nail85 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 witam po dawnej nieobecnosci i pracy na malarskim pracami w tradycyjnym olejnym malarstwie wracam z dawka digitalu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2007 I kilka szybkich konceptow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Świetna praca z tą siedzącą kobietą. Przywodzi na myśl obrazy Gila Bruvela. Wypas. Mogłeś ją nieco inaczej upozowac bo troche traci i kojarzy sie jakby była w kosmicznym wc ;) w ogóle bardzo podobaja mi sie twoje prace, czekam na wiecej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 No nareszcie cos innego niż "gołe" baby :D hehe Ten 2 z ostatniego postu ...fajny ma kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 No nareszcie cos innego niż "gołe" baby :D hehe Ten 2 z ostatniego postu ...fajny ma kształt hehe mi się podobały ;), piękna robota, zastanawia mnie cu żeś tam napisał ;]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 Witam. Dawno tu nie zagladalem, mam nadzieje ze niedlugo bede mial wiecej czasu na wrzucanie prac - teraz sesja, praca i konkursy mnie z lekka przytlaczaja, postaram sie jednak na bierzaco wrzucac ostatnie prace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 fajne te skulone dziewczęcia wogole elgancja francja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Siedziaca panienka - fantastyczna po prostu... tylko mi ja polterge!st zepsul mowiac o tym wc... tez tez mi sie bedzie tak kojarzyc :D Szczerze powiem ze czesc rzeczy mi sie tak srednio podoba... ale czasem jak cos walniesz to az oczy swieca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Witam. dzisiaj wrzucam kilka ostatnich prac, dwie pierwsze to oleje na desce, kolejna to ostatni digital, a nastepne to szkice ktore ostatnio nasmarowalem, dzieki za ogladanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Oglądam, oglądam i powiem ze nawet mi sie podobają te twoje prace. Troszkę ciężką kolorystykę masz. W moim odczuciu dobierasz takie kolory, które strasznie gniotą moje postrzeganie, albo po prostu ja jestem zmęczony i tak je odbieram. Te dwa oleje mi sie najbardziej podobają, chętnie bym w "realu" zobaczył je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 niektore naprawde swietne - niektore słabsze. Masz potencjał ale czasami odnosze wrazenie jak bym ogladał prace dwoch innych osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 15 Lipiec 2007 Share Napisano 15 Lipiec 2007 to jest kapowe! http://xs216.xs.to/xs216/07262/naukiu_muz_cz.2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz87 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 bardzo mi się podobają pracki choć te na początku bardziej, ale to jest moje odczucie. ogólnie trochę bawiłem się 3d ale chyba na 2d przejde. bardziej można cos od siebie dac... Pozdro i jeszcze raz gratuluje prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Witam wszystkich, Troche mnie tu nie bylo, ale mam zamiar nadrobic zaleglosci, zaczne od ostatniej pracy ktora zrobilem dla siebie, niedlugo powrzucam komercyjne koncepty. Pozdrawiam, Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Ta sporo, sporo ;), a przy okazji to co się z Tobą działo . . . ładny ten picture. ;] Pozdr./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Normalnie piękniusie! Ale jak na Ciebie, to ta buzia niedokończona jest jeszcze co?;) każdy kadr mógłby być oddzielnym artworkiem, mmm...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Jak zwykle super :D Klimacik i kolorki super ;) Ale to stworzenie mi się trochę nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Dzieki za komentarze, moze jeszcze troche popracuej nad spojrzeniem i detalami tego typu. tymczasem wrzucam ostatnie dwie okladki ktore robilem juz jakis czas temu, kilka rzemieslniczych i meczacych konceptow budynkow i na koniec szybkie, ale to bardzo szybkie szkice piorkiem , tak wiec: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 no tu sie troszkę przyczepnę (oczywiście wszyscy wiemy dookoła,że poziom Toich artów jest niemiłożebny, więc o tym już wspominać nie będę;)), przyczepnę się do a) postaci zwisających- poniewaz pewnie malowałeś je na odwrót,żeby łapać się w proporcjach, to wydaje mi się,że nieprzystosowałeś twarz do zwisu:D oczy powinny byc bardziej otworzone-powieka nie ma siły by w naturalny sposób się leciusio przymykać i oczy są bardziej wybauszone;) no i jeszcze parę zwisofałdków skórnych by się przydało;)- całość powinna zadziałać, narazie wyglądają (oprócz herów) na odwróconych tylko dogóry nogami:) chłopcy w drugim mają dziwne twarze- takie prosiaczki, w szczególności ten z lewej, no i on to w ogóle tą głowę ma lekko za płaską...natomiast dziewczyna jest great! ja bym jeszcze jeden kolor kontrastujący wprowadziła jej na twarz, ale i tak fajna jest:) co do ostatniego- nie czepnę sie bo to jakiś projekt jest wstępny, więc nie ma co sie pewnie czepiać:) choć z perspektywą coś pociapałeś (taką troche trudną sobie wybrałeś-ni to z góry, ni to z boku...), ale widzę,że coś poprawiałeś przy tym, więc sam wiesz, że jest naknocone więcej uwag narazie nie mam, jedna z Twoich wcześniejszych babeczek siedzi u mnie już jakiś czas na dysku i przypomina do jakiego poziomu mam dążyć:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Purple - Dzieki za rzeczowa krytyke :) wiesz co do niektorych rzeczy to ile buym nie pracowal to nie moge znalezc w sobie na tyle wytrwalosci, zeby sie wyzbyc pewnych nawykow, czy podciagnac niektore detale:D Dzisiaj wrzucam prace z konkursu "male jest piekne" pewnie wiekszosc ludzi ktorzy tu zagladaja ja widziala jednak mimo to ja umieszcze bez zadnych zoomow itp, bo te mozna znalezc w temacie bitwy. Wrzucam tez kilkosekundowe szkice piorkiem:)takie miniaturki w ktorych skupiam sie tylko na zlapaniu tego "czegos" z obserwowanej sytuacji, pozdrawiam, Kuba. http://xs.to/xs.php?h=xs219&d=07384&f=konkurs_male_jest_piekne_maly.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Purple - Dzieki za rzeczowa krytyke :) wiesz co do niektorych rzeczy to ile buym nie pracowal to nie moge znalezc w sobie na tyle wytrwalosci, zeby sie wyzbyc pewnych nawykow, czy podciagnac niektore detale:D Dzisiaj wrzucam prace z konkursu "male jest piekne" pewnie wiekszosc ludzi ktorzy tu zagladaja ja widziala jednak mimo to ja umieszcze bez zadnych zoomow itp, bo te mozna znalezc w temacie bitwy. Wrzucam tez kilkosekundowe szkice piorkiem:)takie miniaturki w ktorych skupiam sie tylko na zlapaniu tego "czegos" z obserwowanej sytuacji, pozdrawiam, Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Gdzie Ty takie sytuacje live widziałeś:D Chłopcy powinni Ci zacząć zazdrościć:D co do pracy z bitwy- widziałam:) obserwowałam:) Ale powiem szczerze,że według mnie odstaje poziomem od Twoich innych prac... kobitki są fajno uchwycone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 a to nowa praca olejna na płótnie. Ostatnio dosc duzo maluje tradycyjnymi techinkami zeby odpoczac troche od digitalu ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 fajne du*.yye. panie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Witam wszystkich. Własnie wrzucam kilka zoomow pracy, ktora ostatnio sie bawie. Nie wiem jeszcze sam czy jest skonczona, ale ocencie sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzU Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Prześliczności, ale pamiętaj że niekiedy pracę można "overwork"... i chyba za bardzo smolisz te kolory jak dla mnie :) Pierwsze zbliżenie jako praca samodzielna prezentuje się zajefajnie, chyba nawet lepiej niż całość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Pierwsze zbliżenie jako praca samodzielna prezentuje się zajefajnie, chyba nawet lepiej niż całość... Tez mi sie tak wydaje. Poza tym bardzo podobaja mi sie oleje i szkice panienek. Moje klimaty :) W digitalu chyba brakuje czegos co jest w olejach - chyba chodzi o kolory i slady pedzla. Digitalowe sa za bardzo wylizane. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Mam dokładnie to co SZU -pierwszw zblizenie wygląda o wiele lepiej jako osobna praca. Poza tym to WHOOOA :) Świetne rzezcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 piękna praca Nail85, zresztą jak zawsze. A co do poziomu zakończenia pracy... to myślę że nie trzeba tu nic więcej malować, chyba że bardzo chcesz jakieś szczegóły dopieścić. świetny obrazek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 stary! o w morde kurde no nie zabiles mnie ta babka na zblizeniu- ona jest jest lepsza niz ta cala ilustracja ktora zrobiles tak ze babeczka jest dosc mala i przez to gorzej widac jej piekno(wykonanie tez):P .... brawo przezylem zgon chwilowy ^^ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 jw. zoomy przebijają całość, na której różnie światło pogrywa. btw. ta babka z dużą kosą ma dłoń ułożoną tak, jakby miecz był ze styropianu, do poprawy koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 babeczka super, podobają mi się Twoje olejki (fajna stronka www) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 witam. dzieki za komentarze, dzisiaj wrzucam nowa prace olejna, moze to nie pasuje do tematu bo nie digital, ale co taammmm. Uploaduje rowniez kolejne etapy powstawania pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rust Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 IMO oleje o wiele ciekawsze - nie chodzi o technikę, a o całokształt. Digitalu (formą i treścią) jest w necie pełno, a te oleje oryginalniejsze. Tylko nie wpadnij kolego w "Royową" manierę z digitalem, bo wypięte gołe dupy (z mieczem/giwerą/potworem) to nie wyzwanie, a odwracanie uwagi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 heloł. dawno tu nie zagladalem, bo mialem troche spraw na glowie...wiec nadrabiam zaleglosci i wrzucam nowe prace sa to 3 oleje, jeden szkic w painterze i jedna kartak grygolow z wykladow, pozdrawiam, Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 heloł. dawno tu nie zagladalem, bo mialem troche spraw na glowie...wiec nadrabiam zaleglosci i wrzucam nowe prace sa to 3 oleje, jeden szkic w painterze i jedna kartak grygolow z wykladow, pozdrawiam, Kuba. a tutaj kolejne etapy tej pracy: kolejna praca olejna z tego cyklu a tu autoportret z lustra, malowany na 3 razy - tez olej na desce: Jeszcze szkic w painterze: i bazgroly z wykladow na rozluznienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 kocham twoje oleje poprostu :) niesamowite są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 mmm fajne kobity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 7 Listopad 2007 Share Napisano 7 Listopad 2007 ehh super panienki :D az dostaje natchnienie dp cwiczenia jak patrze na takie sketche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nail85 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam. Dzieki za posty:) Dzisiaj wrzucam nowy sort porac które ostatnio malowalem, kolejna są to : szkice: Oleje: I ilustracje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 O szit stary. Ten olej z trzema panienkami ehhh... sam wiesz co myslę o twoich olejnicach. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak bardzo różni się twoje malarstwo tradycyjne od digitalu. Zdecydowanie wole oleje :) Mimo to IMO digital tez jest wypasiony. Edit: tak patrze i chyba ta pani z lewej ma troszkę za wielką głowę?? czy mi sie tak tylko zdaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 oleje The best! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi