Ania Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 powinna być gdzieś lista osób które zmieniły ksywkę, bo już się gubię kto jest kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Purple nie wstawiaj tu lepiej fotek swojego mężczyzny, bo jeszcze się o niego pobiją. LOL ;) ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 zmienił płeć i nosi obcisłe spodnie;) kome ty żyjesz :* Ania - buahaha... btw no jak Klicek zrobi celibat od forum to dopiero się zacznie bezprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 troche tu jak w Alien 3 na planecie skazancow ... pojawia sie kobita i wszyscy z lekka fiksuja ;) a na dworze chodzi tyle tych kobitek chodzi . co prawda wiekszosc to modele low-poly ale trafiaja sie tez te ladnie oteksturowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 zmienił płeć i nosi obcisłe spodnie;) ╔╗╔═╦╗ ║╚╣║║╚╗ ╚═╩═╩═╝ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 powinna być gdzieś lista osób które zmieniły ksywkę, bo już się gubię kto jest kto Poprostu powinni tego zabronic, ja juz od jakiegos czasu gubie się z niektórymi nickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Poprostu powinni tego zabronic, ja juz od jakiegos czasu gubie się z niektórymi nickami. True True, artysta nigdy nie zmienia swojej tozsamosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 powinna być gdzieś lista osób które zmieniły ksywkę, bo już się gubię kto jest kto i to mówi Ania C:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 chłopaki naprawde jest na co polować u nas są przeciez najladniejsze w Świecie :) bez kitu byłem w paru krajach europejskich i się nie umywają panny !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 i to mówi Ania C:D przecież tylko usunęła moje nazwisko, żeby paparazzi nie mogli mnie wyszukać w ksizążce telefonicznej. to co innego niż gdybym nagle nazwała się na przykład Filomena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 przecież tylko usunęła moje nazwisko, żeby paparazzi nie mogli mnie wyszukać w ksizążce telefonicznej. to co innego niż gdybym nagle nazwała się na przykład Filomena. no taj tak samo zszedłem z hindusa na monkey on your back bo to było moje nazwisko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 bez kitu byłem w paru krajach europejskich i się nie umywają panny !! :D Nie umyte nie są wporządku :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 powinna być gdzieś lista osób które zmieniły ksywkę, bo już się gubię kto jest kto Zgadzam sie! btw. MONKEY ON YOUR BACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Uuu, ale jazda hehe. No cóż, nie lubię kolesi ze zbyt obfitym owlosieniem podpachowym, aczkolwiek jesli łączyłoby się to z obfitym stanem konta, to why not. Koledzy graficy! Golcie pachy! ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Tak jest-golcie pachy, nogi, tyłki, łby i klaty :D a tak na serio to golcie rzucajcie w bramkę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 postanowiłem się ujawnić, jeszcze nie wiem po co :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 no proszę-taki sam jak na awatarku :D ps: chorubcia-przegapiłam swój 666-sty post :eek::(:mad:-:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 nowi koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 phi - dzieciak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 pikSar -ciemną stronę mocy poznałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 phi - dzieciak :D ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ale jaki dumny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Ja tez chce taka fote! Vader jakis skromny tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 piksar - skad wziełes tych klownów :) ? i co Ci tak ręce wykręca ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Vejder ma astme :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak ktoś chce taka fote (lub podobną) jest jeszcze szansa w Bielsku na targach ENERGETAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 pikSar zamieniles sierre na hamonda ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 tak, na drugim widać jak dorabiam jako przewodnik. kto zgadnie gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Na swoim podwórku ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 w tesco ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 dorabiaj dorabiaj bo praca czyni wolnym ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Piksar dorabiasz w zoo? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 na plakietce zdaje sie, ile mnie moj stary zwrok nie myli to "Arbajt macht frai" wiec tak jak mowilem w tesco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Znaczy sie Oświęcim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Eee tam Oświecim, pewnie jakie rosyjskie łagry (o ile dobrze pamiętam) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Hmm, chyba to jednak Auschwitz-Birkenau :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 łooo Ponury Żniwiarz O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 whoa, ale mhroczne o.O szczerze mówiąc wolałbym Cię nie spotkać w ciemnej uliczce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 grim666 -mohery chyba się żegnają na twój widok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 grim666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 co z tego,że sfotografował się w ciemnościach mroku, albo że słucha (bo pewnie słuchasz co?;)) Manowara czy innego Megadetha, albo w ogóle jakiegoś emperora;) skoro w oczach ma (no sorki-masz:))potulność baranka...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 grimm666 - Nie masz nic wspólnego z atakami na WTC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 ekstremalniej? to już chyba jakiś niemiecki hiphop śpiewany przez rosjan na nutę irlanckiego punku z domieszką hardkoru i szwedzkiego metalu :D co do WTC- widzisz jakie rzeczy człowiek robi po pijaku!- wstydziłbyś się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 co do WTC- widzisz jakie rzeczy człowiek robi po pijaku!- wstydziłbyś się :D wstydziłbyś się grim idź i przeproś! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Na pewno ci wybaczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Dzises, mogę sobie z Tobą zrobić zdjęcie? Nie przypuszczałam,że poznam kogoś takiego... i naprawdę, nawet wody, nic? no niesamowite...;) - taki ewenement biologiczny :D Może zgłoś się gdzieś, jest możliwe, że dostaniesz milion baksów- jak ten pierwszy facet na ziemii, co w ciążę zajdzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 On się po prostu pomylił :P miało być "Tak się składa, że akurat nie piję" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 niewyspany ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 ja tak wyglądam wyspany : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 mentaller, wyglądasz jakbyś właśnie wypił kielona spirytu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi