Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ładne autko (szybkie :D), ale wolę ferrari, ewentualnie lamborgini. Samochody bugatti też są piękne ale czegoś im brakuje moim zdaniem.

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 27,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A ja dalej wole amerykańskie musclecary. One maja to coś. Europejskie maszyny mi sie nie podobają:/ Tzn znaczna większośc się nei podoba, ale są wyjątki;)

BTW, Veyrona chyba wycofali i nie trafi do produkcji. Jakiś czas temu czytałem ze podobno jest kompletnie niesterowny i ma fatalne właściwości jezdne. Ale nie wiem czy coś się zmieniło od tej pory...

Pontiac Trans am \'79:)

02.jpg

wiecej fotek tutaj:

http://www.kunta-ripley.com/m_cars/2_usa/am/79/79ta.htm

Napisano

ta wasza grzałka to N-tercooler zwieksza moc o jakieś 150 koni :D i można używać w nim dwutlenku wegla wiec jest tańszy od klasycznego systemu NOS :>

Napisano

ten jest może brzydki ale ma silnik stuningowany do mocy 1300 koni :D

2,4 do 100km/h

veilside street drag :D

veilside-34.jpg

Napisano

Temat przeszedł na samochody, no więc mi kiedyś najbardziej podobało się Ferrari F50. :-) Teraz weszło kilka nowych autek, i z nich doceniam Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, Porche GT1, Maseratti MC12.

Bugatti 16/4 Veyron też jest fajne. :-) ..a napewno pod maską.

Z wyglądu zewnętrznego Jaguary i Astony wg. mnie, są mniej pociągające (oczywiście zwolennicy \'sportowych limuzyn\' stwierdzą odwrotnie\'). Zgodzić się musze, że wnętrze mają nieporównywalnie lepsze. ;-)

Po obejrzeniu filmu 60 sekund, do listy fajnych wozów dopisałam Forda Mustanga Shelby GT 500 67r. ]:-> Planuje go wymodelować, jak skończe Porsche.

gt500.jpg

Standardowo 325KM, jest firma tuningowa, która sprzedaje za $150 000, wersje z 750KM.

Napisano

ten mustang to jedyny \"stary\" samochód jaki mi sie podoba ;)

i mnie też korci żeby go modelować :>

ale prędzej wymodeluje takiego potworka :>

citroen xara picasso jakby ktoś nierozpoznał ;)

cup_640.jpg

Napisano

Jeżeli o autach mowa to mnie tak strasznie nie kręcą...no chyba, że widze jaguary mniammm: (szczegolnie X, XJ, R)

default_E441480A-88AF-4F76-A76D-909099BEE6E1.jpg

Concept8gallery_0F6643F9-1AAA-4210-AB27-6040FA18A12B.jpg

default_0213FDB5-F735-4700-9BCC-BA4292771A54.jpg

default_5F732642-78B8-408A-A6B6-82A78FCD3086.jpg

Napisano

ahaaa no i jeszcze mercedes SLR mclaren (cóś piknego):

SLR-McLaren.jpg

i chrystler crossfire :

main_roadster.jpg

Napisano

heh, ja sobie dziś z qmplem idę do hipermarketu po wypalare a tam koło mnie przejechał lotus elise , on też umie człowieka podkręcić:D

Napisano

Jak zwykle same samochody :P. A ja bym narazie chciał to mieć :) :

salomon_rob_thompson.jpg

Napisano

Ja uwielbiam tego jaguara. XJ220:

gal01056.jpg

[te dwa w tle też są ekstra, oprócz tego środkowego]

1993_jaguar_xj220-8.jpg

Napisano

Ja zaraz poszukam zdjęcia banknotu 100 euro:] I wkleje tak 10.000 razy. Wystarczy na pewien czas:D

Napisano

hehe Lucas a po co tobie 2 prawe rolki?? no chyba ze cos z twoja fizjonomia nie tak ...

Napisano

heheeh ....tym razem ja misiałem z podłogi wstawać :)... heheh

Napisano

lubie na nie patrzeć :P

do czego prowadzi ludzka głupota naszczeście jade ciągle na 1 życiu choć wiekszość ludzi których znam ciągnie już na 2 ;)

Napisano

Głupota? Nie zawsze przyczyną jest głupota.

Swoją drogą ciekawe czy jeżdziłbyś racjonalnie i zgodnie z przepisami i nakazami jakby Ci takie TT dali :>

Napisano

no niezawsze

mój znajowy prawie wjechał do sklepu przy predkości 150 km/h na godzine ;) (naszczeście trafił w ściane nie w drzwi) lol

z tym jeżdzeniem to niewiem ale pewnie bym pokazał rogi na ulicy :]

Napisano
Originally posted by sikham

mój znajowy prawie wjechał do sklepu przy predkości 150 km/h na godzine ;) (naszczeście trafił w ściane nie w drzwi) lol

Prawie trafił ale wjechał ? To brzmi jak jestem troszeczkę w ciąży.

To prawie i minął ten sklep czy zrobił motyw rodem z Blues Brothers?

Napisano

Swoją drogą ciekawe czy jeżdziłbyś racjonalnie i zgodnie z przepisami i nakazami jakby Ci takie TT dali :>

Jakby to MI dali takie audi to pierwsze co bym zrobil to bym je sprzedał :P.

Napisano

monster polecam dogłebniejszą analize moich wypowiedzi ;)

wjechać do sklepu = wjechać do środka

nienapisałem że nietrafił w sklep trafił w ściane należącą do sklepu :>

jakby trafił w drzwi byłby car inside :D

Batou i co kupił byś czarne bmw? :P

Napisano

Aaa, teraz załapałem dopiero, potraktowałem \"prawie\" w nieco innym kontekście. Chyba poloze sie spac zaraz..

Co z tym znajomym? Przy 150 walnac w sciane to raczej kiepsko sprawa wyglada :/

Czarne bmw? Niee, styl na zimny łokieć nie pasuje do Batou :)

Napisano

Sikham : To już wolałbym biało niebieskiego małego fiata, ful plastik, ze stylowym potrójnym spoilerem, puszką po ananasach zamiast rury wydechowej i nierówno naklejonym napisem \"turbos połer\". Siedzenie kierowcy umieściłbym po środku, tak jak w f1, w celu wystawienia obu łokci - jeden po jednej stronie, drugi po drugiej. Jeszcze do tego szyber dach... wiatr w nażelowanych włosach, \"ful wypas\" dresik, złoty łańcuszek jakiejś emerytki na szyi i mogę wyjeżdżać na \"undergroundowe\" wyścigi nocne po ulicach warszawskiej pragi :D Swojskie klimaty...

Napisano

Ładna kobieta... szkoda że wirtualna.

W drugiej wersji ma głupią minę. Poza tym ok :D.

Napisano

Falcrum widac ze znasz sie na rzeczy :D To najlepsza wirtualna kobieta jaka dotychczas powstala...inna sprawa ze uwielbiam Final Fantasy :D

Napisano

Falcrum ale połączenie piękna kobieta i piękny drogi samochod to jest idealne połączenie :)

wiec niech tym pieknym i drogim samochodem bedzie

::: maybach :::

Maybach.jpg

Napisano

ach kobiety tylko ;) i autka ;)

wiec dodam moje 3 grosze ;) co mnie (a raczek kto kreci)

russell%20crowe.JPGrfiennes.jpg

mediumripley.jpg

buscemi1.jpg

dobra na razie dosyc :P bo sie na modelowaniu skupic musze nie na misiach czy innych przytulakach

Napisano

Bzyku odaj swojego Maybacha do niemieckiej firmy Brabus to Ci silnik podkręcą do 640 koni :D i zwiekszą limit prędkości do 300 km/h (eh ta elektrionika :()

Napisano

Sikham : nie gniewam się.

Bzyku : [uwaga prowokacja ;) ]nowa wersja przy starej wygląda jak mydelniczka na 6 metrowe mydło. A samochód wygląda tak samo jak smakuje owo mydło :D.

Wniosek... wolę starą wersję :).

MeG. Miałem podobnego miśka. Zresztą nic dziwnego... chyba wszystkie miśki z byłego związku radzieckiego wyglądały tak samo. Mój nie miał niestety takiej fantazyjnie ogromnej muszki :).

Napisano

Sikham - ten ostatni jest przecież piękny:D Takim autem to nie można się zgubić w nocy przynajmniej;)

Ale moim numerem 1 w rankingu najbrzydszych aut jest to:

m0911m.jpg

fuj

Napisano

No to mamy inny gust :] , z pewnością nie zaliczam Multipli do tych najbrzydrzych, ba powiem nawet, że mi się w miarę podoba :)

Napisano

Aaaaaaaaaaaaaaa! Weźcie to ode mnie. Swoją drogą, Sikham, skąd Ty masz zdjęcia tych wszystkich szkarad? :>

Napisano

To najlepsze auto jakie w zyciu widzialem! :P

A tak na serio to ta custom multipla bije wszystkie samochody wiejskiego tuningu na łeb!

Fuj x oo (nieskonczonosc)

Napisano

Chciałem coś napisać ale mnie zatkało...

Ten samochód to czysta esencja współczesnego tuningu (będę tego żałował ;) ). Tona plastiku, zero pomysłu. Mam tylko dwie uwagi:

-Spoiler jest za mały

-Drzwi się nie otwierają (może to i dobrze)

Napisano

Sikham ty sie lecz :) masz zboczenie do wiejskich tuningów :D. A to powazna choroba .........