Waldx Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Witam Zamierzam zrobić scenke z małym chomikiem w roli głównej, nad sceną w jakiej go umieszcze jeszcze się zastanawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Pierwsze efekty pracy nad chomikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 dobrze idzie, ma swój styl ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 niezly duzoglowy chomik :D dodaj troche poly bo troche kanciasty. keep working, powodzonka pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Mi się bardziej z wieprzowiną kojarzy niż z chomikiem - takie pierwsze wrażenie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 Chomik bez futerka wyglada jak mały prosiaczek :D Edit: Nigdy nie widziałem chomika bez futra ale tak mi sie wydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Może - nigdy nie podglądałem roznegliżowanego chomika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 może ktoś z użytkowników ma chomika? należałoby poświęcić dla sztuki i zgolić. tułów chyba powinien być szerszy, i łebek krótszy, ale ogólnie to idzie w dobrą stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 Ania - dzienki za rade Troche go zmieniłem. Ma ktoś pomysł w jakiej sceneri mugłbym go umieścić. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 W sokowirówce. "Małe było piękne":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ledyr Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 czemu tak drastycznie lewus? :d taki słodki chomik a ty chcesz z niego sok robić hehe jak na razie malo do komentowania ale i tak pewnie bedzie dobrze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Test włosków. Wydaje mi sie zabardzo spasiony ten chomik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qDevil Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Chomik powinien być spaśny, ale po tej sierści wydaje się jakby był wyciągnięty z tej sokowirówki. Włoski chomika powinny być bardziej równomiernie i gładko ułożone. Poza tym całkiem przyzwoicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 heh, sierść raczej do poprawy, wygląda jak chomik po przejściach :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 moim zdaniem włoski za grube, za długie, za mało i za bardzo rozczochrane, popraw a będzie ok :) o i zrób coś żeby refleks w oku był bardziej interesujący np. kratowane okno czy coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pierzak Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 wyglada jakby był mokry. zrobisz tez wersje z chomikiem owiniętym taśmą ?? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 fajniusi ten chomiczek, zrób go w pokoju dziecięcym pełnym zabawek stojącego na podłodze, który wyszedł właśnie z klatki i kota czającego się z biurka gotowego do skoku, co ty na to? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 haha no i słodko i milutko wyszedł :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferni Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 nosek chyba zbyt rózowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 10, 2007 Author Share Posted March 10, 2007 Raffaello dobry pomysł, coś nad tym pomyśle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raffaello Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 przyszedł mi jeszcze jeden pomysł a mianowicie "chomik obieżyświat". możesz go zrobić wędrującego w balonie. mógłby siedzieć w plecionym koszu który by miał worki z piasku wokoło i i zajefajny kolorowy balon. Chomiczek mógłby mieć czapkę pilotkę i gogle. Leciał by nad jakimś fajnym krajobrazem i podziwiał go. pozdro :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polik Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 mam jedno zdjecie chomika i wedlug niego to futerko powinno byc troche bardziej "gladkie" i swiecace. I te lapki raczej troche krotsze. Ale chomik daje rade :) fajnie sie na niego patrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_m Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Zmień tytuł na świnka morska i będzie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 teraz bardziej go uczesałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadzio Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 wiesz nie chce sie wymadrzac, bo z furem za duzo do czynienia nie mialem, ale teraz tez nie jest najlepiej... jakos tak pluszowo wyglada. i wyglada jakby go krowa ulizala;) pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruzh3r Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Włosy zwężają się ku końcówkom. Węższe włosy, więcej włosów. Przesadzony specular włosów. Na skóre to zrób zdjęcia chomika i jego uszu i powklejaj:), bo teraz za różowy jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Jaki słodki chomiczek :D te futerko wygląda jakby wyglądał ten chomik przez okno pędzącego auta :D Pozdrawiam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Zaczołem robić scene, na przewruconej klatce bedzie jeszcze stał jakiś kot nieprzyjaźnie nastawiony do chomika, chomik z litością bedzie patrzył na niego a wokuł klatki będą lezały rozsypane trociny z klatki, ogulnie jakoś tak to bedzie wyglądało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar_h Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 hahaha :) ten kudlaty chomik mnie rozbroil :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesoledi Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Jak dla mnie chomik wyczesany :) Ale moj kolega (fan chomikow) swirdzil, ze wyglada jak po praniu i wysuszeniu suszarka, i do tego ma jeszcze proszek na pyszczku :> Nie wiem gdzie on to znalazl... ale ciekawy komentarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Ale ten chomik wygląda jak świnka morska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 to co mam w nim zmienic zeby wyglądał jak chomik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Spłaszcz mu pysk przedewszystkim. I ubarwienie zmień bo ma typowe dla świnki:) I porównaj jeszcze rozstawienie oczu, zdaje się że chomik ma mniejszy rozstaw a świnia ma bardziej po bokach. W googlach tak wypatrzyłem, ale mogę się mylić... Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nielot007 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 oo swietny chomik obrazek z 28 posta wymiata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldx Posted March 19, 2007 Author Share Posted March 19, 2007 Update. Jak zrobić ładnie porozrzucane trociny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts