Napisano 23 Luty 200718 l taki oto bloczek na szybko zrobiony. model (bez map) robiła koleżanka jako fragment osiedla które kiedyś razem modelowaliśmy. ja swoje bloki straciłem wraz z dyskiem więc pożyczyłem model od niej, dałem materiały, render + ps. projekt niemój
Napisano 24 Luty 200718 l Jak dla mnie to wypas. Przyjemne światło. Jedyne co mi troche nie pasi to lampa - troche taka chyba za "chromowa" - ale moze takie tam robią :p Gość na rowerze rządzi :D - był na fotce czy dodany osobno w Photoshopie?
Napisano 24 Luty 200718 l Silvio Berlusconi na rowerze? Oswietlenie fajne:) Jak oswietlales? Budynek straszy troche obiektem przemyslowym ze wzgledu na podobnienstwo zadaszenia "grzebieniowego" - co troche zle mi sie kojarzy;)
Napisano 24 Luty 200718 l looks good.ladnie zgrane oswietlenie sceny(model +tlo).minus-mysle ze taki blok na pewno nie powstalby w azjatyckim krajobrazie architektonicznym miasta.a nawiasem mowiac to jest nawiazanie do dachu szedowego a nie zadaszenie grzebieniowe
Napisano 24 Luty 200718 l Autor oświetlałem directem , renderowane vrayem - klasycznie. Tak , na rowerze jedzie silvio berlusconi :)
Napisano 24 Luty 200718 l bardzo mi się budynek podoba, render też ładny :) ps. auto się troche ucięło ;)
Napisano 20 Marzec 200717 l bardzo fajny renderek, niezła teksturka na ścianie. Mam takie pytanie, skąd się bierze takich ludzików do wizek ? można tak sobie z google images a potem wycinanie w szopie ? ( wtedy mordy blurem by si ęchyba przydało pojechać ;P ) Byłbym wdzięczny za podzielenie się jakimiś informacjami.
Napisano 20 Marzec 200717 l bardzo fajny projekt :) p.s pozdrow kolezanke bo ladny model zrobila :)) pozdrawiam!
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor ludziki te w tle to modele lowpolygon models a te na pierwszym planie montowane w szopie. Można zrobić tak jak mówi Kub@ ale moim zdaniem za dużo zachodu a efekt może wyjść niezadowalający. pozdr.
Napisano 22 Marzec 200717 l Wszystko pięknie i ładnie oprócz lampy i kosza na śmieci. Wyglądają jakby otoczenia nie było wokół nich. A rowerzysta jest najlepszy.
Napisano 4 Styczeń 200817 l No bardzo ładnie to wyszło : ) żółtki dynamicznie wyglądają:D o kurde...sory że tak od kopałem ale przez przypadek...sory
Napisano 4 Styczeń 200817 l bo na wipie w renderach testowych coś było gadane o jakimś rowerze i kliknąłem na link..nie świadomie :D
Napisano 8 Styczeń 200817 l bardzo fajne- a smigacz z mina zatwardzenia chyba z foto ulicy w siakims japonskim miescie- wsadzone na warstwe "pod" render, ktory wygumkowano nieco z przodu i z tylu ;)
Napisano 19 Styczeń 200817 l jak to zobaczyłem, wyplułem mentosa ale nie wiem co to oznacza:confused:
Napisano 1 Luty 200817 l siwy fajna wizka, budyneczek ladniutki a koles na rowerku wypas ostro sie musial wkrecic w ta jazde :D