 wygl膮da艂y :D

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci