Bobby_digital Napisano 25 Styczeń 2007 Napisano 25 Styczeń 2007 cam2 http://3rddimension.com.pl/WWW/rectory/rectory2.jpg cam3 http://3rddimension.com.pl/WWW/rectory/rectory3.jpg cam4 http://3rddimension.com.pl/WWW/rectory/rectory4.jpg cam5 http://3rddimension.com.pl/WWW/rectory/rectory5.jpg 1
KLICEK Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 ludzie uparliscie sie dzisiaj na super exteriorki co ? :D super super dwac wiecej takich :)
Mario Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Widoki z góry git :) Trochę mało kwiatków i krzaczków koło chodników ale i tak jest spoko. Nawet ten Box pseudo dom fajnie wygląda (pewnie brak danych co tam miało być) Pozdro Mario
piksar Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 rewelacyjnie oświetlone jak te drzewa z widoku z góry są zrobione ?
Bobby_digital Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 piksar, wstawione i wyrenderowane. thunder, niepamietam dokladnie bo jakis czas temu to robilem. ale kilka godzin. 2-4h
DraB Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Genialnie :) Najbardziej mi się podoba wszystko co zielone :)
tweety Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 bardzo ładne! najlepsze ujęcia to cam1 cam2 i cam4. w cam4 szczególnie podoba mi się pomysł ustawienia kamery w cieniu. tak jakby to zrobiła osoba fotografująca aby słońce nie wpadało w obiektyw i żeby nie było widać cienia osoby fotografującej :) Pozdrawiam
krzyhhh Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 dobra robota :) super z góry wygląda. (serio exteriorów wysypało.. jeszcze troche to będzie to podobnie jak u everów Oo no ale ocz. tych dobrych prac nigdy za wiele ;) )
Mkbart Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Extra ;] Ten mężczyzna z kwa... tfu, kamery piątej, kogoś mi przypomina xD
Gość _Kreska_ Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 uuulala! Ten widok z góry świetny! Pieknie to wyglada! a ludzi jak robiles? bo część wyglada na 3d a inni na wstawki 2d, jak to jest? a jak 3d to skąd modele, poser?
Marek G Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 z gory ujecie najbardziej mi sie podoba,ladna zielen.pozdr
vv3k70r Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 te dwa pierwsze (z lotu) wymiataja (mimo porozciaganej, ztilingowanej trawy), z bliska to juz tak sobie... ludzikow to sie nie chcialo ladnie powycinac?
MOTHMAN Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Roslinnosc - jest rewelacyjna. Samochody psuja efekt, i chodniki wygladaja jak "dywany" polozone na terenie - 4 kadr z lewej - kwalifikuje sie chyba na schody lub jakas pochylnie. Swiatlo bardzo dobrze wyszlo ! Przyjemnie sie patrzy :)
powelt Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Dlamnie bomba. Widze znowu ciężko dogodzić wszystkim, a przecież wiadomo że to wszystko wymaga czasu i pracy i że zawsze można by coś poprawić. Jak glamnie czytelne i wogóle eh i ah. Zieleń wymiata - może troszke wiecej o niej - bo mam straszny problem z krzakami a szykuje się dużo roboty z takimi żeczami. Pozdrawiam.
siwy Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 super, kawał dobrej roboty na najwyższym poziomie.
Bobby_digital Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 wszystko bylo robione do ujec z gory. drozki i krawezniki to niezbyt dokladnie robilem, zreszta nigdy nie mam do tego sily :D ale budynki to seba juz modelowal... takze sa dokladniej zrobione :) ludzie sa 3d, wszyscy. drzewa sa 3d, wszystkie. ale czemu samochody psuja efekt ?? prosze o uzasadnienie:)
!Ewert Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 wypas bardzo mi sie podoba;) jak chyba wszytkie Twoje pracki:p
PAINbringer Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Kawał bardzo przyjemnie wyglądającej roboty Pozdrawiam
arch515 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 Świetna robota, zasłużona rekomendacja. Pozdrawiam.
PT82 Napisano 26 Styczeń 2007 Napisano 26 Styczeń 2007 uuuuuuuuuuuu a teraz ..... odejmij z tych aksonometrii tą slodką trawkę i piękne drzewka.....:) mnie to nie wzruszyło:)
polka dot Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 brawo. sprobuj moze przyciemniac materialy aut do renderow ze sloncem bo wychodza blado. fakt troche kaszania efekt wprowadzajac niepotrzebny chaos. tylko audi jest w deche :) ah i szkoda ze na niebie widac kolorowy szum. pozdrawiam
tadzio Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 swiatnie wyglada zielen z gory. jak robiona?
qjub Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 renderki wypas ludzie troche "sztuczni" ale pozatym to rewelacja i tu mam wielka prosbe :) o co biega z tymi drzewkami onyx ?? jak mozna je dostac i jak sie je montuje do sceny?? masz tam troche tych drzewek... bardzo wydluza to czas renderingu ??? pozdrawiam
Gość User190 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Pierwsze wa renderki baaardzo, bardzo dobre - respect!
zajacowo Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 a z ujęc najlepsze cam2 co do reszty- za bardzo komputerowe ludziki 3d -troszke razi Ale to juz co kto lubi i chce. Światło zajefajne
siwy Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 uuuuuuuuuuuu a teraz ..... odejmij z tych aksonometrii tą slodką trawkę i piękne drzewka.....:) mnie to nie wzruszyło:) Przemo, ciągle krytykujesz. a może wrzucisz na forum swoje renderki. ;)
pionix Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Bardzo przyjemna wizualizacja, fajne światło a zieleń wymiata :) I takie moje drobne subiektywne odczucia: - Troche za mocne światło na 3D ludzikach - odrobinę poprzepalani - krawęzniki białe - coś by można z nimi jeszcze zrobić - i jak dla mnie chyba za "ostre" te rendery - to chyba przez filtr Catmull-Rom ale generalnie to super pozdrawiam
Ebor Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 chyba wszystko to gotowe modele ?? programow, które warte sa kupe kasy ;) w czym renderowales i ile tu bylo Twojej inwencji, tworczosci, modelingu ?? Jak pisales juz o tym to sory nie doczytalem pozdrawiam
Bobby_digital Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Napisano 28 Styczeń 2007 no wszystko gotowe... tylko wstawiam i renderuje :)
-=S3B=- Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 No, siwtny ten render z gory. Bardzo ladnie drzewka wyszly. Bardzo ladny exteriorek. pozdr.
Kub@ Napisano 28 Styczeń 2007 Napisano 28 Styczeń 2007 klasa :) co do widoku z góry - Wg mnie Zbyt jednolita zieleń drzew.
eco Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 ...siwy a co znaczy swoje ?:) -ze swoimi modelami, wlasnymi ustawieniami swiatla itp itd czy wygenerowane "u siebie" wykorzystujac "czyjes" modele i "czyjes" ustawienia calej sceny ;) ?...
siwy Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 chodziło mi o to że PT82 przy każdej wizualce krytykuje i sie czepia a wiem że sam nie robi super wypasionych wizek (projekty to co innego). Rozumiem, wytknąć czasem jakieś błędy, ale szukac tylko słabych stron i czepiać się szczegółów przy każdej pracy to przesada, chyba że się pokaże coś dużo lepszego - wtedy jest się usprawiedliwionym.
eco Napisano 31 Styczeń 2007 Napisano 31 Styczeń 2007 ...wybacz ale sie nie zgodze- krytyk filmowy nie musi byc rezyserem- na tym polega chyba forum ze opinie moze wyglosic kazdy kto ma na to ochote- akurat grafika nie jest dziedzina dostepna tylko dla "wtajemniczonych"...aha i jeszcze a propos textu PT82- jest w nim nieco racji -zieleń oraz dobre oświetlenie rzeczywiście srogo podnosi pozytywny odbiór wizek - i to nie wtylko tej tylko ogolnie zawsze- dzieki temu mozna "sprzedac" nawet niezbyt dopracowany (wizualnie) obiekt- ogarniasz calosc i po prostu niektore elelemnty gina niezauwazone- w sporych firmach zajmujacych sie wizualizacjami tez czesto gesto robi sie nawet "na oko" ale efekt jest zachwycajacy bo calosc po prostu gra...i o to chodzi :)
zaki79 Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 e no klasa pracka - tak jak wszyscy mówią, szczególnie imponujące są widoki z lotu ptaka :) - mówisz, że drzewka z Onyxa - Xfrog renderowałby to latami :) -4 gwiazdki ode mnie pozdro !
free_fly Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 czy drzewa mapowane czy przypisane kolory? jakie oswietlenie? jaki eniviroment?
PT82 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 chodziło mi o to że PT82 przy każdej wizualce krytykuje i sie czepia a wiem że sam nie robi super wypasionych wizek (projekty to co innego). Rozumiem, wytknąć czasem jakieś błędy, ale szukac tylko słabych stron i czepiać się szczegółów przy każdej pracy to przesada, chyba że się pokaże coś dużo lepszego - wtedy jest się usprawiedliwionym. Obiecuje ze niebawem wrzuce.....bedziecie besztali... ECO...zrozumial dosłownie o co mi chodziło..widok jest swietny,nie zaprzeczam, ale chcialem zmusic odbiorcow do spojrzenia na ten zielony render z innej strony , ze strony zawartosci sceny..efekt renderu koncowego zadowalajacy w 100%:) pzdro siwy
Rekomendowane odpowiedzi