KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Hej zrobię albo venoma albo zwyklego spajdera, raczej bede wzorowal sie na tym spajderem z kreskowki a nie z filmu ;) jezeli ktos chce zrobic spidera niech robi, bo ja nie wiem czy dam rade skonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 uła, no to ostro będzie :) Fajny wybór, spiderman był moim ulubionym superherosem. Wcześniej lubiłem batmana za jego mroczność, ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 o spider! bardzo fajnie, czesto bede tu wpadał :p a o wykonanie to sie oczywiscie nie martwie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Czekałem kto pierwszy rzuci się na superbohaterów :) No i masz. Liczę że jednak skończysz :D Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 co to znaczy ze sie mozesz nie wyrobić? ty musisz :D ! jestes modkiem i musisz nam dawać dobry przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to muahhhahahaha :) dajesz klicor dajesz :) bo dawno cos cie tu nie bylo widac :) (nie zebys sie opierdzielal - ale jednak... :) pzopoaopsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 oho, góra się ruszyła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Super że robisz Spidera ;) Dla Ciebie to żaden problem. Będę zaglądał napewno :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Hej dzieki za wszystkie komentsy mimo ze jescze nic nie zrobilem hehe ;) mam nadzieje ze sobie poradze, plan minimum to model+normal+ i jakas prosta textura jak dam rade, jak uda mi sie wyrobic :) zaraz siadam i cos podlubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 WitaM!! rob spierka :) kurde swietnie wyglada na tym koncepcie jakbys zrobil z takim zarysem misni i z taka poza to bede wniebowziet zakochalem sie w tym obrazku :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Venom jest fajniejszy :) dajesz klicek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Nielot dzieki :) oczywiscie ze beda all miesnie hehe Empeck dzieki :) zastanawiam sie troche czy nie zrobic 2ch ale 2gi to poza konkursem w sumie roznia sie tylko glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 no nie, różnią się proporcjami i to ostro podczas kiedy spider powinien być taki chudziutki, wysuszony i gibki, Venom jest potężny, przygarbiony, nie ma karku i trochę niezdarny też powinien być :) tu jest ładny Venom jakbyś potrzebował referencji: http://www.kolbyjukes.com/forum/viewtopic.php?t=1254&highlight=venom polecam filmik z venomem autorstwa tego gościa:http://www.youtube.com/watch?v=P40U07CM2VY pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 taaa no to juz znamy zwycięzce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 sory za malego offa, ale do bitwy mozna dostapic w dowolnym momencie? i powodzenia :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 scoterro - mozna :) - byle sie wyrobic przed czasem i zeby zadosc uczynic zasadzie, iz pokazywanie progresu na kolejnych obrazkach jest absolutnie konieczne :) (coby nie wyskoczyc z gotowym gadzetem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Rób Venoma :D To moja ulubiona postać w spiderku :D Czyli Siła i orginalny charakter :D Powodzonka w pracy. Ps: Może też kiedyś wezme udział w minibitwie jakiejś :) POzdro Sadowksi25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Zrob takiego: http://incolor.inebraska.com/stuart/spiderman/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Zapowiada sie smakowity watek ;) Juz nie moge sie doczekac rezultatow :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 Venom, Venom jest fajniejszy. Powodzonka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 hej zrobilem troche dzisiaj , jeszcze mam troche rzeczy do poprawienia ale to juz jutro zobacze bo za bardzo sie naogladalem na model , a troche mam inne wyobrazenie do ktorego chce dazyc :) mowcie co sadzicie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 No no no jak na razie bardzo solidnie, ładne proporcje, ładna anatomia, nie ma do czego się przyczepić :) Dawaj tak dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Wygląda bardzo fajnie. Wydaje mi się, że stopy w okolicy pięt jakieś takie "butowate" :) Reszta super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 dzieki Kuba_ stopki napewno poprawię i jeszcze zaokragle niektore rzeczy bo wyszly troche dziwnie na renderze a mam zamiar wykozystac 5001 trisow ;D Ziomuś dzieki :*** rozłozyłem sobie wplanie model na 3 etapy :) 5 dni model , 5 dni normal, reszta textura rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 kurde co to to to, na spajdera za szeroki a na venoma za wąski (pącki) :D ogólnie nie jest zle jak na twój pierwszy model :D jest ok :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 Ledyr :D wlasnie niechce robić ciotki tylko takie podobnego jak jest na concepcie w pierwszym troche takiego yhmmm z ladnie zarysowanymi miesniami :) moze troche przesadzilem przy klacie hehe ale to poprawie dzieki :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam!! no kurde swietne siatka super model super anatomia super wszystko za :) !! ps. tez sobie rozlozylem wszystko na etamy tez trzy low normale i tex :) ztym ze inne czasy sa u mnie :D:D pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 mi sie strasznie dlonie podobaja chyba pomecze jeszce te w moim modelu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Świetny model, czekam na update'y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 haaa swietny model, bedą normal mapy? juz nie moge sie doczekac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 hehe - malinowo - aczkolwiek, zupelnie odwrotnie jak u spawna obok, chyba przegiales mu z krokiem - bo teraz troche spuchniety jakby :) podpda poka siate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Super Klicek :) robota pierwsza klasa! Jak tam poszlo na PGA?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Jak na moje to na Venoma za drobny na spidera za pakerny:) I poka siatke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 Dzieki chlopaki :) :* Bigleb - dzieki odchudzę troszke, ale chcialbym zeby spiderek byl troszke bardziej przypakowany niz jest w rzeczywistosci chcialbym na normie zrobic fajne miesnie jak sie uda, wiem ze to nie wytlumaczenie hehe wiec odchudze go ostro , bo w koncu rzezba miesni nie musi isc w parze z masa miesniowa a szkoda ;):) btw siatka na tym samym scrinie co clej :) w bok okienko przesun hehe Predator - staryyyyyy o PGA nie bede mowil :D genialna impreza to malo powiedzane i wcale nie trzeba byc geekiem komputerowym zeby tam pojechac bylo wszystko od szachow, gry karciane, sprzet do strzelania ,pokazy karate az po wspinaczke i paralotnie heheheh Ftorek - Krok poprawię w takim razie :D Junior - normalnie ze beda normy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Spajdera sobie nie potrafię wyobrazić jako przypakowanego dryblasa ale właśnie - rzeźba nie idzie w parze z masą więc jak najbardziej jest pole do popisu. Chyba trudniej jest wydłubać takiego umięśnionego niepakera bo kusi żeby dodać tu i uwdzie:) Prośba o siateczkę była na serio, nie zauważyłem że jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 no tak ale na czyms oko trzeba zaczepic bo inaczej wyjdze jak ten na obrazku reanimatora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 jak zwykle bardzo ladnie..:) pozdr. mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisbear Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Ludzie to jakaś magia jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 maly upd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 no wypas wypas a mam pytanko, te mapowanie to kazda czesc z osobna (reka, noga) ? albo wszystko razem i czy moglbys pokazac ta siatke rozlozona w unwrapie, pzdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Dzieki jasne ze moge ;) Robie oddzielnie glowe rece nogi i tulow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 No ekstra, widać że to sylwetka spiderka ;) Pokaż tą siatke rozłożoną Dwa ostatnie obrazki się nie ładują :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 przepieknie!!!, fajnie sobie zwisa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 WOW Wysoko stawiasz poprzeczke :) A jak dojdą normale to... eh... nie wiem co powiedzieć. I pamiętaj - nie bądź egoistą, daj szanse innym ;) W czym unwarp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 super :) mapowanie w wingsie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2006 Autor Share Napisano 29 Listopad 2006 Dzieki chlopaki :) Tak mapowanie to wings + poprawki w 3dsmaxie troche relaxem tu i tam i tak jeszcze muszę troche poprawic No i powoli szykuje sie do zbrusha hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 Czekamy z niecierpliwością :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 słiiiiiiiiiit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 29 Listopad 2006 Share Napisano 29 Listopad 2006 niezle :D zobaczymy jak ci teksturki pujdą tj. diffuse bo normale to sie domyslam jak bedą wyglądały :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi