Napisano 21 Styczeń 200718 l Bardzo ładnie, choć mam wrażenie że niektóre krawędzie zbyt łagodne - jak na zębach koła napędowego.
Napisano 21 Styczeń 200718 l :o Może być super! Dajesz dalej. Chyba rzeczywiście te krawedzie sa za gładkie w niektórych miejscach. Kocham czołgi :>
Napisano 21 Styczeń 200718 l Model super.Jak robisz ta taka kratke co jest nad szyna na tym boku? To jest nadany material czy to modelujesz??
Napisano 22 Styczeń 200718 l Mi też się podoba, chciałbym w końcu jakis ukończony, oteksturowany czołg zobaczyć:)
Napisano 10 Luty 200718 l Mi też się podoba, chciałbym w końcu jakis ukończony, oteksturowany czołg zobaczyć:) chyba nie zobaczysz;) skit, pierdolo, ruszze dupsko bo nie bedzie tego i owego...;)
Napisano 11 Luty 200718 l model ok, tekstura gąsienic ma w sobie za dużo czerwonego, rdza na takich elementach tak nie wyglada ;)
Napisano 11 Luty 200718 l hehe, wiedzialem ze troche motywacji nie zaszkodzi;) ale mogles pokazac gasienice bez tej paszkwilczej tekstury;) kola wciaz zbyt oble. ale calkiem niezle.. jak na Ciebie;)
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Witam Podziwiam twój model. Bardzo by mi pomogło jak byś pokazał scene (ustawienia świateł itp.) Dzięki i pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecień 200717 l No jest progress, z takimi gąsienicami dużo lepiej, masz juz pomysł na scenkę, czy poprzestaniesz na samym modelu?
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Przy takich przerwach w tworzeniu modelu drugi plan zaczne za jakis rok :P wiec na razie sie nie zastanawiam
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Fajny szczegółowy modelik. Z jakich referek jedziesz? Z tą kratką to trochę chyba przesadziłeś, przeglądam "Czołgi niemieckie 1933-1945" z wydawnictwa Militaria i nie widzę tam takiej dużej kratki, jedynie z tyłu w okolicach silnika. Sorry za czepianie się, ale walnąłeś w opisie tak dokładny typ, że aż sprawdziłem z tymi materiałami co mam. A no i chyba przód wieżyczki do poprawy przy lufie, tam jeszcze jest jeden element. Ale poza tym bardzo fajnie. Pozdrawiam :)
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Masz racje, pomieszały mi sie referki:/ Ten patrzałek z boku na wiezy powinien wyleciec. Dodatkowo jest tam jais element z 3 cylindrami(na referce oznaczone jako 3)....Wie ktos moze co to wogóle jest?? http://www.skit.webd.pl/3d/panzer-iii.gif
Napisano 7 Kwiecień 200717 l to jest na granaty dymne, takie 3 cylindry pod roznymi kontami, ch. wie jak to dzialalo, jakas zawleczka byla przeciagnieta do srodka chyba, na stugach montowali je z tylu z tego co pamietam
Napisano 7 Kwiecień 200717 l a ogolnie tos pan zle ustawil referencje, i wogole jakies takie kiepskie;) tutaj mam jakies lepsze referki do tego: http://uncle.magma-net.pl/panzer3/ coprawda to wersja J ale suma sumarum niewiele sie roznily
Napisano 7 Kwiecień 200717 l a ogolnie tos pan zle ustawil referencje co zzaczy zle ustawił? Ps Faktycznie twoje duzo lepsze...
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Skit, to co możesz mi pokazać jak wygląda twoja scena? Rypnij fotke z viewportu. Dzięki.
Napisano 7 Kwiecień 200717 l Hmmm, tu chyba nie ma co pokazywac, bo scena jest tylko wstepnie ustawiona żeby pokazac model. Jedno światlo Direct(mulitiplier 0,8) od przodu+enviropement na 0,6. W Vray-u Irradiance map+LC. I tyle
Napisano 8 Kwiecień 200717 l z refernecjami to mi chodzi o to ze ten czolg jest nieforemny i brak mu proporcji jakie mial w rzeczywistosci, przynajmniej tak na moje krzywe oko;)
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Jak na mój gust to ta gąsienica jest za bardzo napięta...na tych kółkach napinających mogłaby leciutki zwisać!Nadałoby to fajny efekt moim zdaniem...nieco bardziej realistyczny IMO oczywiście.Pozdrawiam