KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 ee jakiego tam mistrza, jestem tu do pierwszego sprawdzenia postepow nad projektem a pozniej do domu :D:D:D a tak na serio, to modeluje+renderuje, a w przyszlosci ... NIE WIEM ;)
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 naprawde chlopaki GRATULUJE w polsce wyzej juz zajsc nie mozecie :D klicku jeszcze jedno pytanko ;) jak to sie stalo ze cie przyjeli sam zglosiles sie wyslales portfolio czy baggins sie ciebie domagal ;) ?
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 hah, spodziewalem sie tych zdjec, bebdzie wiecej (cos ze srodka tam gdzie pracujecie?) :) gratulacje Panowie :) bardzo sie ciesze, nalezy Wam sie jak cholera :) hm, czemu ja nie wyslalem cv do PI hm... UK mi sie zachcialo :D, a tak powaznie, kiedys to nadrobie zeby osobiscie wam dac po plaskaczu :* 3D sie cieplo i powodzenia! pionier.
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Pionierku osobiście chce odebrać tego plaskacza :D a zdjęcia z firmy może będą w przyszłym tygodniu, póki co jeszcze dwa shoty ze służbowego mieszkanka jakie nam funduje platige i niewątpliwie najładniejsza jego część czyli łazienka iście vizkowa :) Pozdrawiam
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 jak mnie pokazesz w stroju referencyjnym to wyjezdzaj do wrocka ;)))))
Pionier Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 nie mam wiecej pytan, pelen czad!, tak powinno byc w kazdej firmie :] czekam na fotki z miejsca pracy, btw, Klicus na 2 fotce wygladasz slicznie :D :* (spoko, dajcie troche czasu, poducze sie i bede uderzal :) )
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 wow takieja lazienki to nawet rezydencje w hotelu Hilton by sie nie powstydzily ;) Pionier a ty gdzie sie wybierasz ? jak sie chwalimy to tez sie pochwal ;)
MaGuu Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 o shit jakie mieszkanko! Po prostu gicior ! A może to taka podpucha, może to tylko łazienka taki wypasik, a reszta wygląda jak idź stąd i nie wracaj? :D
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 to juz nasze 2gie mieszkanie i powiem jedno, firma dba o pracownikow, mieszkana sa odpicowane na glanc ;) Pionier dzieki ;*** to przez Tweetiego tak ladnie wyszedłem, ale dobrze ze nie dałem mu sie umalowac ;)
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 MaGuu: spokojnie. uwierz mi że reszta mieszkanka tez jest spoko. może już nie tak reprezentacyjnie ale za to naprawdę extra się tam mieszka :) Pionier: zdradź tą słodką tajemnicę ;)
tweety Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 hmmm... oficjalnie za rendering. ale aktualnie za masę rzeczy niezwiązaną z renderingiem :)
Vorek Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Płacisz i masz :) Fajne fotki, mieszkanko czad, powodzenia Panowie.
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Jezu!!! Panowie niesamowite!! Platige?!? No jestescie swietni;) pozdrawiam serdecznie i zycze udanej wspolpracy- zasluzyliscie sobie;) ide sie chwalic ze znam ludzi z Platige [lol] (just kidding;) edit: a i dodam jeszcze ze jestescie moimi Ajdolami ;) zreszta zawsze nimi byliscie [bezczelny podliz;)]
chveti Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Pionier: zdradź tą słodką tajemnicę ;) Panowie, panowie...przecież już się rozpisał w koloseum, zahaczając fora zagraniczne przy okazji :) tweety - brak słów :eek: btw. daj vanilla face'a w stroju referencyjnym : >
JohnZi Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 haha nawet nie wiecie z jakim jokerem czytalem te wiesci:D Super... nawet nie wiedzialem ze to mozliwe zeby sie tam zwykly smiertelnik dostal:D widocznie jestescie niezwykli:D gratulejszyn i powodzenia:) po uscisk reki prezesow gdzie mam sie zglosic?:D
piksar Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 po uscisk reki prezesow gdzie mam sie zglosic?:D Najbliższe spotkanie Tweetiego z wielbicielami w sobote na wrocławskim rynku.:D
JohnZi Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 uuu niestety na weekendy zjezdzam do domu;(
krzyhhh Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 hehe widze ,że wszystkich do tej Wawki zaciągają ;) powodzenia panowie!
arcade Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 oooo... nice :D Tweety ma tak szeroki uśmiech na tych zdjęciach że gdyby nie uszy to by mu pewnie głowa odpadła [lol]. No ale kurde - zarządziliście, bez kitu :D Bagiński jest waszym szefem? Mówicie do niego "siemka Tomek"? hehe congratulejszen i powodzenia :D
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 oooo... nice :D Tweety ma tak szeroki uśmiech na tych zdjęciach że gdyby nie uszy to by mu pewnie głowa odpadła [lol]. Ziomus jakbys byl na Jego miejscu tez bys sie tak jarzyl, i ja bym sie jarzyl, i wszyscy z tego forum;) Jestescie DE BEST;)
Touch Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 Noooo, duże Gratulejszon chłopaki!!;)) Najwyższa półka, zasłużenie;)
tadzio Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 sygnetu i złotych zębów brakuje ;) no i lasek w tle (minimum 5, bo to tak statystycznie przypada na jednego rapera;) pozdr
Mr Pank Napisano 26 Kwiecień 2007 Napisano 26 Kwiecień 2007 ps. tweety i klicek nie chwalcie się tym platidzulem imadzulem bo niedługo do was dołączę :P
!Ewert Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 twarz masz jakąś szeroką:D odkurzacz mnie niszczy;p
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Czlowiek nigdy nie wie kogo spotka na krakowskim rynku... Adek's Kingdom :) Jeszcze kilka Adków ponizej, ale tylko to jedno robione bylo duzym formatem (Lubitel), reszta cyfrowka: http://www.tgfg.pl/tomek/zdjecia/adek/
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 awesome :) w tej torbie na laptopa pewnie jest całe max3d.pl ;) tomek: to duży czy średni format? chcesz mi powiedzieć, że byleś na rynku z całym wielkim pudłem wielkoformatowym? zdjęcie super. bardzo ładna GO i kolorki. Pozdrawiam [edit] hehe dopiero teraz zobaczyłem napis na butelce i parasolu :) :)
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 w tej torbie na laptopa pewnie jest całe max3d.pl ;) Chyba tak. Co gorsza w wyniku pewnego incydentu Adek malo co nie stracil torby. Strach sobie wyobrazic konsekwencje. Prawdopodobnie zaczelo by sie od zacmienia slonca nad Krakowem. Potem mrok objalby reszte swiata ;) tomek: to duży czy średni format? chcesz mi powiedzieć, że byleś na rynku z całym wielkim pudłem wielkoformatowym? Ups. Dzieki Kamil, faktycznie troche sie rozpedzilem. To of course sredni format. Stary Lubitel 166B za 15 zl. Polecam, klimatyczne zdjecia robi, jedynie mam problemy z ostroscia. to jest władca naszych dusz ? Tak. Ale nie nalezy o tym mowic glosno. Poki Adek o tym nie wie - nic nam nie grozi ;)
Vorek Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Stary Lubitel 166B za 15 zl. Polecam, klimatyczne zdjecia robi, jedynie mam problemy z ostroscia. hehe i tak udało Ci się świetnie wyostrzyć, moje gratulacje, bo jest to wyczyn jeśli chodzi o Lubitelka :D Pozdrawiamy Panie Adrianie, gdzie można kupić taki napój ?:D
krzyhhh Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 hehe taa.. jasne... zdjęcia adka :> .. ale jak sieda mirrora to prawie działa :) wpadnij nasz adminie kiedyś na meeting ;)
illy Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Vorek: To jest napoj bogow. Musisz zakrasc sie na Olimp, skrasc go i zyc w wiecznym potepieniu.
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 hehe taa.. jasne... zdjęcia adka :> .. ale jak sieda mirrora to prawie działa :) wpadnij nasz adminie kiedyś na meeting ;) ja w tym nie widzę niczego nadnaturalnego, że dojrzały prawidłowo rozwinięty mężczyzna woli fotografować ładne panie niż Adków ;) Pozdrawiam
miriam Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 no, no - wszyscy wiedzą że istnieje ino mało kto go widział :D:D UFO. Tweety i Klickuś Fajna hacjenda ;], ja kcę takie lustereczko. :cool: MiB Pozdr.
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 dojrzały prawidłowo rozwinięty mężczyznaDzieki tweety, tyle lat czekalem na jakis dobry cytat do profilu :) Jako juz statusowy dojrzaly mezczyzna z opinia nie do podwazenia, moge sie wreszcie ujawnic z moja pasja. W wolnych chwilach rysuje misie.
tweety Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 misie misiami ale jakie ty masz tam romantique tereny :] przydomowy ogródek?
leander Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Dzialka mojej dziewczyny pod Krakowem. Ale nie bylo tak romantycznie. Myslalem, ze porysuje misie, a rowy musialem kopac.
piksar Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 Dzialka mojej dziewczyny pod Krakowem. Ale nie bylo tak romantycznie. Myslalem, ze porysuje misie, a rowy musialem kopac. lol moderator przy pracy fizycznej zdjęcie do złotej galerii :D
miriam Napisano 27 Kwiecień 2007 Napisano 27 Kwiecień 2007 o_O Leander to chyba schron ;], w razie ataku . . . :D
Rekomendowane odpowiedzi