Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

zrobię albo venoma albo zwyklego spajdera, raczej bede wzorowal sie na tym spajderem z kreskowki a nie z filmu ;)

jezeli ktos chce zrobic spidera niech robi, bo ja nie wiem czy dam rade skonczyc

spiderman.jpg

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

uła, no to ostro będzie :)

Fajny wybór, spiderman był moim ulubionym superherosem. Wcześniej lubiłem batmana za jego mroczność, ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to :)

pozdrawiam

Napisano
ale jak zaczoł zadawać się z tym gejem Robinem to już nie było to
muahhhahahaha :)

dajesz klicor dajesz :) bo dawno cos cie tu nie bylo widac :) (nie zebys sie opierdzielal - ale jednak... :)

pzopoaopsa

Napisano

Super że robisz Spidera ;) Dla Ciebie to żaden problem.

Będę zaglądał napewno :)

Pozdrawiam

Napisano

Hej dzieki za wszystkie komentsy mimo ze jescze nic nie zrobilem hehe ;)

mam nadzieje ze sobie poradze, plan minimum to model+normal+ i jakas prosta textura jak dam rade, jak uda mi sie wyrobic :)

zaraz siadam i cos podlubie

Napisano

WitaM!!

rob spierka :)

kurde swietnie wyglada na tym koncepcie jakbys zrobil z takim zarysem misni i z taka poza to bede wniebowziet zakochalem sie w tym obrazku :)

pozdro i powodzenia

Napisano

Nielot dzieki :) oczywiscie ze beda all miesnie hehe

Empeck dzieki :) zastanawiam sie troche czy nie zrobic 2ch ale 2gi to poza konkursem w sumie roznia sie tylko glowa

Napisano

no nie, różnią się proporcjami i to ostro

podczas kiedy spider powinien być taki chudziutki, wysuszony i gibki, Venom jest potężny, przygarbiony, nie ma karku i trochę niezdarny też powinien być :)

tu jest ładny Venom jakbyś potrzebował referencji:

http://www.kolbyjukes.com/forum/viewtopic.php?t=1254&highlight=venom

polecam filmik z venomem autorstwa tego gościa:http://www.youtube.com/watch?v=P40U07CM2VY

pozdrawiam

Napisano

scoterro - mozna :) - byle sie wyrobic przed czasem i zeby zadosc uczynic zasadzie, iz pokazywanie progresu na kolejnych obrazkach jest absolutnie konieczne :) (coby nie wyskoczyc z gotowym gadzetem :)

Napisano

Rób Venoma :D

To moja ulubiona postać w spiderku :D

Czyli Siła i orginalny charakter :D

Powodzonka w pracy.

Ps: Może też kiedyś wezme udział w minibitwie jakiejś :)

POzdro

Sadowksi25

Napisano

hej zrobilem troche dzisiaj , jeszcze mam troche rzeczy do poprawienia ale to juz jutro zobacze bo za bardzo sie naogladalem na model , a troche mam inne wyobrazenie do ktorego chce dazyc :) mowcie co sadzicie :

spajdi2.jpg

Napisano

dzieki Kuba_ stopki napewno poprawię i jeszcze zaokragle niektore rzeczy bo wyszly troche dziwnie na renderze a mam zamiar wykozystac 5001 trisow ;D

Ziomuś dzieki :*** rozłozyłem sobie wplanie model na 3 etapy :) 5 dni model , 5 dni normal, reszta textura rotfl

Napisano

kurde co to to to, na spajdera za szeroki a na venoma za wąski (pącki) :D

ogólnie nie jest zle jak na twój pierwszy model :D

jest ok :D :)

Napisano

Ledyr :D wlasnie niechce robić ciotki tylko takie podobnego jak jest na concepcie w pierwszym troche takiego yhmmm z ladnie zarysowanymi miesniami :) moze troche przesadzilem przy klacie hehe ale to poprawie dzieki :) :*

Napisano

Witam!!

no kurde swietne siatka super model super anatomia super wszystko za :)

!!

ps. tez sobie rozlozylem wszystko na etamy tez trzy low normale i tex :)

ztym ze inne czasy sa u mnie :D:D

pozdro i powodzenia

Napisano

hehe - malinowo - aczkolwiek, zupelnie odwrotnie jak u spawna obok, chyba przegiales mu z krokiem - bo teraz troche spuchniety jakby :)

podpda

poka siate :)

Napisano

Dzieki chlopaki :) :*

Bigleb - dzieki odchudzę troszke, ale chcialbym zeby spiderek byl troszke bardziej przypakowany niz jest w rzeczywistosci chcialbym na normie zrobic fajne miesnie jak sie uda, wiem ze to nie wytlumaczenie hehe wiec odchudze go ostro , bo w koncu rzezba miesni nie musi isc w parze z masa miesniowa a szkoda ;):) btw siatka na tym samym scrinie co clej :) w bok okienko przesun hehe

Predator - staryyyyyy o PGA nie bede mowil :D genialna impreza to malo powiedzane i wcale nie trzeba byc geekiem komputerowym zeby tam pojechac bylo wszystko od szachow, gry karciane, sprzet do strzelania ,pokazy karate az po wspinaczke i paralotnie heheheh

Ftorek - Krok poprawię w takim razie :D

Junior - normalnie ze beda normy :D

Napisano

Spajdera sobie nie potrafię wyobrazić jako przypakowanego dryblasa ale właśnie - rzeźba nie idzie w parze z masą więc jak najbardziej jest pole do popisu. Chyba trudniej jest wydłubać takiego umięśnionego niepakera bo kusi żeby dodać tu i uwdzie:) Prośba o siateczkę była na serio, nie zauważyłem że jest:)

Napisano

no wypas wypas

a mam pytanko, te mapowanie to kazda czesc z osobna (reka, noga) ? albo wszystko razem i czy moglbys pokazac ta siatke rozlozona w unwrapie, pzdr :D

Napisano

No ekstra, widać że to sylwetka spiderka ;)

Pokaż tą siatke rozłożoną

Dwa ostatnie obrazki się nie ładują :(

Pozdrawiam

Napisano

WOW Wysoko stawiasz poprzeczke :) A jak dojdą normale to... eh... nie wiem co powiedzieć.

I pamiętaj - nie bądź egoistą, daj szanse innym ;)

W czym unwarp?

Napisano

Dzieki chlopaki :)

Tak mapowanie to wings + poprawki w 3dsmaxie troche relaxem tu i tam i tak jeszcze muszę troche poprawic

No i powoli szykuje sie do zbrusha hehe