Skocz do zawartości

Glosujemy na zwycięzce ! 79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Glosujemy na zwycięzce !

• Adek_CG
      3
    • Badyl
      6
    • DraB
      7
    • etyr11
      8
    • Freedom Fighter
      5
    • mrkrzysiek
      6
    • oczek
      2
    • Pavulon 13
      1
    • pikSar
      33
    • Valery
      4
    • zeet
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witamy i glosujemy :)

Prace :

Adek_Cg :

Adek_CG.jpg

Badyl :

Badyl.jpg

DraB :

DraB.jpg

etyr11 :

etyr11.jpg

Freedom Fighter :

FreedomFighter.jpg

mrkrzysiek :

mrkrzysiek.jpg

oczek :

oczek.jpg

Pavulon 13 :

Pavulon13.jpg

pikSar :

pikSar.jpg

Valery :

Valery.jpg

Zeet :

zeet.jpg

Zapraszam do glosowania

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 6,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mrkrzysiek :)

długo sie wahałem miedzy Krzyśkiem a Badylem, ale kwint w oku przesądził :D

Napisano

Klicek za szybko! :P a już miałem wkleić głowe C3-PO :( trudno dam do wipa

a pracki zacne :) jak ja kocham te klimaty, powinno być więcej star wars na forum :)

mój głos poszedł do Freedom Fightera. bardzo ładny model, i wielki plus za to że model z klasycznej trylogii

Napisano

Moim zdaniem najlepszy jest model badyl'a. Strasznie długo nie mogłem się zdecydować :/

Napisano

Freedom Fighter -> Najfajniejszy droid, stylowy. Choć przykrótkawre ma te chwytaki.

Napisano

na przyszlosc musimy stworzyć scenkę do pobrania z ustawionym światlem i renderem aby kazdy model byl prezentowany tak samo, z tym samym renderem (swiatlo i material). Ponieważ dobre modele mogą przepaść w konfrontacji ze słabszym ale ślicznie przedstawionym.

Napisano

Zagłosowałem na Freedoma, chociarz bardzo podoba mi się prezentacja Badyla. Może niech to będą jego ustawienia? ;)

Napisano

takze uwazam ze to dobry pomysl piksar...wowczas rywalizaja bedzie bardziej wyrównana, zacieta a co za tym idzie ciekawsza :)

Napisano

Chciałem żeby chociaż jeden glos padł na mnie wiec jestem zadowolony.

Pomysł piksara bardzo mi sie podoba, Badyl chyba faktycznie ma najładniejszy render tylko może bez tego żółciutkiego kolorku:P

Napisano

a ja głosuje na etyr11, bo reszty nie wiem co to za roboty sa ;)

Napisano

...wyrównany poziom, ciężko było wybrać, ale mkrzysiek ma mój głos;)

Napisano

a mi się podoba render Badyla (który nie powinien podlegac ocenia, render oczywiście) i tu domagam sie informacji o oświetleniu sceny panie Badyl

podoba mi sie także łeb Draba

i cały model Oczka - bardzo sympatyczny

Napisano

Witam!!

no tak i kogo wybrac??

ciezko bylo ale wybralem........ :D

piksar wybierz tylko jakis fajnny temat :P

pozdro

Napisano

Swój cel osiągnąłem - dostałem wiecej niż 1 głos :D

BTW Nie da sie zrobic takiej ankiety zeby wyniki bylo mozna zobaczyc dopiero po glosowaniu? Czest dzieje sie tak ze jak ktos widzi ankiete i znaczna przewage kogos tam to daje mu vota bez zastanowienia "bo i tak wygra"

Napisano

taaa, następny speed to "przekładnia wariatorowa z silnikiem o napędzie inverterowym" - szukajcie referek - trzeba zrobić przekrój wzdłuż.

Napisano

kobiety umnie w domu zadecydowaly :) pikSar dostajesz odnich glos :D. Gdybym mogl oddac drugiego glosa oddalbym go Adkowi_Cg i Badylowi . pozdro panowie:)

Napisano

mmm... Piksar... masz takie ponętne nogi... hahahah :D

a ustawienia to zaden rarytas, jeden wirej light z chyba 12,5 mocy swiecenia, i obiekt ustawiony na zagietym plane zeby ladnie tlo laczylo sie z poodlozem. nawet skylighta tu nie ma ;)

pozdro i dzieki!

Napisano

Heh... Zasady zasadami, a każdy robi co chce ;) ... Miał być screen z viewportu + siatka, a z tego co tutaj widze 5 modeli nie spełnia tych wymagań ;)... Brawa za organizacje.

edit: Żeby nie było że mój post niczego nie wnosi do wątku to jeżeli userzy wolą prezentować rendery to może najlepszym wyjściem będzie przygotowanie sceny do prezentacji takich modeli ;)...

Napisano

dziękuję wszystkim za pozytywne oceny mojej pracy, dziekuję biorącym udział za wysoki poziom konkurencyjnych prac. To pierwszy sukces w mojej hobbystycznej karierze 3D.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

ja prawie w kazdym wiedzę wire a jak jest wire to i jest scrin z viuportu nie wiem o co Ci chodzi.

Nie bede ludzie ciagnal za uszy, zeby byl 1 model w calym konescie no poprostu niektorzy musza zrobic render bo mysla ze tak jest fajniej ;) a nie o render tu chodzi.

Bana przeciez nie dam ;) a inaczej trafic nie moge wiec trudno daje co jest.

Pamietaj o tym ze render moze byc opcjonalnie, widac ze dobrze poczytales regulamin

Btw MF dzieki za krytyke

Napisano

PikSar, gratuluję. :)

Wyglada na to, ze teraz Twoja kolej na nowy temat nastepnej bitwy. Masz jakiś pomysł?

Napisano

klicek--> i wlasnie tu jest problem bo ludzie (nie wszyscy oczywiscie) patrza tez na render zobacza ze fajnie wyszedl render to dadza mu punkta :)

moglbys zrobic jakas scenke a kamerka zeby kazdy mial tak samo ulozony model i wtedy zmiast przycisku render wciskaliby grab viewport(tools-->grab viewport) :)

gratulacje piksar bo juz sie chyba nic nie zmieni :)

pozdro i powodzenia

Napisano
  • Autor

nie bedziemy sie przeciez bawic w jakies ustawienia scenki czy cos majac " print screen" zlitujcie sie ;)

po 2gie render nie jest zabroniony, render jest opcjonalnie

MF zle poczytal posty i regulamin