Hynol Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Bardzo ładnie, choć mam wrażenie że niektóre krawędzie zbyt łagodne - jak na zębach koła napędowego.
DraB Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 :o Może być super! Dajesz dalej. Chyba rzeczywiście te krawedzie sa za gładkie w niektórych miejscach. Kocham czołgi :>
Gość skit Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Thx, na kolkach faktycznie za miekkie krawedzie, jeszcze gdzies?
zgred Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 Model super.Jak robisz ta taka kratke co jest nad szyna na tym boku? To jest nadany material czy to modelujesz??
Gość skit Napisano 21 Styczeń 2007 Napisano 21 Styczeń 2007 To jest Tiles wrzucony w opacity materiału + bump
Lukasz2244 Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Wow fajnie Ci idzie. Fajne detale. Czekam na wiecej Pozdrawiam Łukasz
kliment woroszyłow Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Niezła robota....bede zaglądał..... Łukasz ty zyjesz!?:D
Matchias Napisano 22 Styczeń 2007 Napisano 22 Styczeń 2007 Mi też się podoba, chciałbym w końcu jakis ukończony, oteksturowany czołg zobaczyć:)
mt Napisano 10 Luty 2007 Napisano 10 Luty 2007 Mi też się podoba, chciałbym w końcu jakis ukończony, oteksturowany czołg zobaczyć:) chyba nie zobaczysz;) skit, pierdolo, ruszze dupsko bo nie bedzie tego i owego...;)
Gość skit Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 I uprzedzając komentsy: "Tak wiem ze gasienica wlazla w kolo" :)
pecet Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 model ok, tekstura gąsienic ma w sobie za dużo czerwonego, rdza na takich elementach tak nie wyglada ;)
mt Napisano 11 Luty 2007 Napisano 11 Luty 2007 hehe, wiedzialem ze troche motywacji nie zaszkodzi;) ale mogles pokazac gasienice bez tej paszkwilczej tekstury;) kola wciaz zbyt oble. ale calkiem niezle.. jak na Ciebie;)
Gość BigBen Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Witam Podziwiam twój model. Bardzo by mi pomogło jak byś pokazał scene (ustawienia świateł itp.) Dzięki i pozdrawiam
Matchias Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 No jest progress, z takimi gąsienicami dużo lepiej, masz juz pomysł na scenkę, czy poprzestaniesz na samym modelu?
Gość skit Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Przy takich przerwach w tworzeniu modelu drugi plan zaczne za jakis rok :P wiec na razie sie nie zastanawiam
makak Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Fajny szczegółowy modelik. Z jakich referek jedziesz? Z tą kratką to trochę chyba przesadziłeś, przeglądam "Czołgi niemieckie 1933-1945" z wydawnictwa Militaria i nie widzę tam takiej dużej kratki, jedynie z tyłu w okolicach silnika. Sorry za czepianie się, ale walnąłeś w opisie tak dokładny typ, że aż sprawdziłem z tymi materiałami co mam. A no i chyba przód wieżyczki do poprawy przy lufie, tam jeszcze jest jeden element. Ale poza tym bardzo fajnie. Pozdrawiam :)
Gość skit Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Masz racje, pomieszały mi sie referki:/ Ten patrzałek z boku na wiezy powinien wyleciec. Dodatkowo jest tam jais element z 3 cylindrami(na referce oznaczone jako 3)....Wie ktos moze co to wogóle jest?? http://www.skit.webd.pl/3d/panzer-iii.gif
uncle Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 to jest na granaty dymne, takie 3 cylindry pod roznymi kontami, ch. wie jak to dzialalo, jakas zawleczka byla przeciagnieta do srodka chyba, na stugach montowali je z tylu z tego co pamietam
uncle Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 a ogolnie tos pan zle ustawil referencje, i wogole jakies takie kiepskie;) tutaj mam jakies lepsze referki do tego: http://uncle.magma-net.pl/panzer3/ coprawda to wersja J ale suma sumarum niewiele sie roznily
Gość skit Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 a ogolnie tos pan zle ustawil referencje co zzaczy zle ustawił? Ps Faktycznie twoje duzo lepsze...
Gość BigBen Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Skit, to co możesz mi pokazać jak wygląda twoja scena? Rypnij fotke z viewportu. Dzięki.
Gość skit Napisano 7 Kwiecień 2007 Napisano 7 Kwiecień 2007 Hmmm, tu chyba nie ma co pokazywac, bo scena jest tylko wstepnie ustawiona żeby pokazac model. Jedno światlo Direct(mulitiplier 0,8) od przodu+enviropement na 0,6. W Vray-u Irradiance map+LC. I tyle
uncle Napisano 8 Kwiecień 2007 Napisano 8 Kwiecień 2007 z refernecjami to mi chodzi o to ze ten czolg jest nieforemny i brak mu proporcji jakie mial w rzeczywistosci, przynajmniej tak na moje krzywe oko;)
Gość skit Napisano 9 Kwiecień 2007 Napisano 9 Kwiecień 2007 Hmmm, sprawdzałem jeszcze raz i wszystko wydaje sie ok....
Swinger76 Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Jak na mój gust to ta gąsienica jest za bardzo napięta...na tych kółkach napinających mogłaby leciutki zwisać!Nadałoby to fajny efekt moim zdaniem...nieco bardziej realistyczny IMO oczywiście.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi