kubi Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 ta pracka: "snieg i wiater" (chyba wiadomo o którą chodzi) bardzo mi się podoba, coś w niej jest :)
Kseronarogu Napisano 2 Marzec 2007 Autor Napisano 2 Marzec 2007 kipalol - to ze cos jest sterylne to wcale nie jest zle - sterylne = czyste... ja lubie takie pracki... tylko w polsce ciagle panuje era syfu i brodu ;) dzieki wszystkim za opinie ...no to teraz cos napedzlowane ^_^ ...nie pamietam kiedy to robilem... speed na ilustracje do opowiadania w CN...
kubi Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 Środkowy na dole najlepszy. Reszta tez całkiem fajna.
Kseronarogu Napisano 3 Marzec 2007 Autor Napisano 3 Marzec 2007 zbior bazgrol... czyli skany zeszytowe z 3 klasy liceum ...ah kiedy to bylo ^^
Kseronarogu Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 ...znowu nie idzie :) ...to cos z innej parafi... ...moze teraz cos powiecie ^_^ szpak balijski... speed... chyba jedyna moja pracka w painterze... pozdr.
JakkaS Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Kupuje tego ptaszka tylko łapki jakieś nie teges.. i troszkę płaski sie wydaje. Ale ogólnie fajny klimat. Tak sobie jeszcze patrzę że przez to że gałązka i tło jest brązowe to ptak wydaje się wisieć w powietrzu....ale może tak miało być.
Shaokan Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 ptaszek fajny... jak i wczesniejsze szkice, wogóle to fajne pracki robisz :D
Kseronarogu Napisano 7 Marzec 2007 Autor Napisano 7 Marzec 2007 dzieki za komenty.... no to wracamy do korzeni ^_^ ...kolejny krasnalek... pozdrawiam
yookeer Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Dwie rzeczy nie leza - tlo oraz jego prawa reka! JoKeR
Shaokan Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 no wkoncu jakis krasnal :D tak jak poprzednie wymiata... tylko jak juz ktos pisal prawa reka i tlo nie pasuja. Genralnie to tak na 5- ;)
Kseronarogu Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 jeden z moich ulubionych bohaterow fantasy^^ ...kto nie zna niech lapie za ksiazki! ...mroczne elfy czekaja w krainach podmroku....
Kseronarogu Napisano 14 Marzec 2007 Autor Napisano 14 Marzec 2007 No to macie bombe ~_^ stary fanart Satoshiego... pozdro.
misiekhc Napisano 14 Marzec 2007 Napisano 14 Marzec 2007 drizztowi sie skora za bardzo blyszczy, nie czuc ze zyje, manga fajna, choc bez szalu
Mortom Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 No poniekąd fajne. Takie Old-Skulowe :> Tylko albo mi sie wydaje albo ta lalunia ma włosy z kawałków blachy... bo błyszczy sie jak czyste srebro :) Pozdro :>
Kseronarogu Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Koncept postaci do gry RPG dla przyjaciela... pozdrawiam.
Kseronarogu Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 Witam Stare ilustracja... jednak by moc ja zamiescic na innych servisach musialem ja nieco poprawic... wersja starsza do wgladu: http://www.digart.pl/praca/244191/~~~.html
Kseronarogu Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 cos mam tu pisac? O_o:: concepcik aliena... wszystko - pozdro - dzieki za uwagi i komenty.
DaRoZ Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 juz na digarcie pisalem, swietniy concept mimo iz za takimi conceptami z duza iloscia blyskow i swiecidelek nie lubie no ale u ciebie wyglada to naprawde rewelacyjnie!
ortheza Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 a czemu mi sie kojarzy z protosami ze starcrafta? :_D. Pomysl nizely ale jakos brakuje mi tu przestrzeni trudno mi powiedziec dlaczego.
OMAM Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Podobne odczucie jak u ortheza, może dla tego że postać wypełnia cały kadr?. A tak ogólnie to bardzo dobre prace.
yookeer Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Wyglada jakbys zrobil polowe, a pozniej obrocil horyzontalnie... swiatlo po prostu z obydwu stron takie samo!
Kseronarogu Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Tu nie macie sie skupiac na przestrzeni tylko na concepcie ;) jak bede chcial zrobic artworka to walne jakac bitwe albo cos.... na poczatku nie chcialem wcale robic tla... - dlatego jest takie mdle i swietliste. A swiatelko jest rozlozone rownomiernie na calej postaci bo cale "pomieszczenie" jest swietliste... jak na operacji u obcych.... ale z kad macie wiedziec jak Was nigdy nie porwali ;) hehe protoss?... nie wpadlem na to ale faktycznie... duze uda, male piszczele... garbaty no i ostrza... ale concept i styl zupelnie inna bajka ^_^ horyzontalnie odwrocone sa tylko niektore elementy... np miecze... dzieki za uwagi -pozdrawiam
Kseronarogu Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 Witam ^^ Moj pierwszy zenski portrecik fantasy ^_________^
purple Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Witaj, widzę że masz taki sam problem co ja, z zeńskimi portreto-conceptami, czyli lekko zmężczasz twarz, ale w taki specyficzny sposób, otóż twarz (głównie przez układ oczu) ma coś ze szczupłego dlugowłosego męskiego elfa-przyjzyj się jak bardzo podobna jest do Twojego wcześniejszego elfa "z krainy złowrogich elfów"czy jak mu tam... jak dla mnie to obniż lekko oczy i potylicę, żeby miała ciutkę okrąglejszą twarz... poza tym to ona płacze?-a przecież się usmiecha...zrób coś z tym, bo oprócz łzy i zaszklonego oka, to ni jak mi nie wygląda na smutasa... ps: ale poza tym to podziwiam Twoje pracki, są swietne, widać tylko, że czasem potrzeba Ci lekkiego pociągnięcia za rękę, wtedy się motywujesz i masz wysyp twórczy, więc zyczę Ci takowego i tym razem bo chetnie sobie pooglądam Twoje kolejne dziełka:) pozdrawiam:)
Kseronarogu Napisano 18 Październik 2007 Autor Napisano 18 Październik 2007 Dziekuje za dobre rady ^^ ...faktyczne.... Moze niewiele poprawilem ale... looknijcie na to... 2 wersja. pozdrawiam
Lacedemon Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Masz tendencje do spłaszczania brył. Zapomnij, że to twarz. Pomyśl o przestrzeni głowy, a sama wyjdzie ładna twarz ;) Czyli zanim wejdziesz w detal- zresztą wypieszczony-poustawiaj bryły i będzie git. Określ źródła światła. Prawe oko ma inne kierunki. Cofnij je również. Pamiętaj, że gałki są kulami. U Ciebie wypływają z oczodołów rybki. Za bardzo skupiasz się na samym detalu zapominając o anatomii. Radzisz sobie z resztą. Sądzę że uczciwa korekta wniesie więcej niż "rozpływanie się nad Twym geniuszem". A teraz pytanie :) Czym robiłeś tą ładną teksturkę twarzy?
DaRoZ Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 no jest o wiele lepiej, choc tak jak wyzej troszke twarz plaska mozna by poglebic cieniowanie sczegolnie w okolicach nosa, i cos pozmieniac tzn patrz nos i usta sa jakby pod jakims pochyleniem czyli twarz jakby byla pochylona bardziej w tym wypadku na prawo, ale patrzac na oczy szczegolnie lewe ktore ucielko z poza lin prostych- widzimy jakby to oko chcialo przejac glowe na swoja lewa strone.... co daje wrazenie wykrzywienia troche twarzy, moze rozrysuj sobie na warstwie linie ktore wyznacza podstawowe zarysy twarzy, rozstawu: oczu, nosa i ust zeby tak poprostu te roznice nie rzucaly sie w oczy bo tak jak juz lace pisal detal swietny ale jakos za szybko moze w niego wszedles.... pozdro
Kseronarogu Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Wielkie dzieki za komenty i cenne uwagi ^^ Kolejna pracka - tym razem fanart Hokuto no Ken - Fist of the north star
maronski Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Kurcze. Nie wiadomo czy to manga czy coś innego i za bardzo poucinałeś z każdej strony. Tło trochę na odpierdziel. Miewałeś lepsze występy :] Pozdrówka
Yabbol Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Koncept aliena wymiata ... z reszta portrecik elfki takze :)
Kseronarogu Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 dzieki za komenty... Lacedemon... sorka - nie zauwazylem pytanka ^^ ... ummm jaka teksturka? tak jakos samo wyszlo ^_^ Jedziemy dalej... kolorowa wersja portreciku...: graficzki domkow do Stone Loopsa: (taka gierka cos jak luxor ...dla kobiet ktore sie nudza w pracy ;) ) ...gralem - wciaga ;) ...i na koniec szybka graficzka necromencera inspirowana troszke swiatem Guild Wars... dzieki... pozdrawiam :)
Kseronarogu Napisano 24 Luty 2008 Autor Napisano 24 Luty 2008 elfka z mojego ulubionego swiata fantasy - forgotten realms :) welcome in the underdark
Mortom Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 świetna robota!! piersi, miednica i uda pierwsza to klasa!! przyczepił bym sie do 2 rzeczy :) 1) jej prawa ręka...jakoś tak dziwnie troszkę wygląda... chyba dlatego że jest troszkę skrzywiona, 2) to twarz, chyba światło się trochę źle układa na policzkach. Do reszty nie mam zastrzeżeń, już siedzę cicho i podziwiam :) Pozdrawiam :) P.S. Masz nr komórkowy tej mrocznej elfki?? zawsze lubiłem kobiety z tak ładnym biustem :D
OmeN2501 Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 No ale wypada wspomniec ze sie Poserem wspomagales
Kseronarogu Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 a no fakt :) - ta wzmianka to az tak wazna jest? :) kozystalem z referek ale wszystko oprocz skalek na pierwszym i 2gim planie, pajaka i wezy jest namalowane od podstaw :P
OmeN2501 Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Absolutnie sie nie czepiam samej techniki - tez czasem podmaluje 3d jak mi sie spieszy, ale wspomniec wypada ;]
Kseronarogu Napisano 22 Marzec 2008 Autor Napisano 22 Marzec 2008 Witam :) Tym razem rzucilem sie na "animowe" klimaty. :) Fanart z koreanskiego mmorpg - lunia online. Siege - knight Mam nadzieje ze sie podoba ;)
Kseronarogu Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 Drizzt Do'Urden postać literatury fantasy wykreowana przez amerykańskiego pisarza R. A. Salvatore. Renegat, który uciekł z przesiąkniętego okrucieństwem i złem środowiska mrocznych elfów aby wieść życie na powierzchni Faerunu, najsłynniejszego kontynentu Torilu, Zapomnianych Krain - jednego ze światów Dungeons & Dragons. Dotychczas poświęcono mu 17 książek. Drizzt ma około czterech, pięciu stóp wzrostu. Jego oczy są lawendowe, zarówno w normalnym świetle, jak i w podczerwieni. Zazwyczaj ubiera zielony, podbity futrem płaszcz i wysokie czarne buty, nosi cienki łańcuszek z głową jednorożca, symbolem bogini Mielikki. Jako że jest drowem, jego skóra ma czarny kolor, a włosy są całkiem białe. Drizzt ma długie, spływające na ramiona włosy. (opis z wikipedi )
QbisieQ Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Mnie się podoba :) Fajne kolorki dałeś, włosy też niczego sobie, i fajne oczy (mimo że bez źrenic ) Ale trzeba się przecież i do czegoś doczepić, żeby za pięknie nie było, od brody w dół nie za bardzo czytelne to jego ubranie. Pozdro !
Kseronarogu Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 no wlasnie ten elf tak ma ;) ...urodzil sie z "lawendowymi" oczami ... (normalne drowy maja czerwone) :)
Kseronarogu Napisano 17 Październik 2008 Autor Napisano 17 Październik 2008 hej ...okazalo sie ze znow musze troszke poczekac na pokazanie trche stufu z necrovision... ale sporo czasu minelo i wypadalo by sie przypomniec ;) mary jane ze spidermana ;) i fungus na concept art battle na digarcie... pozdrawiam :)
Mortom Napisano 17 Październik 2008 Napisano 17 Październik 2008 Co do Mery to głowa trochę ci płasko wyszła :0 ale reszta całkiem ciekawie :D A stworek dość oryginalny :) Pozdrawiam
Ciechu Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Fajnie sobie poczynasz. Śmieszny jest obrazek z Mery, ten drugi, w którym skrada się spiderman. :D
Rekomendowane odpowiedzi