Napisano 4 Grudzień 200618 l Witam!! Chcemy zorganizować mini meeting w Bydgoszczy (spotkanie przy piwie or etc. ) Piszę tu bo szczerze mówiąc ciężko zorganizować cos nie oficjalnego nie znając ludzi z Bydzi i okolic … nawet nie wiadomo do kogo zagadać bo nie wszyscy mają uzupełnione dane … Zapraszamy Bydgoszcz i okolice .. im więcej osób tym lepiej !! LISTA OBECNOŚCI: krzyhhh ArTooRo empeck --Chris-- Owen Pablo SoAd Eden-3D Remedy Matchias
Napisano 4 Grudzień 200618 l Ciesze się że już coś się dzieje w okolicach zachodniopomorskiego ale tym razem będę musiał sobie darować, kończy się semestr i muszę zacząć się uczyć :/
Napisano 5 Grudzień 200618 l Jak by bylo w styczniu to wrocek pewnie by wpadł (kolejne miasto do zaliczenia). Ale tak przed świętami i tuż przed zimową sesją to nie zdrowo ;) Pozdrawiam
Napisano 5 Grudzień 200618 l Krakow narazie sprobuje sie zorganizoac zeby wroclaw/gliwice podbic wiec z Bydgoszcza bedzie ciezko ale tak jak Tweety mowi po sylwku kto wie kto wie .. :*
Napisano 5 Grudzień 200618 l Autor to taki lepszy spontan.. więc domyślam się, że nie będzie ludzi z zagranicy ;) . Może kiedyś będzie coś większego... tylko hm.. jak ja się przeprowadzę do wrocka.. to kto to tu zorganizuje : |
Napisano 6 Grudzień 200618 l A już myślałem że w Kuj-Pom nikt się 3D nie interesuje. Ale fakt chyba lepiej po świetach.
Napisano 6 Grudzień 200618 l Faktycznie, jak piszą przedmówcy - lepiej gdyby to było po Sylwestrach, bo grudzień to jeden z najbardziej zawalonych miesiąców w roku. No i jak widać można by wówczas liczyć na odwiedziny ludzi z innych miast.
Napisano 6 Grudzień 200618 l Autor ja bym nie przekładał.. tylko poprostu zrobił dwa.. ;) będzie kameralnie ale co tam.. pogadać można. szkoda że tak mało w Bydgoszczy klikaczy forumowych :(
Napisano 6 Grudzień 200618 l No w sumie jakbym się zebrał to też bym mógł wpaść :D Fakt, że lepiej byłoby po swietach, ale jak co to sie dostosuje :D Btw. Pablo.. Kiedy to my ostatnio piliśmy? Dawno już dość :P Trzeba nadrobić :] No i Eda chetnie poznam osobiscie wkońcu xD Pozdr
Napisano 8 Grudzień 200618 l Autor chris :D tzn że wpadniesz :p ? To wszyscy z Bydgoszczy ? .. niech przynajmniej się odezwą.. co by tak wiedzieć na przyszłość do kogo zagadywać..
Napisano 9 Grudzień 200618 l Jutro niestety nie moge wpasc, ale w nowym roku to bankowo :) Wkoncu co sie odwlecze to... :D Pozdr
Napisano 10 Grudzień 200618 l Autor dziś z pewnych powodów się nie odbyło :) ... a więc myślimy teraz nad terminem noworocznym.. składajcie propozycje na weekendy wieczorami Ja się dostosuję.. bo narazie nie mam żadnych planów. pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200618 l Ja aktualnie też nie mam żadnych noworocznych planów, byle by to nie był pierwszy weekend stycznia. BTW: Czemu się nie odbył?
Napisano 25 Grudzień 200618 l heh to jednak ktos jest z kujawsko-pomorskiego ;), nawet nie wiedziałem ze na forum mam sąsiada z drugiej strony Wisły :D
Napisano 25 Grudzień 200618 l Jak ktoś nie wystawia nosa spoza działu game-art to potem umykają takie wątki jak ten ;) Po Sylwestrze na jakiś wieczór można się umówić :) Bo narazie mam urlop i do Bydgoszczy nie zaglądam xD, od stycznia znów będę nawiedzać to piękne miasto ;)
Napisano 29 Grudzień 200618 l Owen - ano też nie wiedziałem :D A kiedys myslalem ze jestem wyjątkowy :P Hehe.. A no i btw. z bliskich okolic mamy jeszcze SoAd'a :) Co do meetingu, to bardzo prawdopodobne jest ze wpadne. Praktycznie zostal tydzien uzerania w szkole i.. 3 tygodnie luziku (w tym 2 tyg ferii) :) Pozdr
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor poprzedni termin nie wypalił .. brak czasy, szkoła, praca ,kobiety ;) itp .. jestem za styczniem.. trzeba się jakoś konkretnie zgadać.. może w ferie.. bo skoro z jednego rejonu ekipa to i ferie powinny być w tym samym czasie (?) może ktoś ma laptopa... darmowe piwo.. or etc ;) to serdecznie zachęcam do zabrania ze sobą ;) hehe termin jeszcze ustalimy.. narazie piszmy jakie dni na bank odpadają
Napisano 29 Grudzień 200618 l Autor wiem wiem dla wielu z was to już archaiczne słowo :) to taki czas wolny od szkoły...;)
Napisano 3 Styczeń 200718 l Autor To może teraz konkrety ? :o pierwsza propozycja : SOBOTA 20.01.2007 godz 18.00 PRZY POMNIKU NA STARYM RYNKU kto za kto przeciw... pozdrawiam ;)
Napisano 4 Styczeń 200718 l Nonono, sobota w drugiej połowie stycznia to dobry pomysł. Aktualnie jestem za, a nawet za.
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor noo to super że ekipa się zbiera ;) będę aktualizować listę w pierwszym poście tweety: łe... a nie da rady przełożyć obrony ? ;) jak by komuś zależało wpaść z dalszych rejonów to myślę że udało y mi się hardkorowo przenocować dwie osoby ( materace In my room.. ) pozdrawiam
Napisano 5 Styczeń 200718 l krzyhhh: łe... komisja stwierdziła, że skoro oni nie mogą jechać na meeting do Bydgoszczy to mnie też nie puszczą ;) róbcie dużo fotek :]
Napisano 5 Styczeń 200718 l hohohho no co ja tu widzę. chetnie wpadne. Tylko jak tu potem do domu wrocic.
Napisano 5 Styczeń 200718 l Po mnie żona samochodem przyjedzie :D Bo stwierdziła, że lepiej mnie na impreze autem samego nie puszczać hehe
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor Pablo : grejt ;) dopisuję! Tweety : no to zapraszamy też komisję :D (...może ja wezmę cyfraka) SoAd : to jak dopisywać.. ? odprowadzimy w razie czego na pkp/pks ... albo przenocujesz. empeck:takiemu to dobrze ;)
Napisano 5 Styczeń 200718 l To może teraz konkrety ? :o pierwsza propozycja : SOBOTA 20.01.2007 godz 18.00 PRZY POMNIKU NA STARYM RYNKU ;) Może godzina 17 byłoby lepiej?
Napisano 5 Styczeń 200718 l Autor por@szek : ja chyba dam większąc czcionkę i bardziej jaskrawą ;) (dopisać do listy ? ) empeck : no godzinę to można jeszcze potem zobaczyć.. najwyżej będziemy się stopniowo schodzić.. jak komuś nie pasuje wcześniej/później pzdr
Napisano 10 Styczeń 200718 l Autor SoAd: hm.. chyba mam 2 takie dwuosobowe niebieskie.. ;) i jak na razie nikt się nie zgłaszał.. więc wolne... tak na dobrą sprawę.. to wcisnął bym więcej.. wystawił bym swoje łóżko.. to wejdzie do mnie do pokoju.. hm.. 5-6 osób.. ale to już jak śledzie ;) są jeszcze dwa pokoje gościnne.. ale to już trzeba by z rodzicami ustalić porozmawiać. EJ ALE TO MINI MEETING :) :p Remedy: rozumiem że dopisać ?
Napisano 11 Styczeń 200718 l Pytanko mam. Czy macie jakiś konkretny program meetingu czy będzie improwizacja? Tak pytam bo nigdy na czymś takim nie byłem. Aha a jakieś bezpieczne miejsce żeby samochód zostawić? Pozdro.
Napisano 11 Styczeń 200718 l Autor Remedy: dopisałem Matchias : raczej inprowizacja. A co do pozostawienia auta.. to myślę że na ul. mostowej będzie dobrze. Nie daleko starego rynku
Napisano 12 Styczeń 200718 l Jakieś 300m od Starego Rynku jest parking strzeżony przy operze Nova. 2zł za godzinę. :)
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor Remedy dobrze gada... co do ceny to nie wiem, ale fakt- parking jest :) pozdro
Napisano 15 Styczeń 200718 l Hej Jak nic nie pokrzyżuje moich planów to będę. Rynek; Pomnik; Sobota; 17-18. Pozdro.
Napisano 15 Styczeń 200718 l Autor Matchias : Super! (dopisuję) Soad: ok! nie wiem jak z pościelą.. ale jak nie weźmiesz śpiworu to myślę, że coś tam od mamy wybłagam. PS. ktoś jeszcze na nocne baraszkowanie.... w maxie :D ? PS2 . jak macie jakieś fotoaparaty/laptopy to meldować tutaj co będzie. hm.. kuj-pom nawet daje radę;)