mazer Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 No siema Quadysz, kope lat hehe. Kto by Cie nie pamietal, jedynie Ty zamiast pracowac w Promarku modelowales swoje hehe a wiem bo mialem box zaraz za Toba :) No i kto by Expo nie pamietal i Maciusia hehe Zarabisty zbieg okolicznosci, nieuwierzycie! Dokladnie wczoraj po 7 czy 8 latach kiedy nie mialem zadnego kontaktu z Quadyszem, na mojej liscie GG pojawil sie Quadysz online. Tzn. przez tyle lat mialem Cie na liscie GG i wczoraj oczywiscie juz ktos inny sie pod tym numerem pojawil - no i "Cie" usunalem hehe. A w UK siedze juz 3 lata i nie przyjechalem tu za praca tylko za kobieta hehe wspominam o tym celowo, bo wszyscy wiedza ile tu rodakow siedzi i dlaczego. Mi bylo calkiem dobrze w ojczyznie, ale milosc nie wybiera jak to mowia. Po pol roku kobitka mnie opuscila dla brytyjskiego naszmalonego pakistanca, a ja po prostu tu zostalem i juz hehe. Dla ciekawostki, jestem teraz z fajna niunia, ktora jest brytyjska egipcjanka :P pelna globalizacja Panowie hehe Co do 3D widze Quadysz, ze odstawiles mnie przez te lata na kolosalna odleglosc, ja niestety zarzucilem temat, bo wlasna firma reklamowa i takie tam inne podroze po swiecie mi wypadly. Zamierzam jednak sie w koncu znow pobawic w te klocki o ile uda mi sie mniej grac w World Of Warcraft hehe To tyle pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 O panie... co tu się dzieje... No cóż, ja pokażę siebie bez udziwnień :P Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Może lepiej nie rozpowszechniać takich soczystych faktów. :D ee tam...jak chodził zgięty w pół, twarzą do ziemi i mówił że jest czadowo to też nie wypadałoby wspominać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum ej... ja też mam long fur&hair.. . i wiesz co to oznacza.... >) że dostaniesz ostro po dupsku na painballu :] :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 takie małe omg tuz nad ranem kiedy odchodziłem od gierki...a miało być pół godzinki tylko XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Heh, a Tłiti mówił że tylko 4 kobietki są na forum That was wicked dude xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ja i moje hobby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 JmTm00 - mi tez jest łyso..:D Badyl - przytyłeś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 no nie@!!! ;D skurczylem sie do zdjecia bo nie wiedzialem czy fotopstrykacz mnie zlapie, ot co!! "przytyles..." dobre sobie :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Harry Potter... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 hatsz! flipendo!! gin buraku rozowy haha! >: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Za gruby na Harry`ego Pottera;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 skoro sie nie wstydzicie :) to tez sie pochwale - fota zrobiona 4 lata temu dla potrzeb eksperymentu, polecam - fajna zabawa!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 probuje ja okielznac flasha, probuje zrobic tak, zeby ten bootom byl animowalny, no i za wysoko mierzylem, wiec odalem sie narcyzmowi i przegladajac moje stare zdjecia znalazlem to! Wygladam tu jak bym mial jasno rozowa szminke... ale tak nie jest! Potem poszedlem szukac napojow ukajajaco chlodzacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 Manager średniego szczebla : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 pikSar - cos taki znudzony? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 hahahaha Pixar masz cos z...Michnika:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Styczeń 2007 Share Napisano 8 Styczeń 2007 pikSar - cos taki znudzony? :P przecież napisał , że manager. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 hahahaha Pixar masz cos z...Michnika:P chciałbym mieć jego kasę - korzenie niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 a chciałbyś sie tak jąkać:D:D:D? Michnik...hehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 a chciałbyś sie tak jąkać:D:D:D? prosze mi sie tu nie smiac z ludzi jakajacych sie piksar--> takis powazny, ze strach sie ciebie bac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 nielot007- sory to było chamskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 AGmakonts - Dzisiejszy gość który zapewnia adrenalinę - na 10 minut przed odjazdem autobusu przypomina sobie że on właśnie będzie,a do domu ma około 30km (odjazd jest na drugim końcu miasta ]Tychy były kiedyś 5 pod względem powierzchni miastem Polski ]) To był prawdziwy NFS citroenem dostawczym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 chveti jaki ty nie podobny do mnie;P to i ja się ujawnię to w tym małym naczynku to na rozgrzanie tylko jak zawsze mało tego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Tzw. panna lans. ;) Zaraz będą prosić o telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 hehe daj numer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 ćwieti jak juz jestesmy przy numerach to daj mi swoj gsm, bo gdzies zgubilem :U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 chveti widze, ze pracujesz nad poważnym projektem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Dawcio_m - To ja::P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Dawcio_m - To ja::P buahahahahaha xD :D:D lo lol :p dobre dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 chveti : masz ten numer :p ? jak tak to wiesz.. PM ;) AG : nice box ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 hehe aha nieczytałem opisu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 kurde co to za monitor jakiś mały...przeciez na takim czymś nic nie widać;] a właśnie ty zawsze masz chustke na głowie?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 śpi bez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 kome - troche się zmieniło od naszej ostatniej wspólnej nocy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 AGmakonts a dobrze sie bawiles ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 KLICEK - no stary, z komem wymyśliliśmy teorie ze "śmiech zmienia ludzką twarz w portal do piekła" pozatym kome dochodził "co ma takie spodnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 OK ludzie dawno mnie tu nie było, a w ten czas dopadłęm do aparatu mojego znajomego... Cza się trochę skompromitować ;] Efekty po działaniu energy drinka -_-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 kome - troche się zmieniło od naszej ostatniej wspólnej nocy:P ekhem co tu jest grane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Jak to co? Jawna manifestacja spraw męsko - męskich. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Dawcio_m : nie wiesz jakie są stereotypy ? grafik : długie włosy , dwa monitory , ładna siostra (to ostatnio) , i jest ten .. .no .. ekhm.. jak by to powiedzieć... HOOOO!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Włosy - krótkie (choć jeszcze 2 lata temu...) Dwa monitory - brak Ładna siostra - hmm, brat Hoo - to nie wiem, coś gejowskiego? To też brak. Jestem nikim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 ja jak wyjadę na studia/praca to nie będę mieć siostry pod ręką... więc .. tylko kłaki zostaną ;) czyli też ze mnie marny grafik będzie... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Gard Gay, hoo! :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 yo! :p ja tu już długo jestem, a teraz mam ładne zdjęcie to się pokaże (studniówka :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 Ja mam w sobotę, i cały weekend wydarty z pamięci, ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 No a ja już niestety po studniówie;(... Ale matura też z głowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 pecet ładna ta studniówka, czy jak jej tam na imię;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 RA > wydarty? jeśli chodzi o mnie to na długo pozostanie w mojej pamięci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Styczeń 2007 Share Napisano 18 Styczeń 2007 ale masz czadersko krawat zawiązany ;) i widzę że dama ma branzoletkę... a to złoooo .. u mnie na 100dniówce ciągle damy to gubiły Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi