..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Siema all jakies postanowienia na nowy rok ?? piszcie je tu :D 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ta, wiecej 3D, mniej gier :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 taaaa, zrobić folio i kupić porsche:D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 Darek Darek , ty jak zwykle porsche :P hehehhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 przerzucenie sie z maxa 5 na cos nowszego obadanie organiki, moze jakis portrecik kolezanki :) przy okazji pewno jakies pluginy do włosów, zbrush... no i jeszcze ukończenie wieży ciśnień ambitnie co nie? :) 3/4 z nich pewnie też bedzie postanowieniami na rok 2k8 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 to ja sobie postanawiam walczyć z bezsennością :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 moje postanowienie to dożyć jakoś do ferii bez żadnych pał z geografi a później dożyć wakacji też bez żadnych pał z gegry ... xD I wydaje mi się że to jest ambitne postanowienie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 I wydaje mi się że to jest ambitne postanowienie xD hehe ja myślę , że nie jednego przerasta :] Ja postanawiam spędzić z Wami 4 roczek i odwiedzić Wrocław i Roadshow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ja postanowiłem zdać mature :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ha Ha !! A moje postanowienie to kochać jeszcze mocniej moją lobę :P Dalej ćwiczyć 3d w każdym aspekcie (głównie modeling i texturing) oraz uczyć się Digihtal Paintingu :d No i mieć lepsze oceny w szkole i wyjść z niej jakoś :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Zaczac zyc jak normalny czlowiek, znalezc sobie druga polowke, wziac sie za masterowanie skillsow, znalezc sobie jakas dorywcza prace. No i nierozbijac juz aut. Chyba tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ja mam tylko jedno małe :) ze bede konczyl to co zaczynam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 przestaje pic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ...zacznę latać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ja mam tylko jedno małe ze bede konczyl to co zaczynam no taaaa.... glupio tak zasnac w trakcie, nie? :P A ja sie biore za wektory i postaram sie jakas robote znalesc. Do tego przeprowadzic sie do wro na stale, nabyc canona i jakies auto ;] wiem - fajna rzecz pomarzyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Ja zdecydowanie więcej 3D!! Muszę się jeszcze podszkolić itd... Hm.. No może jeszcze więcej czasu dla przyjaciół.. :rolleyes: A co za tym idzie mniej czasu przed komputerem... Ale to jest sprzeczne z tym pierwszym postanowieniem... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 przestaje picWidze bardzo ambitne postanowienia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 a ja postanowiłem ze w końcu naucze się renderować, i przestane dyskriminować mentalowców, w koncu trzeba być tolerancyjnym :):* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ja tam muszę nauczyć się texturować i staranności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 maturka >>zaocznie asp >> praca >> mieszkanie (wrocek) >>meetingi >> Zbrusz:) >> low poly trochę liznąć >> organika >>może demoreel >> jeszcze raz meetingi >> a tak poza tym to marzę o jeep grand cheroke limited 2004 :] ale coś czuję że chyba nie w tym roku :) xD przestaje pic mam teraz to samo Oo ... wszystkiego najlepszego w nowym roku :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Aha no i jeszcze jedno - tak jak pikSar - przestac pic alko :]... trudno nie bedzie - po wczorajszym do teraz mnie glowa boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 nauczyc sie modelowac, texturowac....znalesc zone miec dzieci chwila chyba troche na to za wczesnie ;) znalesc prace w pixar studio :) happy new year :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 nauczyc sie modelowac, texturowac Przecież ty umiesz modelować ?? o_O no ale jeżeli nie to życze powodzenia :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 dokończyć to co zaczęte, wyrwać się z dotychczasowej roboty i robić coś ambitniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 zapuszam baczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavulon 13 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 mmm no ja tak: skonczyc szkolke(i zaczac nowy kierunek), wiecej 3D a przede wszytskim redering i materialy, nio i zeby 07 nie byl gorszy od 06, do tego mniej brzucha :D i troszke mniej piwa (troszke). ...i zycze aby Wszytskim wszystko sie udało "załatwic". Pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 zdać prawko, nauczyć się modelować, lepiej renderować oraz texturować, lepiej się uczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 lepiej się uczyć :) hehe zaczac sie uczyc i zdac pierwszy semestr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ...zacząc się uczyć wreszcie, zdać mature. A po za tym zawładnąć Światem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 A po za tym zawładnąć Światem. za dużo piknkiego i mózga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 a ja a ja to musze dostac sie do ASP :D moje postanowienie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 U mnie nic nadzwyczajnego: dalej brnąć w 3d z szczególnym naciskiem na robienie tekstur i rendering/materiały, poza tym nie wylecieć z szkoły, znaleźć piękną, bogatą kobiete - to te najważniejsze :) W planie długofalowym zdobyć nominacje do oscara i zostać konkurencją dla PI ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 jakos nigdy zadnych postanowien nie daje i dobrze jest ;], bynajmniej nie mam potem wyrzutow sumienia ze czegos nie zrobilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 jak będzie gorzej to zrobie cos złego... potem będę w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ...mniej cg dziewczyn więcej tych prawdziwych chyba :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Dużo tego więc ograniczę się do: Alkohol... nigdy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Z tym piciem to kawały opowiadacie ;) Zlot już w kwietniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 u mnie postanowienie jest takie: zajac sie w koncu soba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 ...zacząc się uczyć wreszcie, zdać mature. moje postanowienie jest takie same :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Panowie -> talkers are not good doers ;) (może trochę hipokryzją zaleciało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 nie pic wiecej to przedewszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 abym nigdy więcej nie widział przebiegającego smurfa jak na chacie na max3d.pl wczoraj :P heheehe P.S było nas aż 17 chyba o_O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XardaX Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 moje ... Troche mniej olewać szkołe :] Nakrecic jakis film... Znalezc WKOŃCU ! dziwczyne :p Bo ciagle cos idze nie TAk :] chociaz posylwku jest nadzieja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 nie pic wiecej to przedewszystkim. Ale mniej też nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ja postanawiam spędzić z Wami 4 roczek i odwiedzić Wrocław i Roadshow trzymam za słowo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ale mniej też nie ;) :D raczej tak...tzn nie pić więcej w sensie zrobić przerwę w piciu na rok, koszmarnie sie czuje, nawet dzisiaj jeszcze czuje bóle :) masakra.... w sumie postanowień nie mam bo nie warto planować nie wiedząc co będzie jutro.. na siłe szukając to chciał bym zrobić sidesplita, i webstera :) aha i załatwic jakiegos psa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Widze że lubicie lokować kase w wysoko oprocentowane .... Alkohole :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 A ja po tych postanowieniach widze, ze wielu tutaj jest samotnych...i na nowy rok postanowili poszukac sobie 2-iej połówki. Czyli nie jestem sam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ok mam nowe postanowienie olać szkołe i mieć czasu na 3ds max xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Ok mam nowe postanowienie olać szkołe i mieć czasu na 3ds max xD Zle rozwiazanie - lepiej sie ucz, poki mozesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi