Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może ktoś z użytkowników ma chomika? należałoby poświęcić dla sztuki i zgolić.

tułów chyba powinien być szerszy, i łebek krótszy, ale ogólnie to idzie w dobrą stronę

Napisano

czemu tak drastycznie lewus? :d taki słodki chomik a ty chcesz z niego sok robić hehe jak na razie malo do komentowania ale i tak pewnie bedzie dobrze :D

Napisano

Chomik powinien być spaśny, ale po tej sierści wydaje się jakby był wyciągnięty z tej sokowirówki. Włoski chomika powinny być bardziej równomiernie i gładko ułożone. Poza tym całkiem przyzwoicie

Napisano

moim zdaniem włoski za grube, za długie, za mało i za bardzo rozczochrane, popraw a będzie ok :)

o i zrób coś żeby refleks w oku był bardziej interesujący np. kratowane okno czy coś takiego

Gość Raffaello
Napisano

fajniusi ten chomiczek, zrób go w pokoju dziecięcym pełnym zabawek stojącego na podłodze, który wyszedł właśnie z klatki i kota czającego się z biurka gotowego do skoku, co ty na to?

pozdro

Gość Raffaello
Napisano

przyszedł mi jeszcze jeden pomysł a mianowicie "chomik obieżyświat". możesz go zrobić wędrującego w balonie. mógłby siedzieć w plecionym koszu który by miał worki z piasku wokoło i i zajefajny kolorowy balon. Chomiczek mógłby mieć czapkę pilotkę i gogle. Leciał by nad jakimś fajnym krajobrazem i podziwiał go.

pozdro :-)

Napisano

mam jedno zdjecie chomika i wedlug niego to futerko powinno byc troche bardziej "gladkie" i swiecace. I te lapki raczej troche krotsze. Ale chomik daje rade :) fajnie sie na niego patrzy

Napisano

wiesz nie chce sie wymadrzac, bo z furem za duzo do czynienia nie mialem, ale teraz tez nie jest najlepiej...

jakos tak pluszowo wyglada.

i wyglada jakby go krowa ulizala;)

pozdr.

Napisano

Włosy zwężają się ku końcówkom.

Węższe włosy, więcej włosów.

Przesadzony specular włosów.

Na skóre to zrób zdjęcia chomika i jego uszu i powklejaj:), bo teraz za różowy jest.

Napisano

Zaczołem robić scene, na przewruconej klatce bedzie jeszcze stał jakiś kot nieprzyjaźnie nastawiony do chomika, chomik z litością bedzie patrzył na niego a wokuł klatki będą lezały rozsypane trociny z klatki, ogulnie jakoś tak to bedzie wyglądało.

Napisano

Jak dla mnie chomik wyczesany :)

Ale moj kolega (fan chomikow) swirdzil, ze wyglada jak po praniu i wysuszeniu suszarka, i do tego ma jeszcze proszek na pyszczku :>

Nie wiem gdzie on to znalazl... ale ciekawy komentarz

Napisano

Spłaszcz mu pysk przedewszystkim. I ubarwienie zmień bo ma typowe dla świnki:)

I porównaj jeszcze rozstawienie oczu, zdaje się że chomik ma mniejszy rozstaw a świnia ma bardziej po bokach. W googlach tak wypatrzyłem, ale mogę się mylić...

Pozdrawiam!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności