AGmakonts Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Ty ternujesz na to pływanie w litrach bro na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 podobno na 30p. jest basen W Berlinie mialem restauracje na 20 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 W Berlinie mialem restauracje na 20 :D ja u siebie na wiosce mam chate na 1-szym :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 moje ulubione zajecie ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 ttaaddeekk, chyba mamy podobne zainteresowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 hehe witajcie w klubie:) rekord 16h snu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 9 Marzec 2007 Share Napisano 9 Marzec 2007 ja tez cos kolo tego+ male dzemki podczas dnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 MJ Cole hehe czegoś mi Tu brakowało :) :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 hyhy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 no teraz już wiem w którym programie telewizyjny ciebie widziałem illy! widzę ze rudylew kontratakuje ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 widzę ze rudylew kontratakuje ;-))) niech tylko jakas nowa fotke wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Uśmiechnięty i wypoczęty ja po 9h intensywnej pracy z krzyhhh'em i AG'iem nad czymś, co jak się okazało jednak nie ma deadline'u jutro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 jak się okazało jednak nie ma deadline'u jutro :] chciałeś napisać dziś :)) xD noo noc była z atrakcjami zapewnianymi przez klienta :p padam idę spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 mieczaki ;d Chveti its nice ;D bang bang skit skit nigga ;D;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 bang bang skit skit nigga ;D;D To już after work , tzw happy hours :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 no to niezłe atrakcje wam przygotował klient! chveti to nie chciałbym cie zobaczyć nieuśmiechniętego i padniętego! ;D ale za to happy hours są cool! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Czas podsumować parapetówkę ilość osób 12 - nie wszystkich udało się naraz złapać chłopaki się rozkręcili : a ja nie mogłem uwierzyć własnym oczom w sumie : 7 litrów Finandii + litr bimbru krzesła z Ikea 3 sztuki + jedno co wypadło przez okno (w tajemniczy sposób) połamane pudełka od CD które kolega rozbijał sobie na głowie, połamany statyw od aparatu i urwana roleta w oknie - nie było źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Kto mnie znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Aaaaaaaaahahahahhaha jaki przerazony :) AG: biala torba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 a ja nie mogłem uwierzyć własnym oczom hahaha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Kto mnie znajdzie? Ale Cie trudno znalezc, fiu fiu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Knysha ktos Ci podpowiadał!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Nie moglem sie powsztrzymac:) Znajdzcie 3 roznice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 okulary, koszulka z kołnierzem a trzeciej nie moge znaleźć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 jeden ma czarny pasek na oczach a drugi nie. Ha! odwiedziłem Wrocław :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Bueheheheh SWRSC fota dobra...ale i tak Ci nie wybacze zes dupska nie ruszyl na wczorajsze spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 był we wrocku i nawet na piwo nie zaprosił... jaaaki wstyd :] nie wiem kto focił, ale uciął ci stopę. przed kim uciekałeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Z-Brush, gdyby bylo w sobote to bym był :) Tweety, cholibcia, nie mialem z Tobą kontaktu zadnego, a liczylem że spotkam kogoś na rynku :D ale spoko, następnym razem lepiej zaplanuje ten wyjazd, mozliwe, ze bede jeszcze za miesiac, takze nic straconego. Uciekałem przed swoim cieniem Bylo dokładnie tak: Najpierw próbowałem zarobić na budke telefoniczną: Bo kilku godzinach, ktoś obdarował mnie monetami, więc udałem się do budki. Musiałem się skradać, żeby nikt mnie nie zauważył. Liczyłem, że wykręce dobry numer do Ciebie, no ale nie trafiłem... Ale tak jak powiedziałem, nic straconego I JESZCZE TU SIE ZJAWIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 hehe. podam ci na PM mój numer :) jak będziesz w pobliżu to zadzwoń czy wyślij smsa to się jakoś ugadamy na piwo ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 SWRSC - ja siedzialem w tym lokalu ktory masz za plecami w sobote:P No to i ja sie pokaze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 SSn4k3 to czemu nic nie mowiles :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 A bo to ja wiedzialem, że będziesz we Wroclawiu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 SSn4k3- wejście smoka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 wilaż pipol! \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 wilaż pipol! \m/ Y M C A! :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Y M C A! :D:D:D:D It's fun to stay at the Y-M-C-A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 swrsc we wrocku i zadnego spotkania!! moze dobrze ze nie bylo bo bym zalowal :D bo akurat w niedziele chorowalem :( drakula--> Bob budowniczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 nielot, a ja do Ciebie na ten Twoj zepsuty telefonik dzwonilem i dzwonilem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 kurde musze go wkoncu naprawic na dniach powinno wszystko grac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Drakula: jakie tam "wilaż pipl"...raczej mniejsza wersja "polskiego hydraulika" :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 wypad do stolicy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 U pixar. to ty? W Intercontinentalu się mieszkało? Jezu, jakbym siebie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 fotomontaż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 pewnie, na ostatnim zdjeciu widzicie jakis zielony emitter? ja tez nie, a odbicie na piksarze jest marna prowokacja ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 wspomnienie z wakacji eh sie dzialo te koparki :D ja & kjubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 eeee PikSar podoba mi sie;) stajesz sie koneserem basenów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 piksar: nie chce ci wypominac, ale tym razem sam miales vray_dirt na szybie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Więc i siebie trza pokazać (twarz - porażka :P) A tu takie aktualne Buhaha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Bad boys, bad boys What'cha gonna do? What'cha gonna do when they come for you? hehehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 nie podobasz mi sie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi