Napisano 5 Marzec 200718 l Witam Zamierzam zrobić scenke z małym chomikiem w roli głównej, nad sceną w jakiej go umieszcze jeszcze się zastanawiam.
Napisano 7 Marzec 200718 l niezly duzoglowy chomik :D dodaj troche poly bo troche kanciasty. keep working, powodzonka pzdr.
Napisano 7 Marzec 200718 l Mi się bardziej z wieprzowiną kojarzy niż z chomikiem - takie pierwsze wrażenie ^^
Napisano 7 Marzec 200718 l Autor Chomik bez futerka wyglada jak mały prosiaczek :D Edit: Nigdy nie widziałem chomika bez futra ale tak mi sie wydaje.
Napisano 7 Marzec 200718 l może ktoś z użytkowników ma chomika? należałoby poświęcić dla sztuki i zgolić. tułów chyba powinien być szerszy, i łebek krótszy, ale ogólnie to idzie w dobrą stronę
Napisano 8 Marzec 200718 l Autor Ania - dzienki za rade Troche go zmieniłem. Ma ktoś pomysł w jakiej sceneri mugłbym go umieścić. :)
Napisano 8 Marzec 200718 l czemu tak drastycznie lewus? :d taki słodki chomik a ty chcesz z niego sok robić hehe jak na razie malo do komentowania ale i tak pewnie bedzie dobrze :D
Napisano 10 Marzec 200718 l Chomik powinien być spaśny, ale po tej sierści wydaje się jakby był wyciągnięty z tej sokowirówki. Włoski chomika powinny być bardziej równomiernie i gładko ułożone. Poza tym całkiem przyzwoicie
Napisano 10 Marzec 200718 l moim zdaniem włoski za grube, za długie, za mało i za bardzo rozczochrane, popraw a będzie ok :) o i zrób coś żeby refleks w oku był bardziej interesujący np. kratowane okno czy coś takiego
Napisano 10 Marzec 200718 l wyglada jakby był mokry. zrobisz tez wersje z chomikiem owiniętym taśmą ?? :)
Napisano 10 Marzec 200718 l fajniusi ten chomiczek, zrób go w pokoju dziecięcym pełnym zabawek stojącego na podłodze, który wyszedł właśnie z klatki i kota czającego się z biurka gotowego do skoku, co ty na to? pozdro
Napisano 11 Marzec 200718 l przyszedł mi jeszcze jeden pomysł a mianowicie "chomik obieżyświat". możesz go zrobić wędrującego w balonie. mógłby siedzieć w plecionym koszu który by miał worki z piasku wokoło i i zajefajny kolorowy balon. Chomiczek mógłby mieć czapkę pilotkę i gogle. Leciał by nad jakimś fajnym krajobrazem i podziwiał go. pozdro :-)
Napisano 11 Marzec 200718 l mam jedno zdjecie chomika i wedlug niego to futerko powinno byc troche bardziej "gladkie" i swiecace. I te lapki raczej troche krotsze. Ale chomik daje rade :) fajnie sie na niego patrzy
Napisano 11 Marzec 200718 l wiesz nie chce sie wymadrzac, bo z furem za duzo do czynienia nie mialem, ale teraz tez nie jest najlepiej... jakos tak pluszowo wyglada. i wyglada jakby go krowa ulizala;) pozdr.
Napisano 11 Marzec 200718 l Włosy zwężają się ku końcówkom. Węższe włosy, więcej włosów. Przesadzony specular włosów. Na skóre to zrób zdjęcia chomika i jego uszu i powklejaj:), bo teraz za różowy jest.
Napisano 11 Marzec 200718 l Jaki słodki chomiczek :D te futerko wygląda jakby wyglądał ten chomik przez okno pędzącego auta :D Pozdrawiam :D
Napisano 15 Marzec 200718 l Autor Zaczołem robić scene, na przewruconej klatce bedzie jeszcze stał jakiś kot nieprzyjaźnie nastawiony do chomika, chomik z litością bedzie patrzył na niego a wokuł klatki będą lezały rozsypane trociny z klatki, ogulnie jakoś tak to bedzie wyglądało.
Napisano 17 Marzec 200718 l Jak dla mnie chomik wyczesany :) Ale moj kolega (fan chomikow) swirdzil, ze wyglada jak po praniu i wysuszeniu suszarka, i do tego ma jeszcze proszek na pyszczku :> Nie wiem gdzie on to znalazl... ale ciekawy komentarz
Napisano 17 Marzec 200718 l Spłaszcz mu pysk przedewszystkim. I ubarwienie zmień bo ma typowe dla świnki:) I porównaj jeszcze rozstawienie oczu, zdaje się że chomik ma mniejszy rozstaw a świnia ma bardziej po bokach. W googlach tak wypatrzyłem, ale mogę się mylić... Pozdrawiam!