Maqs Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Muszę sie tego nauczyć, głowy już opanowałem, przynajmniej tak mi si wydaje, więc czas pomęczyć trochę anatomie. http://images21.fotosik.pl/116/7e26dca881b0c2b0.jpg http://images21.fotosik.pl/116/dcc22a503a37a469.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 najmniej to tu jest anatomiczna ta najważniejsza część męskiego ciała:D a tak serio to dla mnie super;) tylko za mocno zaznaczone pachwiny pomiędzy miednicą a udem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 bardzo ladnie wyszła Ci ta organika, tylko klatę mogłeś mu większą zrobić przy tak wyrzeźbionym ciele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Ramiona i ręce wyszły bardzo dobrze. I plecy jeszcze mi się podobają ;) Ale klatka za to jest dziwna, trochę jak u starszego pana... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 jest ok, ale ten penis rzeczywiście zmasakrowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Świetna praca:), jedyne co mi się wydaje trochę dziwne to łydka zaraz pod kolanem... ma takie trzy wgniecenia... nie jestem pewny, bo z organiki to ja noga jestem, ale nie powinno to być gładkie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 a jak z siatką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 nogi od kolan w dół są dziwne, zbyt chude i od przodu i stopy wyglądają trochę kobieco, a od tyłu na nogach takie jakby torby wiszą (tam nad kolanem też) czemu ten pan nie ma jaj? jakaś złośliwa kastracja. oprócz tego świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 Ma jaja, tylko penis cień rzuca :D Poprawie ten model i zaczynam następne ćwiczonko, dzięki za komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Maqs fajny model hitnać Cie czy chcesz posluchac ochow i achow ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 Kolana, ramiona, uda i łydki, mogły by być lepsze. Reszta moim zdaniem super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 stanowczo ma za małego penisa :D za to pośladki lux :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 Bardzo fajny model Maqsiu! Obojczyki ma zdaje się za grube. No i penisa dokładniej wymodeluj!:D Wogóle to myślałem o zaproponowaniu takiego sticka z ćwiczeniami anatomicznymi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Wszystkich fanów penisa przepraszam, ale będziecie musieli poczekać:) Dzięki za wszystkie komentarze. Nauki ciąg dalszy;) http://images21.fotosik.pl/123/b69cff709d7933c0.jpg http://images20.fotosik.pl/173/8ac9ad70453235e0.jpg http://images20.fotosik.pl/173/b5d79d5d4b6ab40e.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Nie za bardzo jest się czego czepić:/ Nie wiem, obejrzyj łączenie pięty ze stopą po zewnętrznej stronie stopy? Ogólnie pięta i jej łączenie z łydką zbyt sztucznie? Z rzeźbą kolana chyba przegiąłeś delikatnie.. Wydaje mi się, że ścięgno pod kolanem powinno być bardziej płaskie niż owalne.. Stosunek przedramienia do nadgarstka wydaje się nienaturalny. Przyjrzyj się, jak wygląda stopa z widoku front i back (1-szy screen)... dziwnie. Szczególnie jeśli chodzi o okolice kostki po wewnętrznej stronie. Rzeźba łydki do poprawy, zbyt owalna. No i dalej wydaje mi się, że rzeźba łączenia szyi z klatka i ramionami jest niepoprawna trochę, okolice obojczyków. Sam oceń.. Super model jednak, super. Jakbyś puścił laikom na pożarcie to by się posr....li z wrażenia:D Gratki jeszcze raz. btw: mógłbyś te referki zapodać?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Refki z tego forum są zassane:) Szukaj w dziale Referencje. Edit: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 no bez jaj kurde.... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Refki z tego forum są zassane:) Szukaj w dziale Referencje. Edit: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16920 wow czemu ja tego watku nie widzialem :) maqs modelik super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 a ja troche odejde od temato bo mam pytanie to cudo jest zrobione z z-brushu?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Heycia. Mylek nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 No troche dziwne wielkosci dloni i glowy ale mozna to przezyc modelik luxor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 maqs dawaj teraz taki modelik bez scuplta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadar_logoth Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Jak dla mnie bardzo fajny wipek. Też coś takiego robiłem, ale niestety z braku wolnego czasu już od ponad miesiąca nic nie grzebałem przy moim moedeliku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 nielot007 http://img2.freeimagehosting.net/uploads/1c6af48609.jpg http://img2.freeimagehosting.net/uploads/9e475ba269.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 maqs wyszedl swietnie modelowania tradycyjnie wedlug mnie lepiej niz sculpetem :) choc pare bledow jest :) piekna robota!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 no fajne ciało bardzo ładnie:) a jaki sposób modelowania poly to poly czy box? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Maqs, masz Ty facet cierpliwość, oj masz:D Nielot, modelowanie tradycyjne jak najbardziej w cenie, ale porównaj sobie czas modelowania poly do czasu sculptowania... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Lewus ee tam czas ale za to jaka frajda z takiego tradycyjnego modelowania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Dzięki za komenty, mam trochę roboty wiec nie będe mógł na razie kontynuować ćwiczeń z anatomii, ale jak tylko znajdę trochę wolnego czasu biorę się za kobietę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Hyyyyyy... będzie goła baba!!!:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 niezle sobie poczynasz maqs juz od dluzszego czasu sledze ten watek :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 solidna robota , tez jestem pod wrazeniem , bardzo fajnie wyszly plecy , jedyna krytyka jaka moglbym miec , to to , ze w niektorych miejscach zbyt mocno zarysowales miesnie . Jesczcze raz, swietna robota , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 No cóż..nic ująć, tylko coś dodać, świetlna;) robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 trochę kolanka nie naturalne się wydają, a tak to super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi