Napisano 12 Kwiecień 200420 l Ładne autko (szybkie :D), ale wolę ferrari, ewentualnie lamborgini. Samochody bugatti też są piękne ale czegoś im brakuje moim zdaniem.
Napisano 12 Kwiecień 200420 l A ja dalej wole amerykańskie musclecary. One maja to coś. Europejskie maszyny mi sie nie podobają:/ Tzn znaczna większośc się nei podoba, ale są wyjątki;) BTW, Veyrona chyba wycofali i nie trafi do produkcji. Jakiś czas temu czytałem ze podobno jest kompletnie niesterowny i ma fatalne właściwości jezdne. Ale nie wiem czy coś się zmieniło od tej pory... Pontiac Trans am \'79:) wiecej fotek tutaj: http://www.kunta-ripley.com/m_cars/2_usa/am/79/79ta.htm
Napisano 12 Kwiecień 200420 l ta wasza grzałka to N-tercooler zwieksza moc o jakieś 150 koni :D i można używać w nim dwutlenku wegla wiec jest tańszy od klasycznego systemu NOS :>
Napisano 12 Kwiecień 200420 l ten jest może brzydki ale ma silnik stuningowany do mocy 1300 koni :D 2,4 do 100km/h veilside street drag :D
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Temat przeszedł na samochody, no więc mi kiedyś najbardziej podobało się Ferrari F50. :-) Teraz weszło kilka nowych autek, i z nich doceniam Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Porche GT1, Maseratti MC12. Bugatti 16/4 Veyron też jest fajne. :-) ..a napewno pod maską. Z wyglądu zewnętrznego Jaguary i Astony wg. mnie, są mniej pociągające (oczywiście zwolennicy \'sportowych limuzyn\' stwierdzą odwrotnie\'). Zgodzić się musze, że wnętrze mają nieporównywalnie lepsze. ;-) Po obejrzeniu filmu 60 sekund, do listy fajnych wozów dopisałam Forda Mustanga Shelby GT 500 67r. ]:-> Planuje go wymodelować, jak skończe Porsche. Standardowo 325KM, jest firma tuningowa, która sprzedaje za $150 000, wersje z 750KM.
Napisano 13 Kwiecień 200420 l ten mustang to jedyny \"stary\" samochód jaki mi sie podoba ;) i mnie też korci żeby go modelować :> ale prędzej wymodeluje takiego potworka :> citroen xara picasso jakby ktoś nierozpoznał ;)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Jeżeli o autach mowa to mnie tak strasznie nie kręcą...no chyba, że widze jaguary mniammm: (szczegolnie X, XJ, R)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l ahaaa no i jeszcze mercedes SLR mclaren (cóś piknego): i chrystler crossfire :
Napisano 13 Kwiecień 200420 l heh, ja sobie dziś z qmplem idę do hipermarketu po wypalare a tam koło mnie przejechał lotus elise , on też umie człowieka podkręcić:D
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Ja uwielbiam tego jaguara. XJ220: [te dwa w tle też są ekstra, oprócz tego środkowego]
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Ja zaraz poszukam zdjęcia banknotu 100 euro:] I wkleje tak 10.000 razy. Wystarczy na pewien czas:D
Napisano 13 Kwiecień 200420 l hehe Lucas a po co tobie 2 prawe rolki?? no chyba ze cos z twoja fizjonomia nie tak ...
Napisano 13 Kwiecień 200420 l podoba sie wam taki tuning audi tt :> http://www.rs-cartuning.de/Crash%20Bilder/medium_tt_070702_02.jpg Kozioo tych wystarczy 2000 :> http://europa.eu.int/comm/mediatheque/photo/select/eurobillet/p-002128-00-12h.jpg i wersja na Loveparade :> !!18+!! :P http://www.xs4all.nl/~fearnet/1000-euro.jpg
Napisano 13 Kwiecień 200420 l lubie na nie patrzeć :P do czego prowadzi ludzka głupota naszczeście jade ciągle na 1 życiu choć wiekszość ludzi których znam ciągnie już na 2 ;)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Głupota? Nie zawsze przyczyną jest głupota. Swoją drogą ciekawe czy jeżdziłbyś racjonalnie i zgodnie z przepisami i nakazami jakby Ci takie TT dali :>
Napisano 13 Kwiecień 200420 l no niezawsze mój znajowy prawie wjechał do sklepu przy predkości 150 km/h na godzine ;) (naszczeście trafił w ściane nie w drzwi) lol z tym jeżdzeniem to niewiem ale pewnie bym pokazał rogi na ulicy :]
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Originally posted by sikham mój znajowy prawie wjechał do sklepu przy predkości 150 km/h na godzine ;) (naszczeście trafił w ściane nie w drzwi) lol Prawie trafił ale wjechał ? To brzmi jak jestem troszeczkę w ciąży. To prawie i minął ten sklep czy zrobił motyw rodem z Blues Brothers?
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Swoją drogą ciekawe czy jeżdziłbyś racjonalnie i zgodnie z przepisami i nakazami jakby Ci takie TT dali :> Jakby to MI dali takie audi to pierwsze co bym zrobil to bym je sprzedał :P.
Napisano 13 Kwiecień 200420 l monster polecam dogłebniejszą analize moich wypowiedzi ;) wjechać do sklepu = wjechać do środka nienapisałem że nietrafił w sklep trafił w ściane należącą do sklepu :> jakby trafił w drzwi byłby car inside :D Batou i co kupił byś czarne bmw? :P
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Aaa, teraz załapałem dopiero, potraktowałem \"prawie\" w nieco innym kontekście. Chyba poloze sie spac zaraz.. Co z tym znajomym? Przy 150 walnac w sciane to raczej kiepsko sprawa wyglada :/ Czarne bmw? Niee, styl na zimny łokieć nie pasuje do Batou :)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Sikham : To już wolałbym biało niebieskiego małego fiata, ful plastik, ze stylowym potrójnym spoilerem, puszką po ananasach zamiast rury wydechowej i nierówno naklejonym napisem \"turbos połer\". Siedzenie kierowcy umieściłbym po środku, tak jak w f1, w celu wystawienia obu łokci - jeden po jednej stronie, drugi po drugiej. Jeszcze do tego szyber dach... wiatr w nażelowanych włosach, \"ful wypas\" dresik, złoty łańcuszek jakiejś emerytki na szyi i mogę wyjeżdżać na \"undergroundowe\" wyścigi nocne po ulicach warszawskiej pragi :D Swojskie klimaty...
Napisano 14 Kwiecień 200420 l A wy ciągle samochody...i samochody...:| Mnie tam kręci doktor Ross...Aki Ross :) Ten link prosze otwierać tylko pod warunkiem ukończenia 18 lat !! :D http://www.reimeika.ca/marco/data/ff/artistic_aki2.jpg Pozdr
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Ładna kobieta... szkoda że wirtualna. W drugiej wersji ma głupią minę. Poza tym ok :D.
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Falcrum widac ze znasz sie na rzeczy :D To najlepsza wirtualna kobieta jaka dotychczas powstala...inna sprawa ze uwielbiam Final Fantasy :D
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Falcrum ale połączenie piękna kobieta i piękny drogi samochod to jest idealne połączenie :) wiec niech tym pieknym i drogim samochodem bedzie ::: maybach :::
Napisano 14 Kwiecień 200420 l ach kobiety tylko ;) i autka ;) wiec dodam moje 3 grosze ;) co mnie (a raczek kto kreci) dobra na razie dosyc :P bo sie na modelowaniu skupic musze nie na misiach czy innych przytulakach
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Bzyku odaj swojego Maybacha do niemieckiej firmy Brabus to Ci silnik podkręcą do 640 koni :D i zwiekszą limit prędkości do 300 km/h (eh ta elektrionika :()
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Sikham : nie gniewam się. Bzyku : [uwaga prowokacja ;) ]nowa wersja przy starej wygląda jak mydelniczka na 6 metrowe mydło. A samochód wygląda tak samo jak smakuje owo mydło :D. Wniosek... wolę starą wersję :). MeG. Miałem podobnego miśka. Zresztą nic dziwnego... chyba wszystkie miśki z byłego związku radzieckiego wyglądały tak samo. Mój nie miał niestety takiej fantazyjnie ogromnej muszki :).
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Maybach jest piekny w porównaniu z tym :> http://sinan.streetracing.org/photo4.html
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Sikham - ten ostatni jest przecież piękny:D Takim autem to nie można się zgubić w nocy przynajmniej;) Ale moim numerem 1 w rankingu najbrzydszych aut jest to: fuj
Napisano 14 Kwiecień 200420 l No to mamy inny gust :] , z pewnością nie zaliczam Multipli do tych najbrzydrzych, ba powiem nawet, że mi się w miarę podoba :)
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Aaaaaaaaaaaaaaa! Weźcie to ode mnie. Swoją drogą, Sikham, skąd Ty masz zdjęcia tych wszystkich szkarad? :>
Napisano 14 Kwiecień 200420 l To najlepsze auto jakie w zyciu widzialem! :P A tak na serio to ta custom multipla bije wszystkie samochody wiejskiego tuningu na łeb! Fuj x oo (nieskonczonosc)
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Chciałem coś napisać ale mnie zatkało... Ten samochód to czysta esencja współczesnego tuningu (będę tego żałował ;) ). Tona plastiku, zero pomysłu. Mam tylko dwie uwagi: -Spoiler jest za mały -Drzwi się nie otwierają (może to i dobrze)
Napisano 14 Kwiecień 200420 l Sikham ty sie lecz :) masz zboczenie do wiejskich tuningów :D. A to powazna choroba .........