Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
zmienił płeć i nosi obcisłe spodnie;)

kome ty żyjesz :*

Ania - buahaha...

btw no jak Klicek zrobi celibat od forum to dopiero się zacznie bezprawie :)

Napisano

troche tu jak w Alien 3 na planecie skazancow ... pojawia sie kobita i wszyscy z lekka fiksuja ;)

a na dworze chodzi tyle tych kobitek chodzi . co prawda wiekszosc to modele low-poly ale trafiaja sie tez te ladnie oteksturowane ;)

Napisano
powinna być gdzieś lista osób które zmieniły ksywkę, bo już się gubię kto jest kto

Poprostu powinni tego zabronic, ja juz od jakiegos czasu gubie się z niektórymi nickami.

Napisano

chłopaki naprawde jest na co polować u nas są przeciez najladniejsze w Świecie :)

bez kitu byłem w paru krajach europejskich i się nie umywają panny !! :D

Napisano
i to mówi Ania C:D

przecież tylko usunęła moje nazwisko, żeby paparazzi nie mogli mnie wyszukać w ksizążce telefonicznej.

to co innego niż gdybym nagle nazwała się na przykład Filomena.

Napisano
przecież tylko usunęła moje nazwisko, żeby paparazzi nie mogli mnie wyszukać w ksizążce telefonicznej.

to co innego niż gdybym nagle nazwała się na przykład Filomena.

no taj tak samo zszedłem z hindusa na monkey on your back bo to było moje nazwisko ;)

Napisano

co z tego,że sfotografował się w ciemnościach mroku, albo że słucha (bo pewnie słuchasz co?;)) Manowara czy innego Megadetha, albo w ogóle jakiegoś emperora;) skoro w oczach ma (no sorki-masz:))potulność baranka...:D

Napisano

ekstremalniej? to już chyba jakiś niemiecki hiphop śpiewany przez rosjan na nutę irlanckiego punku z domieszką hardkoru i szwedzkiego metalu :D

co do WTC- widzisz jakie rzeczy człowiek robi po pijaku!- wstydziłbyś się :D

Napisano

Dzises, mogę sobie z Tobą zrobić zdjęcie? Nie przypuszczałam,że poznam kogoś takiego...

i naprawdę, nawet wody, nic? no niesamowite...;) - taki ewenement biologiczny :D Może zgłoś się gdzieś, jest możliwe, że dostaniesz milion baksów- jak ten pierwszy facet na ziemii, co w ciążę zajdzie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności