Napisano 1 Styczeń 200718 l przerzucenie sie z maxa 5 na cos nowszego obadanie organiki, moze jakis portrecik kolezanki :) przy okazji pewno jakies pluginy do włosów, zbrush... no i jeszcze ukończenie wieży ciśnień ambitnie co nie? :) 3/4 z nich pewnie też bedzie postanowieniami na rok 2k8 :P
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor moje postanowienie to dożyć jakoś do ferii bez żadnych pał z geografi a później dożyć wakacji też bez żadnych pał z gegry ... xD I wydaje mi się że to jest ambitne postanowienie xD
Napisano 1 Styczeń 200718 l I wydaje mi się że to jest ambitne postanowienie xD hehe ja myślę , że nie jednego przerasta :] Ja postanawiam spędzić z Wami 4 roczek i odwiedzić Wrocław i Roadshow :D
Napisano 1 Styczeń 200718 l Ha Ha !! A moje postanowienie to kochać jeszcze mocniej moją lobę :P Dalej ćwiczyć 3d w każdym aspekcie (głównie modeling i texturing) oraz uczyć się Digihtal Paintingu :d No i mieć lepsze oceny w szkole i wyjść z niej jakoś :))
Napisano 1 Styczeń 200718 l Zaczac zyc jak normalny czlowiek, znalezc sobie druga polowke, wziac sie za masterowanie skillsow, znalezc sobie jakas dorywcza prace. No i nierozbijac juz aut. Chyba tyle...
Napisano 1 Styczeń 200718 l ja mam tylko jedno małe ze bede konczyl to co zaczynam no taaaa.... glupio tak zasnac w trakcie, nie? :P A ja sie biore za wektory i postaram sie jakas robote znalesc. Do tego przeprowadzic sie do wro na stale, nabyc canona i jakies auto ;] wiem - fajna rzecz pomarzyc ;]
Napisano 1 Styczeń 200718 l Ja zdecydowanie więcej 3D!! Muszę się jeszcze podszkolić itd... Hm.. No może jeszcze więcej czasu dla przyjaciół.. :rolleyes: A co za tym idzie mniej czasu przed komputerem... Ale to jest sprzeczne z tym pierwszym postanowieniem... :D
Napisano 1 Styczeń 200718 l a ja postanowiłem ze w końcu naucze się renderować, i przestane dyskriminować mentalowców, w koncu trzeba być tolerancyjnym :):*
Napisano 1 Styczeń 200718 l maturka >>zaocznie asp >> praca >> mieszkanie (wrocek) >>meetingi >> Zbrusz:) >> low poly trochę liznąć >> organika >>może demoreel >> jeszcze raz meetingi >> a tak poza tym to marzę o jeep grand cheroke limited 2004 :] ale coś czuję że chyba nie w tym roku :) xD przestaje pic mam teraz to samo Oo ... wszystkiego najlepszego w nowym roku :))
Napisano 1 Styczeń 200718 l Aha no i jeszcze jedno - tak jak pikSar - przestac pic alko :]... trudno nie bedzie - po wczorajszym do teraz mnie glowa boli ;)
Napisano 1 Styczeń 200718 l nauczyc sie modelowac, texturowac....znalesc zone miec dzieci chwila chyba troche na to za wczesnie ;) znalesc prace w pixar studio :) happy new year :) pozdro
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor nauczyc sie modelowac, texturowac Przecież ty umiesz modelować ?? o_O no ale jeżeli nie to życze powodzenia :D :P
Napisano 1 Styczeń 200718 l dokończyć to co zaczęte, wyrwać się z dotychczasowej roboty i robić coś ambitniejszego.
Napisano 1 Styczeń 200718 l mmm no ja tak: skonczyc szkolke(i zaczac nowy kierunek), wiecej 3D a przede wszytskim redering i materialy, nio i zeby 07 nie byl gorszy od 06, do tego mniej brzucha :D i troszke mniej piwa (troszke). ...i zycze aby Wszytskim wszystko sie udało "załatwic". Pozdro all
Napisano 1 Styczeń 200718 l zdać prawko, nauczyć się modelować, lepiej renderować oraz texturować, lepiej się uczyć :)
Napisano 1 Styczeń 200718 l ...zacząc się uczyć wreszcie, zdać mature. A po za tym zawładnąć Światem.
Napisano 1 Styczeń 200718 l U mnie nic nadzwyczajnego: dalej brnąć w 3d z szczególnym naciskiem na robienie tekstur i rendering/materiały, poza tym nie wylecieć z szkoły, znaleźć piękną, bogatą kobiete - to te najważniejsze :) W planie długofalowym zdobyć nominacje do oscara i zostać konkurencją dla PI ;D
Napisano 1 Styczeń 200718 l jakos nigdy zadnych postanowien nie daje i dobrze jest ;], bynajmniej nie mam potem wyrzutow sumienia ze czegos nie zrobilem :D
Napisano 1 Styczeń 200718 l ...zacząc się uczyć wreszcie, zdać mature. moje postanowienie jest takie same :)
Napisano 1 Styczeń 200718 l Panowie -> talkers are not good doers ;) (może trochę hipokryzją zaleciało)
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor abym nigdy więcej nie widział przebiegającego smurfa jak na chacie na max3d.pl wczoraj :P heheehe P.S było nas aż 17 chyba o_O"
Napisano 2 Styczeń 200718 l moje ... Troche mniej olewać szkołe :] Nakrecic jakis film... Znalezc WKOŃCU ! dziwczyne :p Bo ciagle cos idze nie TAk :] chociaz posylwku jest nadzieja :]
Napisano 2 Styczeń 200718 l Ja postanawiam spędzić z Wami 4 roczek i odwiedzić Wrocław i Roadshow trzymam za słowo :]
Napisano 2 Styczeń 200718 l Ale mniej też nie ;) :D raczej tak...tzn nie pić więcej w sensie zrobić przerwę w piciu na rok, koszmarnie sie czuje, nawet dzisiaj jeszcze czuje bóle :) masakra.... w sumie postanowień nie mam bo nie warto planować nie wiedząc co będzie jutro.. na siłe szukając to chciał bym zrobić sidesplita, i webstera :) aha i załatwic jakiegos psa :D
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor Widze że lubicie lokować kase w wysoko oprocentowane .... Alkohole :P :D
Napisano 2 Styczeń 200718 l A ja po tych postanowieniach widze, ze wielu tutaj jest samotnych...i na nowy rok postanowili poszukac sobie 2-iej połówki. Czyli nie jestem sam;]
Napisano 2 Styczeń 200718 l Ok mam nowe postanowienie olać szkołe i mieć czasu na 3ds max xD Zle rozwiazanie - lepiej sie ucz, poki mozesz...