Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

udało mi się w końcu zamknąć ten projekt. Narzędzia jak zwykle te same – 3Dsmax 7, Brazil, Wings 3D, pakiet Corela i Combustion. Odrobina post-produkcji w postaci odblasków słonecznych, snopów światła oraz lens effect – co prawda wyszło z mody, ale tutaj jakoś mi spasowało.

Zapraszam do komentowania :)

winogronopp2bczh7.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i finito :) Drugi plan znacząco odstaje jakością od pierwszego, ale ogólnie całkiem pozytywnie, zwłaszcza kolorki.

Pozdrawiam

Napisano

ta latarnia aż się prosi o wersję nocną :) nieźle Obywatelu, całkiem nieźle :)

Napisano

podobają mi się takie klimaty, kolorki dają uroku, trawka na dachówce ... no, no...

pomysł bardzo ciekawy

pozdro

Napisano

Wyszło super. Bardzo mi się podoba ;)

I Ja również uważam że to drzewko troche ujmuje jakości pracy ;)

Napisano

no i ładnie wyszlo, o drzewku z tyłu juz było mówione wiec sie wstrzymam :) kolorki miusie, i ta pajęczynka fajna, taka klasyczna :)

Napisano

no ładnie ładnie, fajowy model dachówek :) dziwi mnie tylko to że liski z boku za ścianą sa pomarańczowe i mają taki fajowy SSS a już te które są na wprost do kamery wyglądają jak by wogole tego SSS nie było no i są zielonawe :P no ale nie będe się czepiał za bardzo :P Bardzo ładna pracka, trzyma się pewnego klimatu :)

Napisano

tak jak vorek powiedzial drugi plan, to drzewko srednio ale calosc przyjemna.

pozdr.

Napisano

świetny klimacik

i ładne detale (pajęczyna, gałązki przylepione do ściany,..)

ale tego obskubanego patyka z planu tylniego wywal.

Napisano

obywatelu widzę że nie masz miłośników drugiego planu więc zrób im dobrze i przesuń badylka w lewo metr albo w prawo o 3, i będzie git,

badylek będzie sobie gdzieś tam stał na drugim planie za winnicą i nie będzie go widać i wszyscy będą szczęśliwi :)

pozdrowionka

Napisano

chciało by sie napisać "super klimacik", ale już napisali :D

więc napiszę "super kolorki" ;-) Bardzo przyjemna pracka - brawo! Ojj... podoba się :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności