Napisano 23 Listopad 200618 l Hej 聽 zrobi臋 albo venoma albo zwyklego spajdera, raczej bede wzorowal sie na tym spajderem z kreskowki a nie z filmu ;) 聽 jezeli ktos chce zrobic spidera niech robi, bo ja nie wiem czy dam rade skonczyc 聽 聽
Napisano 23 Listopad 200618 l u艂a, no to ostro b臋dzie :) Fajny wyb贸r, spiderman by艂 moim ulubionym superherosem. Wcze艣niej lubi艂em batmana za jego mroczno艣膰, ale jak zaczo艂 zadawa膰 si臋 z tym gejem Robinem to ju偶 nie by艂o to :) 聽 pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l o spider! bardzo fajnie, czesto bede tu wpada艂 :p a o wykonanie to sie oczywiscie nie martwie ;)
Napisano 23 Listopad 200618 l Czeka艂em kto pierwszy rzuci si臋 na superbohater贸w :) No i masz. Licz臋 偶e jednak sko艅czysz :D Powodzenia.
Napisano 23 Listopad 200618 l co to znaczy ze sie mozesz nie wyrobi膰? ty musisz :D ! jestes modkiem i musisz nam dawa膰 dobry przyk艂ad :P
Napisano 23 Listopad 200618 l ale jak zaczo艂 zadawa膰 si臋 z tym gejem Robinem to ju偶 nie by艂o to muahhhahahaha :)聽 dajesz klicor dajesz :) bo dawno cos cie tu nie bylo widac :) (nie zebys sie opierdzielal - ale jednak... :) 聽 pzopoaopsa
Napisano 23 Listopad 200618 l Super 偶e robisz Spidera ;) Dla Ciebie to 偶aden problem. B臋d臋 zagl膮da艂 napewno :) 聽 Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Hej dzieki za wszystkie komentsy mimo ze jescze nic nie zrobilem hehe ;) 聽 mam nadzieje ze sobie poradze, plan minimum to model+normal+ i jakas prosta textura jak dam rade, jak uda mi sie wyrobic :) 聽 zaraz siadam i cos podlubie
Napisano 23 Listopad 200618 l WitaM!! rob spierka :) kurde swietnie wyglada na tym koncepcie jakbys zrobil z takim zarysem misni i z taka poza to bede wniebowziet zakochalem sie w tym obrazku :) pozdro i powodzenia
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Nielot dzieki :) oczywiscie ze beda all miesnie hehe 聽 Empeck dzieki :) zastanawiam sie troche czy nie zrobic 2ch ale 2gi to poza konkursem w sumie roznia sie tylko glowa
Napisano 23 Listopad 200618 l no nie, r贸偶ni膮 si臋 proporcjami i to ostro podczas kiedy spider powinien by膰 taki chudziutki, wysuszony i gibki, Venom jest pot臋偶ny, przygarbiony, nie ma karku i troch臋 niezdarny te偶 powinien by膰 :) 聽 tu jest 艂adny Venom jakby艣 potrzebowa艂 referencji: http://www.kolbyjukes.com/forum/viewtopic.php?t=1254&highlight=venom polecam filmik z venomem autorstwa tego go艣cia:http://www.youtube.com/watch?v=P40U07CM2VY 聽 pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200618 l sory za malego offa, ale do bitwy mozna dostapic w dowolnym momencie? i powodzenia :*
Napisano 24 Listopad 200618 l scoterro - mozna :) - byle sie wyrobic przed czasem i zeby zadosc uczynic zasadzie, iz pokazywanie progresu na kolejnych obrazkach jest absolutnie konieczne :) (coby nie wyskoczyc z gotowym gadzetem :)
Napisano 24 Listopad 200618 l R贸b Venoma :D To moja ulubiona posta膰 w spiderku :D Czyli Si艂a i orginalny charakter :D Powodzonka w pracy. Ps: Mo偶e te偶 kiedy艣 wezme udzia艂 w minibitwie jakiej艣 :) POzdro Sadowksi25
Napisano 24 Listopad 200618 l Zapowiada sie smakowity watek ;) Juz nie moge sie doczekac rezultatow :) Powodzenia!
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor hej zrobilem troche dzisiaj , jeszcze mam troche rzeczy do poprawienia ale to juz jutro zobacze bo za bardzo sie naogladalem na model , a troche mam inne wyobrazenie do ktorego chce dazyc :) mowcie co sadzicie : 聽
Napisano 26 Listopad 200618 l No no no 聽 jak na razie bardzo solidnie, 艂adne proporcje, 艂adna anatomia, nie ma do czego si臋 przyczepi膰 :) 聽 Dawaj tak dalej :D
Napisano 26 Listopad 200618 l Wygl膮da bardzo fajnie. Wydaje mi si臋, 偶e stopy w okolicy pi臋t jakie艣 takie "butowate" :) Reszta super.
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor dzieki Kuba_ stopki napewno poprawi臋 i jeszcze zaokragle niektore rzeczy bo wyszly troche dziwnie na renderze a mam zamiar wykozystac 5001 trisow ;D 聽 Ziomu艣 dzieki :*** roz艂ozy艂em sobie wplanie model na 3 etapy :) 5 dni model , 5 dni normal, reszta textura rotfl
Napisano 26 Listopad 200618 l kurde co to to to, na spajdera za szeroki a na venoma za w膮ski (p膮cki) :D og贸lnie nie jest zle jak na tw贸j pierwszy model :D 聽 聽 聽 jest ok :D :)
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Ledyr :D wlasnie niechce robi膰 ciotki tylko takie podobnego jak jest na concepcie w pierwszym troche takiego yhmmm z ladnie zarysowanymi miesniami :) moze troche przesadzilem przy klacie hehe ale to poprawie dzieki :) :*
Napisano 26 Listopad 200618 l Witam!! no kurde swietne siatka super model super anatomia super wszystko za :) !! ps. tez sobie rozlozylem wszystko na etamy tez trzy low normale i tex :) ztym ze inne czasy sa u mnie :D:D 聽 pozdro i powodzenia
Napisano 26 Listopad 200618 l mi sie strasznie dlonie podobaja chyba pomecze jeszce te w moim modelu :-)
Napisano 26 Listopad 200618 l hehe - malinowo - aczkolwiek, zupelnie odwrotnie jak u spawna obok, chyba przegiales mu z krokiem - bo teraz troche spuchniety jakby :) 聽 podpda 聽 poka siate :)
Napisano 26 Listopad 200618 l Jak na moje to na Venoma za drobny na spidera za pakerny:) 聽 I poka siatke:)
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Dzieki chlopaki :) :* 聽 Bigleb - dzieki odchudz臋 troszke, ale chcialbym zeby spiderek byl troszke bardziej przypakowany niz jest w rzeczywistosci chcialbym na normie zrobic fajne miesnie jak sie uda, wiem ze to nie wytlumaczenie hehe wiec odchudze go ostro , bo w koncu rzezba miesni nie musi isc w parze z masa miesniowa a szkoda ;):) btw siatka na tym samym scrinie co clej :) w bok okienko przesun hehe 聽 Predator - staryyyyyy o PGA nie bede mowil :D genialna impreza to malo powiedzane i wcale nie trzeba byc geekiem komputerowym zeby tam pojechac bylo wszystko od szachow, gry karciane, sprzet do strzelania ,pokazy karate az po wspinaczke i paralotnie heheheh 聽 Ftorek - Krok poprawi臋 w takim razie :D 聽 Junior - normalnie ze beda normy :D
Napisano 26 Listopad 200618 l Spajdera sobie nie potrafi臋 wyobrazi膰 jako przypakowanego dryblasa ale w艂a艣nie - rze藕ba nie idzie w parze z mas膮 wi臋c jak najbardziej jest pole do popisu. Chyba trudniej jest wyd艂uba膰 takiego umi臋艣nionego niepakera bo kusi 偶eby doda膰 tu i uwdzie:) Pro艣ba o siateczk臋 by艂a na serio, nie zauwa偶y艂em 偶e jest:)
Napisano 26 Listopad 200618 l no tak ale na czyms oko trzeba zaczepic bo inaczej wyjdze jak ten na obrazku reanimatora :D
Napisano 29 Listopad 200618 l no wypas wypas a mam pytanko, te mapowanie to kazda czesc z osobna (reka, noga) ? albo wszystko razem i czy moglbys pokazac ta siatke rozlozona w unwrapie, pzdr :D
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor Dzieki jasne ze moge ;) Robie oddzielnie glowe rece nogi i tulow ;) 聽
Napisano 29 Listopad 200618 l No ekstra, wida膰 偶e to sylwetka spiderka ;) Poka偶 t膮 siatke roz艂o偶on膮 聽 Dwa ostatnie obrazki si臋 nie 艂aduj膮 :( 聽 Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200618 l WOW Wysoko stawiasz poprzeczke :) A jak dojd膮 normale to... eh... nie wiem co powiedzie膰. I pami臋taj - nie b膮d藕 egoist膮, daj szanse innym ;) 聽 W czym unwarp?
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor Dzieki chlopaki :) 聽 Tak mapowanie to wings + poprawki w 3dsmaxie troche relaxem tu i tam i tak jeszcze musz臋 troche poprawic 聽 No i powoli szykuje sie do zbrusha hehe
Napisano 29 Listopad 200618 l niezle :D zobaczymy jak ci teksturki pujd膮 tj. diffuse bo normale to sie domyslam jak bed膮 wygl膮da艂y :D
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto