Napisano 23 Listopad 200618 l Hej zrobię albo venoma albo zwyklego spajdera, raczej bede wzorowal sie na tym spajderem z kreskowki a nie z filmu ;) jezeli ktos chce zrobic spidera niech robi, bo ja nie wiem czy dam rade skonczyc
Napisano 23 Listopad 200618 l uła, no to ostro będzie :) Fajny wybór, spiderman był moim ulubionym superherosem. Wcześniej lubiłem batmana za jego mroczność, ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to :) pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l o spider! bardzo fajnie, czesto bede tu wpadał :p a o wykonanie to sie oczywiscie nie martwie ;)
Napisano 23 Listopad 200618 l Czekałem kto pierwszy rzuci się na superbohaterów :) No i masz. Liczę że jednak skończysz :D Powodzenia.
Napisano 23 Listopad 200618 l co to znaczy ze sie mozesz nie wyrobić? ty musisz :D ! jestes modkiem i musisz nam dawać dobry przykład :P
Napisano 23 Listopad 200618 l ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to muahhhahahaha :) dajesz klicor dajesz :) bo dawno cos cie tu nie bylo widac :) (nie zebys sie opierdzielal - ale jednak... :) pzopoaopsa
Napisano 23 Listopad 200618 l Super że robisz Spidera ;) Dla Ciebie to żaden problem. Będę zaglądał napewno :) Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Hej dzieki za wszystkie komentsy mimo ze jescze nic nie zrobilem hehe ;) mam nadzieje ze sobie poradze, plan minimum to model+normal+ i jakas prosta textura jak dam rade, jak uda mi sie wyrobic :) zaraz siadam i cos podlubie
Napisano 23 Listopad 200618 l WitaM!! rob spierka :) kurde swietnie wyglada na tym koncepcie jakbys zrobil z takim zarysem misni i z taka poza to bede wniebowziet zakochalem sie w tym obrazku :) pozdro i powodzenia
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor Nielot dzieki :) oczywiscie ze beda all miesnie hehe Empeck dzieki :) zastanawiam sie troche czy nie zrobic 2ch ale 2gi to poza konkursem w sumie roznia sie tylko glowa
Napisano 23 Listopad 200618 l no nie, różnią się proporcjami i to ostro podczas kiedy spider powinien być taki chudziutki, wysuszony i gibki, Venom jest potężny, przygarbiony, nie ma karku i trochę niezdarny też powinien być :) tu jest ładny Venom jakbyś potrzebował referencji: http://www.kolbyjukes.com/forum/viewtopic.php?t=1254&highlight=venom polecam filmik z venomem autorstwa tego gościa:http://www.youtube.com/watch?v=P40U07CM2VY pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200618 l sory za malego offa, ale do bitwy mozna dostapic w dowolnym momencie? i powodzenia :*
Napisano 24 Listopad 200618 l scoterro - mozna :) - byle sie wyrobic przed czasem i zeby zadosc uczynic zasadzie, iz pokazywanie progresu na kolejnych obrazkach jest absolutnie konieczne :) (coby nie wyskoczyc z gotowym gadzetem :)
Napisano 24 Listopad 200618 l Rób Venoma :D To moja ulubiona postać w spiderku :D Czyli Siła i orginalny charakter :D Powodzonka w pracy. Ps: Może też kiedyś wezme udział w minibitwie jakiejś :) POzdro Sadowksi25
Napisano 24 Listopad 200618 l Zapowiada sie smakowity watek ;) Juz nie moge sie doczekac rezultatow :) Powodzenia!
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor hej zrobilem troche dzisiaj , jeszcze mam troche rzeczy do poprawienia ale to juz jutro zobacze bo za bardzo sie naogladalem na model , a troche mam inne wyobrazenie do ktorego chce dazyc :) mowcie co sadzicie :
Napisano 26 Listopad 200618 l No no no jak na razie bardzo solidnie, ładne proporcje, ładna anatomia, nie ma do czego się przyczepić :) Dawaj tak dalej :D
Napisano 26 Listopad 200618 l Wygląda bardzo fajnie. Wydaje mi się, że stopy w okolicy pięt jakieś takie "butowate" :) Reszta super.
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor dzieki Kuba_ stopki napewno poprawię i jeszcze zaokragle niektore rzeczy bo wyszly troche dziwnie na renderze a mam zamiar wykozystac 5001 trisow ;D Ziomuś dzieki :*** rozłozyłem sobie wplanie model na 3 etapy :) 5 dni model , 5 dni normal, reszta textura rotfl
Napisano 26 Listopad 200618 l kurde co to to to, na spajdera za szeroki a na venoma za wąski (pącki) :D ogólnie nie jest zle jak na twój pierwszy model :D jest ok :D :)
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Ledyr :D wlasnie niechce robić ciotki tylko takie podobnego jak jest na concepcie w pierwszym troche takiego yhmmm z ladnie zarysowanymi miesniami :) moze troche przesadzilem przy klacie hehe ale to poprawie dzieki :) :*
Napisano 26 Listopad 200618 l Witam!! no kurde swietne siatka super model super anatomia super wszystko za :) !! ps. tez sobie rozlozylem wszystko na etamy tez trzy low normale i tex :) ztym ze inne czasy sa u mnie :D:D pozdro i powodzenia
Napisano 26 Listopad 200618 l mi sie strasznie dlonie podobaja chyba pomecze jeszce te w moim modelu :-)
Napisano 26 Listopad 200618 l hehe - malinowo - aczkolwiek, zupelnie odwrotnie jak u spawna obok, chyba przegiales mu z krokiem - bo teraz troche spuchniety jakby :) podpda poka siate :)
Napisano 26 Listopad 200618 l Jak na moje to na Venoma za drobny na spidera za pakerny:) I poka siatke:)
Napisano 26 Listopad 200618 l Autor Dzieki chlopaki :) :* Bigleb - dzieki odchudzę troszke, ale chcialbym zeby spiderek byl troszke bardziej przypakowany niz jest w rzeczywistosci chcialbym na normie zrobic fajne miesnie jak sie uda, wiem ze to nie wytlumaczenie hehe wiec odchudze go ostro , bo w koncu rzezba miesni nie musi isc w parze z masa miesniowa a szkoda ;):) btw siatka na tym samym scrinie co clej :) w bok okienko przesun hehe Predator - staryyyyyy o PGA nie bede mowil :D genialna impreza to malo powiedzane i wcale nie trzeba byc geekiem komputerowym zeby tam pojechac bylo wszystko od szachow, gry karciane, sprzet do strzelania ,pokazy karate az po wspinaczke i paralotnie heheheh Ftorek - Krok poprawię w takim razie :D Junior - normalnie ze beda normy :D
Napisano 26 Listopad 200618 l Spajdera sobie nie potrafię wyobrazić jako przypakowanego dryblasa ale właśnie - rzeźba nie idzie w parze z masą więc jak najbardziej jest pole do popisu. Chyba trudniej jest wydłubać takiego umięśnionego niepakera bo kusi żeby dodać tu i uwdzie:) Prośba o siateczkę była na serio, nie zauważyłem że jest:)
Napisano 26 Listopad 200618 l no tak ale na czyms oko trzeba zaczepic bo inaczej wyjdze jak ten na obrazku reanimatora :D
Napisano 29 Listopad 200618 l no wypas wypas a mam pytanko, te mapowanie to kazda czesc z osobna (reka, noga) ? albo wszystko razem i czy moglbys pokazac ta siatke rozlozona w unwrapie, pzdr :D
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor Dzieki jasne ze moge ;) Robie oddzielnie glowe rece nogi i tulow ;)
Napisano 29 Listopad 200618 l No ekstra, widać że to sylwetka spiderka ;) Pokaż tą siatke rozłożoną Dwa ostatnie obrazki się nie ładują :( Pozdrawiam
Napisano 29 Listopad 200618 l WOW Wysoko stawiasz poprzeczke :) A jak dojdą normale to... eh... nie wiem co powiedzieć. I pamiętaj - nie bądź egoistą, daj szanse innym ;) W czym unwarp?
Napisano 29 Listopad 200618 l Autor Dzieki chlopaki :) Tak mapowanie to wings + poprawki w 3dsmaxie troche relaxem tu i tam i tak jeszcze muszę troche poprawic No i powoli szykuje sie do zbrusha hehe
Napisano 29 Listopad 200618 l niezle :D zobaczymy jak ci teksturki pujdą tj. diffuse bo normale to sie domyslam jak bedą wyglądały :D