siwy Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 taki oto bloczek na szybko zrobiony. model (bez map) robiła koleżanka jako fragment osiedla które kiedyś razem modelowaliśmy. ja swoje bloki straciłem wraz z dyskiem więc pożyczyłem model od niej, dałem materiały, render + ps. projekt niemój 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Bardzo ladnie. Smiesznie wyglada ten koles na rowerze w garniturze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fik Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Wizka pierwsza klasa full pr00fi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Jak dla mnie to wypas. Przyjemne światło. Jedyne co mi troche nie pasi to lampa - troche taka chyba za "chromowa" - ale moze takie tam robią :p Gość na rowerze rządzi :D - był na fotce czy dodany osobno w Photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Silvio Berlusconi na rowerze? Oswietlenie fajne:) Jak oswietlales? Budynek straszy troche obiektem przemyslowym ze wzgledu na podobnienstwo zadaszenia "grzebieniowego" - co troche zle mi sie kojarzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakul Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 looks good.ladnie zgrane oswietlenie sceny(model +tlo).minus-mysle ze taki blok na pewno nie powstalby w azjatyckim krajobrazie architektonicznym miasta.a nawiasem mowiac to jest nawiazanie do dachu szedowego a nie zadaszenie grzebieniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 oświetlałem directem , renderowane vrayem - klasycznie. Tak , na rowerze jedzie silvio berlusconi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 bardzo mi się budynek podoba, render też ładny :) ps. auto się troche ucięło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 już autko poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 bardzo fajny renderek, niezła teksturka na ścianie. Mam takie pytanie, skąd się bierze takich ludzików do wizek ? można tak sobie z google images a potem wycinanie w szopie ? ( wtedy mordy blurem by si ęchyba przydało pojechać ;P ) Byłbym wdzięczny za podzielenie się jakimiś informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 bardzo fajny projekt :) p.s pozdrow kolezanke bo ladny model zrobila :)) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 ludziki te w tle to modele lowpolygon models a te na pierwszym planie montowane w szopie. Można zrobić tak jak mówi Kub@ ale moim zdaniem za dużo zachodu a efekt może wyjść niezadowalający. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Wszystko pięknie i ładnie oprócz lampy i kosza na śmieci. Wyglądają jakby otoczenia nie było wokół nich. A rowerzysta jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 No bardzo ładnie to wyszło : ) żółtki dynamicznie wyglądają:D o kurde...sory że tak od kopałem ale przez przypadek...sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 haha, archeolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 bo na wipie w renderach testowych coś było gadane o jakimś rowerze i kliknąłem na link..nie świadomie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 na rowerku wymiata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Styczeń 2008 Share Napisano 8 Styczeń 2008 bardzo fajne- a smigacz z mina zatwardzenia chyba z foto ulicy w siakims japonskim miescie- wsadzone na warstwe "pod" render, ktory wygumkowano nieco z przodu i z tylu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 wizka pierwsza klasa! super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 jak to zobaczyłem, wyplułem mentosa ale nie wiem co to oznacza:confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 no siwy bardzo ładny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 siwy fajna wizka, budyneczek ladniutki a koles na rowerku wypas ostro sie musial wkrecic w ta jazde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi