Napisano 20 Czerwiec 200519 l okolo godzinki w PS. Nazwalem to "ciemność". chyba fajnie wyszlo, nie ?
Napisano 20 Czerwiec 200519 l deus ja tu nic nie widzę...:/ jaja sobie robisz:/?? mógłbym prosic o mały opis :D
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Taka kupa, nie pyta co to przedstawia bo sam nie wiem :/ Czas to ok 30min
Napisano 20 Czerwiec 200519 l pa6L0, nie znasz sie na prawdziwej sztuce :] Zobaczysz, ze lada dzien ta praca bedzie w rekomendacjach.
Napisano 20 Czerwiec 200519 l hej :) to moja pierwsza praca w tym wątku :) mam nadzieję że mnie stąd nie wykopiecie, chociaż jak patrzę tu na niektóre prace to mam poważne wątpliwości :) Kupiłem sobie dzisiaj tablet i zacząłem trzaskać speedy - oto jeden z efektów - dla zabawy zrobiony bez używania warstw, jakieś 30 min.
Napisano 20 Czerwiec 200519 l zrzut pracek z podrozy DB.nie mialem jak poskanowac to pstryklem fotki.
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Tiger1313: no wymiatasz z tymi szkicami, boskie brite: mila ta pracka, stopy tez wymiataja :) skan ze szkicownika
Napisano 21 Czerwiec 200519 l tiger czym zrobiłeś to trujką tne światło na tym dziobie statku?? bo widać ze to jest pół przezroczyste i nałożone na obrazek....czy to wynik fotografowania czy uzyłeś jakiegoś narzędzia??
Napisano 21 Czerwiec 200519 l srednie fotki mi wyszly to nakladalem skopiowana dolna czesc naroznika bo narozniki wyszly mi ciemne jak smola i brzydko to wygladalo. gdzies w pracy mamy skaner ale nie chce mi sie ruszyc dupy zeby poszukac na czyim stole :)
Napisano 21 Czerwiec 200519 l leander , tiger wymiatacie :o leander -> drugi z prawej(dół [ołówek czy co ?] ) i pierwszy z lewej(dół) extra :] tiger -> statki i robot tak jak leander :](extra) to chyba z powodu tej bitwy co nie doszło do niej takie pracki na osłode dajecie ;) a tak btw 'C/P Manager' ? || edit || Tiger popraw coś bo wcześniej były twoje foty teraz ich nie ma :(
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Ech ta niemiecka solidnosc ;) Swietne kolory na tym pojemniku. test brushy ze stronki, ktora podal kurt_hectic w tutorialach 2d. Referka pozy chyba z plfoto.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Tiger: heh, super. Troche tylko nie pasuje mi wektorowa ostrosc i "poziomość" tla ;)
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Tutaj taka praca na szybko przynajmnie wedlug mnie 45 min Co wy na to??
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Ja tam jestem ostatnim, ktory powinien sie odzywac, ale.. kluja w oczy intensywnie zastosowane filtry. Akurat zamiesciliscie prace obok siebie i trudno tego nie zauwazyc (a pozatym to wiem cos o tym, bo sam maskuje tak swoje kloce ;) ).
Napisano 23 Czerwiec 200519 l wiem, że to speed, ale więcej światła powinno być na głowie, zarys ucha. a tak poza tym to bardzo fajnie to narysowałeś
Napisano 23 Czerwiec 200519 l czy pokazywanie kojenych pracek tigera ma sens ?, wkurza mnie to ze on umie rysowac , a ja nie. i nie mam ochaty patrzecz, na jego pracki, wiem ze umie ryswaoc, i koniec. po co kolejnych kolesiu to wzuca ?!, elo, tigi, ty juz nie masz nic do udowodnienia.
Napisano 23 Czerwiec 200519 l ee... za duzo słoneczka? :| Tiger (i reszto rysujących, którzy "nie muszą niczego udowadniać" :>) - nie słuchajcie debili, rysujta dalej :D
Napisano 23 Czerwiec 200519 l (i reszto rysujących, którzy "nie muszą niczego udowadniać" :>) nareszcie ktos mnie docenil ;)
Napisano 23 Czerwiec 200519 l kurt : naucylybys sie pisac po PL i naucylybys se nie obrazac innych, jak ci sie to forum nie podoba zawsze mozesz zmienic....
Napisano 23 Czerwiec 200519 l Jako, ze teraz w całości poświęcam się bitwie ... :P postanowiłem zostawić to czego fragent jest poniżej ;) Nie wygląda to jakośsuper ładnie, ale..
Napisano 24 Czerwiec 200519 l Tiger1313 gratuluje zarabistych speedow, gdyby wojna na tym polegala bylo by bardzo czysto. ;)
Napisano 24 Czerwiec 200519 l zakończmy już ten banalny temat. Tiger: rób dalej swoje prace. są dobrą motywacja do dalszych zmagań z tabletem :D Lord Bardzo Ważny (10min):
Napisano 25 Czerwiec 200519 l fajne szkice tiger i leander, zwlaszcza wehikulos tiger i murzyn leander. dawno mnie tu nie bylo, a pobazgrolilem troszke ostatnio, wiec morze wrzuce:
Napisano 25 Czerwiec 200519 l Ehh.... trzeba jakoś się zmobilizować do bazgrania. Dlatego postanowiłem, że przyłączę sie do was, mój pierwszy speed jest jaki jest, każdy widzi. Cza - 30 minut. Na usprawiedliwienie dodam tylko, że ja nigdy w życiu nie rysowałem, a tablet mam od 2 tygodni i w sumie spędziłem przy nim 12 godzin, dlatego też chętnie wysłucham waszej krytyki. Największy mankament z którym walczę to to że zawsze wychodzi mi zupełnie co innego niż planowałem, np. z kałasznikowa w rezultacie jest most i strumień.... Ten speed robiłem idąc za kreską bez konkretnego planu.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l czy pokazywanie kojenych pracek tigera ma sens ?, wkurza mnie to ze on umie rysowac , a ja nie. i nie mam ochaty patrzecz, na jego pracki, wiem ze umie ryswaoc, i koniec. po co kolejnych kolesiu to wzuca ?!, elo, tigi, ty juz nie masz nic do udowodnienia. HAHAHAHAHA! no i wyszło szydło z worka! Ty kurt_hectic i wielu Tobie podobnych, mysli takimi własnie kategoriami. Koniecznie trzeba udowodnic innym jakim się jest "ultra mega", to cel nadrzędny, reszta sie nie liczy. Niektórzy tylko i wyłącznie zasiadają do kompa, płótna, ołówka...etc. Oczywiście taka postawa do niczego twórczego nie doprowadzi, bo nie chodzi o to zeby sie rozwijać i poszukiwać, ale o to, aby sie P O K A Z A A A C! "oooo jaki JA jestem ULTARA za__bisty artycha - PATRZCIE PATRZCIE" - mniej wiecej coś takie odczytać można z co drugiej pracy zamieszczanej w tym dziale. No i zamieszczją ludzie tu wszystkie gnioty jak leci, licząc że internetowi kumple z kóka wzajemnej adoracji, znów połechcą ich po ego. A kumple to kumle - nie zawodzą- "wspaniale wspaniale, świetna kreska oryginalny pomysł" pisze ktoś o odtwórczym gniocie. Zero konstruktywnej krytyki. Pożal sie Boże :] Tylko niech mi nikt nie pisze "jak ci sie nie podoba, to....to, albo tamto", albo że kogoś obrażam. P.S. a Tiger zapewne może być jeszcze dużo dużo lepszy.....czego ja w przeciwieństwie, do kurta_hectica mu życzę. Powodzenia;)
Napisano 26 Czerwiec 200519 l GrafMax :Ja wiem że to nie wątwk dyskusyjny ale ku woli uzupęłniwna.Czasami wżucasz kmiota dla rozpędu,przełamania własnych oporów. A że dostajesz po uszach, to właśnie po to aby zacząć myśleć.Konstruktywana krytyka jest siłą rozpędoą naszego rozwoju, umiejętności i z tym się zgadzam.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l http://artpad.art.com/?iior9oypwww No, no... Poczekajcie aż bedę miał tablet. To dopiero Wam pokazę jaki jestem Ultra Zarąbisty :] Pozdrawiam, Maciek.
Napisano 26 Czerwiec 200519 l a ja tam bardzo lubie tu wpadac i ogladac fajne prace i nie traktuje tego jako forum dla chwalipiet... rysujcie jak najwiecej i jak najlepiej - dla siebie nie dla nikogo innego bo to nie ma sensu
Napisano 26 Czerwiec 200519 l zakończmy już ten banalny temat. Tiger: rób dalej swoje prace. są dobrą motywacja do dalszych zmagań z tabletem :D Lord Bardzo Ważny (10min): Tweety, za dużo kresek. Kreska zbyt jednolita(tak to jest z digitalem). Kadr jest zupełnie przypadkowy - wygląda jakbyś się nie zmieścił, co w przypadku cyfry jest już zupełnie śmieszne;) Powodzenia
Napisano 26 Czerwiec 200519 l Tweety, za dużo kresek. Kreska zbyt jednolita(tak to jest z digitalem). Kadr jest zupełnie przypadkowy - wygląda jakbyś się nie zmieścił, co w przypadku cyfry jest już zupełnie śmieszne;) Powodzenia masz absolutna rację! dzięki przyda się na pewno! :)
Napisano 26 Czerwiec 200519 l No i wyszlo szydlo z worka.. Prawdę mówiąc ja juz od dawna podejrzewalem, ze my wcale nie jestesmy tacy za_bisci.