KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ee jakiego tam mistrza, jestem tu do pierwszego sprawdzenia postepow nad projektem a pozniej do domu :D:D:D a tak na serio, to modeluje+renderuje, a w przyszlosci ... NIE WIEM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 naprawde chlopaki GRATULUJE w polsce wyzej juz zajsc nie mozecie :D klicku jeszcze jedno pytanko ;) jak to sie stalo ze cie przyjeli sam zglosiles sie wyslales portfolio czy baggins sie ciebie domagal ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 hah, spodziewalem sie tych zdjec, bebdzie wiecej (cos ze srodka tam gdzie pracujecie?) :) gratulacje Panowie :) bardzo sie ciesze, nalezy Wam sie jak cholera :) hm, czemu ja nie wyslalem cv do PI hm... UK mi sie zachcialo :D, a tak powaznie, kiedys to nadrobie zeby osobiscie wam dac po plaskaczu :* 3D sie cieplo i powodzenia! pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 gratuluje naprawdę się wam należało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 lans. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Pionierku osobiście chce odebrać tego plaskacza :D a zdjęcia z firmy może będą w przyszłym tygodniu, póki co jeszcze dwa shoty ze służbowego mieszkanka jakie nam funduje platige i niewątpliwie najładniejsza jego część czyli łazienka iście vizkowa :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 jak mnie pokazesz w stroju referencyjnym to wyjezdzaj do wrocka ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 nie mam wiecej pytan, pelen czad!, tak powinno byc w kazdej firmie :] czekam na fotki z miejsca pracy, btw, Klicus na 2 fotce wygladasz slicznie :D :* (spoko, dajcie troche czasu, poducze sie i bede uderzal :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 wow takieja lazienki to nawet rezydencje w hotelu Hilton by sie nie powstydzily ;) Pionier a ty gdzie sie wybierasz ? jak sie chwalimy to tez sie pochwal ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 o shit jakie mieszkanko! Po prostu gicior ! A może to taka podpucha, może to tylko łazienka taki wypasik, a reszta wygląda jak idź stąd i nie wracaj? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 to juz nasze 2gie mieszkanie i powiem jedno, firma dba o pracownikow, mieszkana sa odpicowane na glanc ;) Pionier dzieki ;*** to przez Tweetiego tak ladnie wyszedłem, ale dobrze ze nie dałem mu sie umalowac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 MaGuu: spokojnie. uwierz mi że reszta mieszkanka tez jest spoko. może już nie tak reprezentacyjnie ale za to naprawdę extra się tam mieszka :) Pionier: zdradź tą słodką tajemnicę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 tweety a za co jesteś odp w PI?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 hmmm... oficjalnie za rendering. ale aktualnie za masę rzeczy niezwiązaną z renderingiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Płacisz i masz :) Fajne fotki, mieszkanko czad, powodzenia Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Jezu!!! Panowie niesamowite!! Platige?!? No jestescie swietni;) pozdrawiam serdecznie i zycze udanej wspolpracy- zasluzyliscie sobie;) ide sie chwalic ze znam ludzi z Platige [lol] (just kidding;) edit: a i dodam jeszcze ze jestescie moimi Ajdolami ;) zreszta zawsze nimi byliscie [bezczelny podliz;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Pionier: zdradź tą słodką tajemnicę ;) Panowie, panowie...przecież już się rozpisał w koloseum, zahaczając fora zagraniczne przy okazji :) tweety - brak słów :eek: btw. daj vanilla face'a w stroju referencyjnym : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Fajna bateria w łazience. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 haha nawet nie wiecie z jakim jokerem czytalem te wiesci:D Super... nawet nie wiedzialem ze to mozliwe zeby sie tam zwykly smiertelnik dostal:D widocznie jestescie niezwykli:D gratulejszyn i powodzenia:) po uscisk reki prezesow gdzie mam sie zglosic?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 po uscisk reki prezesow gdzie mam sie zglosic?:D Najbliższe spotkanie Tweetiego z wielbicielami w sobote na wrocławskim rynku.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 uuu niestety na weekendy zjezdzam do domu;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 hehe widze ,że wszystkich do tej Wawki zaciągają ;) powodzenia panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 oooo... nice :D Tweety ma tak szeroki uśmiech na tych zdjęciach że gdyby nie uszy to by mu pewnie głowa odpadła [lol]. No ale kurde - zarządziliście, bez kitu :D Bagiński jest waszym szefem? Mówicie do niego "siemka Tomek"? hehe congratulejszen i powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 oooo... nice :D Tweety ma tak szeroki uśmiech na tych zdjęciach że gdyby nie uszy to by mu pewnie głowa odpadła [lol]. Ziomus jakbys byl na Jego miejscu tez bys sie tak jarzyl, i ja bym sie jarzyl, i wszyscy z tego forum;) Jestescie DE BEST;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Noooo, duże Gratulejszon chłopaki!!;)) Najwyższa półka, zasłużenie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Grats :) dzisiejsza sesja w szkole... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 sygnetu i złotych zębów brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ahahahaah xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 typowy ziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 sygnetu i złotych zębów brakuje ;) no i lasek w tle (minimum 5, bo to tak statystycznie przypada na jednego rapera;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ps. tweety i klicek nie chwalcie się tym platidzulem imadzulem bo niedługo do was dołączę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 rok minal a fotki brak ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 twarz masz jakąś szeroką:D odkurzacz mnie niszczy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Czlowiek nigdy nie wie kogo spotka na krakowskim rynku... Adek's Kingdom :) Jeszcze kilka Adków ponizej, ale tylko to jedno robione bylo duzym formatem (Lubitel), reszta cyfrowka: http://www.tgfg.pl/tomek/zdjecia/adek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 awesome :) w tej torbie na laptopa pewnie jest całe max3d.pl ;) tomek: to duży czy średni format? chcesz mi powiedzieć, że byleś na rynku z całym wielkim pudłem wielkoformatowym? zdjęcie super. bardzo ładna GO i kolorki. Pozdrawiam [edit] hehe dopiero teraz zobaczyłem napis na butelce i parasolu :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 to jest władca naszych dusz ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 w tej torbie na laptopa pewnie jest całe max3d.pl ;) Chyba tak. Co gorsza w wyniku pewnego incydentu Adek malo co nie stracil torby. Strach sobie wyobrazic konsekwencje. Prawdopodobnie zaczelo by sie od zacmienia slonca nad Krakowem. Potem mrok objalby reszte swiata ;) tomek: to duży czy średni format? chcesz mi powiedzieć, że byleś na rynku z całym wielkim pudłem wielkoformatowym? Ups. Dzieki Kamil, faktycznie troche sie rozpedzilem. To of course sredni format. Stary Lubitel 166B za 15 zl. Polecam, klimatyczne zdjecia robi, jedynie mam problemy z ostroscia. to jest władca naszych dusz ? Tak. Ale nie nalezy o tym mowic glosno. Poki Adek o tym nie wie - nic nam nie grozi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Stary Lubitel 166B za 15 zl. Polecam, klimatyczne zdjecia robi, jedynie mam problemy z ostroscia. hehe i tak udało Ci się świetnie wyostrzyć, moje gratulacje, bo jest to wyczyn jeśli chodzi o Lubitelka :D Pozdrawiamy Panie Adrianie, gdzie można kupić taki napój ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 hehe taa.. jasne... zdjęcia adka :> .. ale jak sieda mirrora to prawie działa :) wpadnij nasz adminie kiedyś na meeting ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Vorek: To jest napoj bogow. Musisz zakrasc sie na Olimp, skrasc go i zyc w wiecznym potepieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Olimp -> Kopiec Kościuszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 o osom zdjecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 hehe taa.. jasne... zdjęcia adka :> .. ale jak sieda mirrora to prawie działa :) wpadnij nasz adminie kiedyś na meeting ;) ja w tym nie widzę niczego nadnaturalnego, że dojrzały prawidłowo rozwinięty mężczyzna woli fotografować ładne panie niż Adków ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 no, no - wszyscy wiedzą że istnieje ino mało kto go widział :D:D UFO. Tweety i Klickuś Fajna hacjenda ;], ja kcę takie lustereczko. :cool: MiB Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 dojrzały prawidłowo rozwinięty mężczyznaDzieki tweety, tyle lat czekalem na jakis dobry cytat do profilu :) Jako juz statusowy dojrzaly mezczyzna z opinia nie do podwazenia, moge sie wreszcie ujawnic z moja pasja. W wolnych chwilach rysuje misie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 misie misiami ale jakie ty masz tam romantique tereny :] przydomowy ogródek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Dzialka mojej dziewczyny pod Krakowem. Ale nie bylo tak romantycznie. Myslalem, ze porysuje misie, a rowy musialem kopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Dzialka mojej dziewczyny pod Krakowem. Ale nie bylo tak romantycznie. Myslalem, ze porysuje misie, a rowy musialem kopac. lol moderator przy pracy fizycznej zdjęcie do złotej galerii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Leander Leru rysuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 o_O Leander to chyba schron ;], w razie ataku . . . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi