Napisano 14 Grudzień 200618 l Kolejny konkurs z serii "Bitwa 3D" dobiegł końca. To już jedenasta edycja tego konkursu. Tematem konkursu były "Mity i Legendy". Cieszymy się, że "bitwy" w dalszym ciągu cieszą się dużym zainteresowaniem. Jury podobnie jak w przednich edycjach wyłoniło zwycięzców przydzielając jedną statuetkę Grand Prix (1 miejsce w rankingu), dwie statuetki Award (2 i 3 miejsce w rankingu), oraz wyróżnienia. Zapraszamy serdecznie do obejrzenia galerii zwycięzców. Laureatom gratulujemy i dziękujemy wszystkim za udział w Bitwie.
Napisano 15 Grudzień 200618 l W tej edycji wysoki poziom, tak trzymać ! Gratulacje da zwycięzców a sobie daję po mordzie że się nie wyrobiłem :) Pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200618 l jak dla mnie to poziom cgtalkowy prawie ze.. rzadzicie, klicek jestes dabest!
Napisano 15 Grudzień 200618 l jes jes jes! 3 miejscie ha, 3xjes! Bardzo sie ciesze, dziekuje wszystkim ktorzy oddali swoj glos na jage w konkursie publicznosci, za wsparcie podczas bitwy i wszystkie komentarze wklepane w moim wątku, no i jury tez oczywiscie dziekuje. A serdecznie gratuluje Klickowi i pozostalym uczestnikom. Wielkie brawa dla wszystkich pracek :)
Napisano 15 Grudzień 200618 l gratuluję klicku, bardzo zasłużone pierwsze miejsce aaa i cieszę się z drugiego, dzięki!
Napisano 15 Grudzień 200618 l Aniu wg mnie Ty powinnas zajac pierwsze, a zaraz za toba klicek. No cuz. szkoda ale i tak gratuluje!:)
Napisano 15 Grudzień 200618 l Rowniez gratuluje dla wszystkich, swietna Bitwa! Byla bardzo wyrownana walka o 1 miejsce. Przeliczajac glosy na sume punktow KLICEK - 97, Ania - 96 :)
Napisano 18 Grudzień 200618 l grats :D:D w następnej dużej bitwie też biorę udział, bójcię się.... ;)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Gratuluje zarówno zwycięzcom jak i pokonanym bardzo ładnych prac. Jury wywiązało się na 5tke z trudnej decyzji.