Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

taki oto bloczek na szybko zrobiony. model (bez map) robiła koleżanka jako fragment osiedla które kiedyś razem modelowaliśmy. ja swoje bloki straciłem wraz z dyskiem więc pożyczyłem model od niej, dałem materiały, render + ps. projekt niemój

blok.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie to wypas. Przyjemne światło.

Jedyne co mi troche nie pasi to lampa - troche taka chyba za "chromowa" - ale moze takie tam robią :p

Gość na rowerze rządzi :D - był na fotce czy dodany osobno w Photoshopie?

Napisano

Silvio Berlusconi na rowerze? Oswietlenie fajne:) Jak oswietlales? Budynek straszy troche obiektem przemyslowym ze wzgledu na podobnienstwo zadaszenia "grzebieniowego" - co troche zle mi sie kojarzy;)

Napisano

looks good.ladnie zgrane oswietlenie sceny(model +tlo).minus-mysle ze taki blok na pewno nie powstalby w azjatyckim krajobrazie architektonicznym miasta.a nawiasem mowiac to jest nawiazanie do dachu szedowego a nie zadaszenie grzebieniowe

Napisano
  • Autor

oświetlałem directem , renderowane vrayem - klasycznie. Tak , na rowerze jedzie silvio berlusconi :)

Napisano

bardzo mi się budynek podoba, render też ładny :)

ps. auto się troche ucięło ;)

Napisano

bardzo fajny renderek, niezła teksturka na ścianie.

Mam takie pytanie, skąd się bierze takich ludzików do wizek ?

można tak sobie z google images a potem wycinanie w szopie ?

( wtedy mordy blurem by si ęchyba przydało pojechać ;P )

Byłbym wdzięczny za podzielenie się jakimiś informacjami.

Napisano

bardzo fajny projekt :)

p.s pozdrow kolezanke bo ladny model zrobila :))

pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

ludziki te w tle to modele lowpolygon models a te na pierwszym planie montowane w szopie. Można zrobić tak jak mówi Kub@ ale moim zdaniem za dużo zachodu a efekt może wyjść niezadowalający.

pozdr.

Napisano

Wszystko pięknie i ładnie oprócz lampy i kosza na śmieci. Wyglądają jakby otoczenia nie było wokół nich. A rowerzysta jest najlepszy.

Napisano

No bardzo ładnie to wyszło : ) żółtki dynamicznie wyglądają:D

o kurde...sory że tak od kopałem ale przez przypadek...sory

Napisano

bo na wipie w renderach testowych coś było gadane o jakimś rowerze i kliknąłem na link..nie świadomie :D

Napisano

bardzo fajne- a smigacz z mina zatwardzenia chyba z foto ulicy w siakims japonskim miescie- wsadzone na warstwe "pod" render, ktory wygumkowano nieco z przodu i z tylu ;)

Napisano

siwy fajna wizka, budyneczek ladniutki a koles na rowerku wypas ostro sie musial wkrecic w ta jazde :D