gutekfiutek Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Pare pojazdów które zrobilem w XSI. Siatki wrzuce jak bede mial dostep do swojego kompa. Samochody to 2xtex 1024plus tex kola i dachu. czolg to tex 1024 plus tex gasienicy. I pytanie: CZY KTOS Z WAS PRACUJE W CREATIVE ASSEMBLY???? Slyszalem ze jest tam 2 polakow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Genialne! :) Błagam, pokaz same teksturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 samochodziki super ;] ps. zapoznaj sie z regulaminem, nazewnictwem watkow itp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 super modele :D dołaczam sie do prosby o texy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 czy to nie pójdzie do moda do ArmA, pod tym samym tytułem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 o BOŻE, masz buzi odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Mają swój styl :] konkretne texturki, jest fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Super modele i niesamowite teksturki. Bardzo fajna, "ciepła" kolorystyka, kojarzy mi się ze stylem BiA. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 wow naprawde super, podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 Bardzo fajne autka, texturki pierwsza klasa, ale jednak nie do końca mnie przekonują, ze względu na to, że są jednak dość kreskówkowe, bardziej by mnie przekonało realistyczne podejście do tematu. Nie przejmuj się. To tylko takie marudzenie :D Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 trzyma poziom podoba mi sie. To juz z nowej roboty w UK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 gutekfiutek jak Ty jeszcze nie znalazles roboty to chyba nie wiesz gdzie szukac.. wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 Kajam sie za zlamanie wszystkich zasad forum:). Klicek dzieki za pomoc. Texturek nie mam przy sobie, potem zamieszcze. Chyba wysle je kolesiom od ARMA. To jeszcze nie z nowej roboty,ale juz mam jednom propozycje, czekam na nastempne:D I ponawiam pytanie: CZY KTOS Z WAS PRACUJE W CREATIVE ASSEMBLY????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 konkret tekstury! ten samochód w środku wymiata! piekna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 boskie pojazdy - szacunek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 nie wiem czy ktoś od nas pracuje w CREATIVE ASSEMBLY, ale według mnie jeśli masz możliwość to powinieneś się tam zaciągnąć :) bardzo fajne gry robią modeliki i textury bardzo fajne, jedynie tankietka wydaje mi się że wygląda jak papierowy model (mam sentyment do tego pojazdu :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Modeliki konkretne, ladnie trzymaja bryle i jasno okreslaja pojazd. Texturki tez super ale wlasnie nie realistyczne. No i imo too much dirt :P Ale tak czy owak prezentuja sie ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Witam!! tymi texturkami dostalem po twarzy, ciezki nokalt :D REWELKA!! tez czekam na tex :) malowana recznie czy z pomoca zdjec ? :) pozdro i powodzenia w szukaniu pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Naprawde świetne - teksturki może nie fotorealistyczne ale mi ie tam bardzo podobają - przypominają mi klimatem Commandosa. Co do CREATIVE ASSEMBLY - tez chcialem tam wysylać ale jakoś ich gry mi nie pasują - Ja bardziej Rockstar albo Eurocome - ale tylko dlatego że jest tam sporo moich znajomych. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Mam znajomego w Creative Assembly, jezeli ktos lubi rts to polecam, bardzo fajne studio. Niemniej jednak jezeli ktos chce bardziej poplynac to sugeruje trzymanie sie x360 i ps3 i firm pracujacych na nowych silnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Mam znajomego w Creative Assembly, jezeli ktos lubi rts to polecam... Seria Total War :) No i przeboski Shogun ;) Bardzo ladne texy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 5 Luty 2007 Autor Share Napisano 5 Luty 2007 PORASZEK daj do niego kontakt. CA zaproponowali mi prace i tylko sie upewniam czy som ok. Musze jeszcze poczekac na inne propozycje. Ale oni narazie som najsensowniejsi. I startuja z nieerteesowom produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Ile zaproponowali za rok?? i z jakim rodzajem gry startuja ? aha i na jakim sofcie jada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 gutekfiutek> ha ha, fajną masz nazwę, ;) Twoje prace są rewelacyjne. Oby więcej takich. Pokazuj texty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 7 Luty 2007 Autor Share Napisano 7 Luty 2007 We wtorek wracam do Polski na tarczy:) Wtedy wrzuce siatki i textury. A co do nowej produkcji CA to TAJEMNICA. A soft to oszywisce niesmiertelny MAX+Photoshop. Co jak sie zasmakowalo w XSI wielce radosne nie jest. A co do przepalen na tex,to jak zacze model besposrednio w enginie to bede mogl skorygowac cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 10 Luty 2007 Autor Share Napisano 10 Luty 2007 Ok i tak wybralem CA:) Powinno byc dobrze.:) A patrzac na gry CA to moge uwierzyc ze slabego czegos nie zrobia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Domyslam sie ze juz masz joba, wiec gratz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi