Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

najmniej to tu jest anatomiczna ta najważniejsza część męskiego ciała:D a tak serio to dla mnie super;) tylko za mocno zaznaczone pachwiny pomiędzy miednicą a udem

Napisano

bardzo ladnie wyszła Ci ta organika, tylko klatę mogłeś mu większą zrobić przy tak wyrzeźbionym ciele

Napisano

Ramiona i ręce wyszły bardzo dobrze. I plecy jeszcze mi się podobają ;)

Ale klatka za to jest dziwna, trochę jak u starszego pana...

Pozdrawiam

Napisano

Świetna praca:), jedyne co mi się wydaje trochę dziwne to łydka zaraz pod kolanem... ma takie trzy wgniecenia... nie jestem pewny, bo z organiki to ja noga jestem, ale nie powinno to być gładkie??

Napisano

nogi od kolan w dół są dziwne, zbyt chude i od przodu i stopy wyglądają trochę kobieco, a od tyłu na nogach takie jakby torby wiszą (tam nad kolanem też)

czemu ten pan nie ma jaj? jakaś złośliwa kastracja.

oprócz tego świetna robota

Napisano
  • Autor

Ma jaja, tylko penis cień rzuca :D

Poprawie ten model i zaczynam następne ćwiczonko, dzięki za komenty.

Napisano

Kolana, ramiona, uda i łydki, mogły by być lepsze. Reszta moim zdaniem super.

Napisano

Bardzo fajny model Maqsiu!

Obojczyki ma zdaje się za grube.

No i penisa dokładniej wymodeluj!:D

Wogóle to myślałem o zaproponowaniu takiego sticka z ćwiczeniami anatomicznymi..

Napisano

Nie za bardzo jest się czego czepić:/

Nie wiem, obejrzyj łączenie pięty ze stopą po zewnętrznej stronie stopy?

Ogólnie pięta i jej łączenie z łydką zbyt sztucznie?

Z rzeźbą kolana chyba przegiąłeś delikatnie..

Wydaje mi się, że ścięgno pod kolanem powinno być bardziej płaskie niż owalne..

Stosunek przedramienia do nadgarstka wydaje się nienaturalny.

Przyjrzyj się, jak wygląda stopa z widoku front i back (1-szy screen)... dziwnie. Szczególnie jeśli chodzi o okolice kostki po wewnętrznej stronie.

Rzeźba łydki do poprawy, zbyt owalna.

No i dalej wydaje mi się, że rzeźba łączenia szyi z klatka i ramionami jest niepoprawna trochę, okolice obojczyków.

Sam oceń..

Super model jednak, super. Jakbyś puścił laikom na pożarcie to by się posr....li z wrażenia:D Gratki jeszcze raz.

btw: mógłbyś te referki zapodać?:D

Napisano

a ja troche odejde od temato bo mam pytanie to cudo jest zrobione z z-brushu?:]

Napisano

Jak dla mnie bardzo fajny wipek. Też coś takiego robiłem, ale niestety z braku wolnego czasu już od ponad miesiąca nic nie grzebałem przy moim moedeliku...

Napisano

maqs wyszedl swietnie modelowania tradycyjnie wedlug mnie lepiej niz sculpetem :)

choc pare bledow jest :)

piekna robota!!

pozdro

Napisano

Maqs, masz Ty facet cierpliwość, oj masz:D

Nielot, modelowanie tradycyjne jak najbardziej w cenie, ale porównaj sobie czas modelowania poly do czasu sculptowania...

Pozdro!

Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty, mam trochę roboty wiec nie będe mógł na razie kontynuować ćwiczeń z anatomii, ale jak tylko znajdę trochę wolnego czasu biorę się za kobietę.

Napisano

solidna robota , tez jestem pod wrazeniem , bardzo fajnie wyszly plecy , jedyna krytyka jaka moglbym miec , to to , ze w niektorych miejscach zbyt mocno zarysowales miesnie . Jesczcze raz, swietna robota , pozdrawiam